Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hoši a všimli jste si, že Agemos už nemá tak žluté fotky? :D

Edit: přidávám foto z července a foto z čerstvé aukce. Rozdíl je patrný. Místní diskuze mají opravdu smysl :)

post-17158-0-75530300-1379186362_thumb.jpg

post-17158-0-73578600-1379186373_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

devadesat-sedmicky na aukru od nekoho z polska... jsem zvedav na vyslednou cenu

Tak to já taky. Dávám fotku.

post-31628-0-00219800-1379277104_thumb.jpg

Odesláno

Moc prosím o informaci za kolik se prodaly ty Aeskulapy, které teď byly na Aukru. Úplně mi to uteklo. Pokud by byl někdo schopen hodit do SZ link, bylo by to úplně super. Dík.

Odesláno

Ne, to nejsou oni. Bylo tam hodně poškrábané sklíčko, pouzdro docela šlo. Měly jít dneska vpodvečer, čas už si přesně nepamatuju. Doufám, že jsem to zaregistroval správně a nejsem za magora.

Odesláno

Ty fotky originál Orlíků jsou teda brutální...

No. Když už něco nabízím za takovou cenu, tak bych to minimálně pořádně nafotil - takhle to dělá dojem nějakého šméčka...

Odesláno (upraveno)

Taky to nechápu...v dnešní době, kdy jsou kompaktní foťáky - se kterýma se dají udělat celkem hezké fotky, skoro zadarmo. A když už, tak si od někoho vypůjčím.  :photo:

Ty fotky originál Orlíků jsou teda brutální...

No. Když už něco nabízím za takovou cenu, tak bych to minimálně pořádně nafotil - takhle to dělá dojem nějakého šméčka...

Upraveno uživatelem martin3333333333
Odesláno

Dám to i sem, někteří nečtou všechny vlákna, někteří nečtou vůbec a jen si honí příspěvky.

Pánové,

pojďme se dohodnout, ze se nebudeme vyjadřovat k probíhajícím aukcím. Jejich zveřejňování vyvolává diskuze, které ovlivňují výslednou cenu.

Navrhuji, že vyjadrovani k probihajicim aukcim muze admin smaznout. Zverejnovani podvodu a evidentnich bastlu mazano nebude.         

Odesláno

Dám to i sem, někteří nečtou všechny vlákna, někteří nečtou vůbec a jen si honí příspěvky.

Pánové,

pojďme se dohodnout, ze se nebudeme vyjadřovat k probíhajícím aukcím. Jejich zveřejňování vyvolává diskuze, které ovlivňují výslednou cenu.

Navrhuji, že vyjadrovani k probihajicim aukcim muze admin smaznout. Zverejnovani podvodu a evidentnich bastlu mazano nebude.         

Dobře, omlouvám se. Ale chci dodat, že honit příspěvky fakt nepotřebuji. Nepotřebuji 50 příspěvků jen proto, abych zde mohl něco prodat - nemám co na prodej.

Odesláno

Pánové,

SOUHLAS !!!

Odesláno

Pánové,

Souhlasím.

Odesláno

Přátelé, při vší úctě ke zdejší primkařské komunitě si myslím, že zákaz či nemožnost vyjadřování se k aktuálním aukcím či jiným nabídkám je IMHO nerozvážnost. Před několika lety (asi tak dvěmi) zde proběhl pokus o domluvu spočívající v nepřihazování si proti sobě. Už ze samotné podstaty měla tahle iniciativa jepičí život. Žila přesně do té chvíle, než se v nabídce objevily primky, které zkrátka dost chtěli alespoň dva sběratelé.

Zákazu vyjadřování se dávám asi tak stejnou přežitelnost. Zakazovat komukoli se vyslovit k hodinkovému tématu (s výjimkou propagace fejků) je dost proti základním myšlenkám tohoto fóra.

Abych hned svá slova převedl v čin: Ty vintážní Orlíky bych za požadovanou cenu fakt nevzal ....

Odesláno

Přátelé, při vší úctě ke zdejší primkařské komunitě si myslím, že zákaz či nemožnost vyjadřování se k aktuálním aukcím či jiným nabídkám je IMHO nerozvážnost. Před několika lety (asi tak dvěmi) zde proběhl pokus o domluvu spočívající v nepřihazování si proti sobě. Už ze samotné podstaty měla tahle iniciativa jepičí život. Žila přesně do té chvíle, než se v nabídce objevily primky, které zkrátka dost chtěli alespoň dva sběratelé.

Zákazu vyjadřování se dávám asi tak stejnou přežitelnost. Zakazovat komukoli se vyslovit k hodinkovému tématu (s výjimkou propagace fejků) je dost proti základním myšlenkám tohoto fóra.

Abych hned svá slova převedl v čin: Ty vintážní Orlíky bych za požadovanou cenu fakt nevzal ....

Taky mi to příjde jako blbost, rozebírat pouze aukce které již skončily. A když je to vlákno o inzerci, tak mi nepříjde nic divného, že se zde objeví info o něčem zajímavém. Pokud si vzpomínám, tak se zde minule Orlíky také komentovaly a aukce zároveň probíhala. Je to pouze můj názor, zůstanu pasivním členem a bude o problém méně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...