straspol Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 jsou fakt ECHT! Schvalne jak dopadnou...No, je to echt raritééééét, bude to určitě mastný.
Jeronimo Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 (upraveno) Hoši a všimli jste si, že Agemos už nemá tak žluté fotky? Edit: přidávám foto z července a foto z čerstvé aukce. Rozdíl je patrný. Místní diskuze mají opravdu smysl Upraveno 14. září 2013 uživatelem Jeronimo
Honza.manta Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 No a ty traktory jsou dle mého bastl.
Čibi Odesláno 15. září 2013 Nahlásit Odesláno 15. září 2013 devadesat-sedmicky na aukru od nekoho z polska... jsem zvedav na vyslednou cenuTak to já taky. Dávám fotku.
odjinud Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Už jsem k nim taky "dolezl"... no, tohle bych rád potkal někde v bazaru za pár stovek, reálnou cenu se mi za to dávat nechce.
PetrM Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Moc prosím o informaci za kolik se prodaly ty Aeskulapy, které teď byly na Aukru. Úplně mi to uteklo. Pokud by byl někdo schopen hodit do SZ link, bylo by to úplně super. Dík.
financ Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Tyhle?http://aukro.cz/prim-aeskulap-pre-zdravotnikov-a-sportovcov-i3534977561.html
MaraThon Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Myslím, že Petr myslí jiné. Ale taky nemůžu najít..
PetrM Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Ne, to nejsou oni. Bylo tam hodně poškrábané sklíčko, pouzdro docela šlo. Měly jít dneska vpodvečer, čas už si přesně nepamatuju. Doufám, že jsem to zaregistroval správně a nejsem za magora.
lukas.78 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 http://aukro.cz/prim-aeskulap-naramkove-hodinky-i3539405402.html
PetrM Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Jo, to je ono. No pravda, není to vpodvečer, aspoň s tím dneškem jsem se trefil... Dík.
martin3333333333 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Na Aukru se teď dají sehnat Orlíky hned 2x.
Luděk Talián Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Ty fotky originál Orlíků jsou teda brutální...No. Když už něco nabízím za takovou cenu, tak bych to minimálně pořádně nafotil - takhle to dělá dojem nějakého šméčka...
martin3333333333 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 (upraveno) Taky to nechápu...v dnešní době, kdy jsou kompaktní foťáky - se kterýma se dají udělat celkem hezké fotky, skoro zadarmo. A když už, tak si od někoho vypůjčím. Ty fotky originál Orlíků jsou teda brutální...No. Když už něco nabízím za takovou cenu, tak bych to minimálně pořádně nafotil - takhle to dělá dojem nějakého šméčka... Upraveno 18. září 2013 uživatelem martin3333333333
financ Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Dám to i sem, někteří nečtou všechny vlákna, někteří nečtou vůbec a jen si honí příspěvky. Pánové,pojďme se dohodnout, ze se nebudeme vyjadřovat k probíhajícím aukcím. Jejich zveřejňování vyvolává diskuze, které ovlivňují výslednou cenu.Navrhuji, že vyjadrovani k probihajicim aukcim muze admin smaznout. Zverejnovani podvodu a evidentnich bastlu mazano nebude.
martin3333333333 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Dám to i sem, někteří nečtou všechny vlákna, někteří nečtou vůbec a jen si honí příspěvky. Pánové,pojďme se dohodnout, ze se nebudeme vyjadřovat k probíhajícím aukcím. Jejich zveřejňování vyvolává diskuze, které ovlivňují výslednou cenu.Navrhuji, že vyjadrovani k probihajicim aukcim muze admin smaznout. Zverejnovani podvodu a evidentnich bastlu mazano nebude. Dobře, omlouvám se. Ale chci dodat, že honit příspěvky fakt nepotřebuji. Nepotřebuji 50 příspěvků jen proto, abych zde mohl něco prodat - nemám co na prodej.
MaraThon Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Dám to i sem, někteří nečtou všechny vlákna, někteří nečtou vůbec a jen si honí příspěvky. Pánové,pojďme se dohodnout, ze se nebudeme vyjadřovat k probíhajícím aukcím. Jejich zveřejňování vyvolává diskuze, které ovlivňují výslednou cenu.Navrhuji, že vyjadrovani k probihajicim aukcim muze admin smaznout. Zverejnovani podvodu a evidentnich bastlu mazano nebude. SOUHLAS !!!
Jeronimo Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Dám to i sem, někteří nečtou všechny vlákna, někteří nečtou vůbec a jen si honí příspěvky. Pánové,pojďme se dohodnout, ze se nebudeme vyjadřovat k probíhajícím aukcím. Jejich zveřejňování vyvolává diskuze, které ovlivňují výslednou cenu.Navrhuji, že vyjadrovani k probihajicim aukcim muze admin smaznout. Zverejnovani podvodu a evidentnich bastlu mazano nebude. Souhlasím.
Bert Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Přátelé, při vší úctě ke zdejší primkařské komunitě si myslím, že zákaz či nemožnost vyjadřování se k aktuálním aukcím či jiným nabídkám je IMHO nerozvážnost. Před několika lety (asi tak dvěmi) zde proběhl pokus o domluvu spočívající v nepřihazování si proti sobě. Už ze samotné podstaty měla tahle iniciativa jepičí život. Žila přesně do té chvíle, než se v nabídce objevily primky, které zkrátka dost chtěli alespoň dva sběratelé. Zákazu vyjadřování se dávám asi tak stejnou přežitelnost. Zakazovat komukoli se vyslovit k hodinkovému tématu (s výjimkou propagace fejků) je dost proti základním myšlenkám tohoto fóra. Abych hned svá slova převedl v čin: Ty vintážní Orlíky bych za požadovanou cenu fakt nevzal ....
martin3333333333 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 Přátelé, při vší úctě ke zdejší primkařské komunitě si myslím, že zákaz či nemožnost vyjadřování se k aktuálním aukcím či jiným nabídkám je IMHO nerozvážnost. Před několika lety (asi tak dvěmi) zde proběhl pokus o domluvu spočívající v nepřihazování si proti sobě. Už ze samotné podstaty měla tahle iniciativa jepičí život. Žila přesně do té chvíle, než se v nabídce objevily primky, které zkrátka dost chtěli alespoň dva sběratelé. Zákazu vyjadřování se dávám asi tak stejnou přežitelnost. Zakazovat komukoli se vyslovit k hodinkovému tématu (s výjimkou propagace fejků) je dost proti základním myšlenkám tohoto fóra. Abych hned svá slova převedl v čin: Ty vintážní Orlíky bych za požadovanou cenu fakt nevzal ....Taky mi to příjde jako blbost, rozebírat pouze aukce které již skončily. A když je to vlákno o inzerci, tak mi nepříjde nic divného, že se zde objeví info o něčem zajímavém. Pokud si vzpomínám, tak se zde minule Orlíky také komentovaly a aukce zároveň probíhala. Je to pouze můj názor, zůstanu pasivním členem a bude o problém méně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se