straspol Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 no jo,podcenil jsem to,zdalo se mi to takove poklidne a zatim vlci se krcili v rosti,priste hyn sa ukaze.....Nepochybuju, že příště mě zatlučeš jak hřebík do krovu. Já už na Aukru moc nekupuju- jen když mi něco fakt chybí....nebo když mám něčeho málo...
kerob Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Nepochybuju, že příště mě zatlučeš jak hřebík do krovu. Já už na Aukru moc nekupuju- jen když mi něco fakt chybí....nebo když mám něčeho málo...no ja jeste nakupuju,jo,a takove libustky me vzdy oslovi, no ony se ukazou zase za cas nejake ze zahrobi
prim-ky Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Kerob x Straspol Už se perou, už se perou Už se perou .... ty já chci ....tím i ceny letí vzhůru a pak se divíme,co se za jakou cenu prodá.Samy si to tady navyšujeme a nemusíme ani ty hodinky tady na chronu probírat před ukončení aukce.
Jeronimo Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Jedny záhrobní, motivační Romea, pro Staspola a Keroba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
docent_tecka Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 tohle mi hlava nebere.... http://aukro.cz/luxusni-prim-pavouk-po-renovaci-supinky-centralka-i3853678750.html nove nachromovany pavouk za (zatim) 6litru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 A pristi tyden se tu objevi novacek s dotazem, coze to vlastne koupil.
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Tak to fakt nechápu. Svět se v prde.. obrací.
villain83 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Hmmm,tak to jsem zvedav,za kolik pujdou,to je nejakej novej sport,koukam,posledni dobou tech prechromovanejch pouzder na Aukru je dost...
pjanek Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Buďte rádi - máte doma poklad. Hodíte to na aukro, napíšete k tomu popisek typu "luxusní" nebo "sběratelský kousek" a jste za vodou. Musím si taky rychle nějaký koupit...
JHonza Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Když si vzpomenu, jak jsem před časem koupil velice zachovalé pavouky (kal. 55, šupiny) v originálním stavu včetně korunky za neuvěřitelných 350 - válely se v bazaru mezi kupkou primkového a SSSR šrotu ...
villain83 Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 K tem pavoukum...prodejce alespon uvadi,ze je pouzdro nove chromovany,takze to neni z jeho strany podraz,jako kdyz nekdo napise u prechromovanyho,hnusnyho a volezlyho pouzdra u Igenu,ze je po celkovy renovaci...
Rodkopf Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 (upraveno) Se z toho Aukra můžu pos...http://aukro.cz/hodinky-prim-tv-televize-automatic-21jew-v-chodu-i3845276644.html já je koupil ještě před půl rokem za 700? EDIT: C...6 (0) šponuje celkem hodně aukcí Upraveno 7. ledna 2014 uživatelem Rodkopf
Čibi Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 nějak ty televize lezou nahoru. Respektive jakmile se objeví černý a fialový ciferník, cena se vyšplhá dost nahoru.
Javert Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 C...6 mi také vyšponoval aukci. Kupoval jsem automaty (fialky).
vikinho Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 5k? Taky jsem o nich přemýšlel, ale naštěstí jsem na to zapomněl!
martar Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Jen technická poznámka (k cenám se nevyjadřuji :-) ): pod neúplným nickem C....6 se může skrývat - na rozdíl od jiných písmenek - veliké množství lidí. Nedávno jsem to konzultoval s kamarádem, který je matadorem na Aukru. Jde o to, ze pokud se dnes někdo nov? registruje a použije místo nickname svou mailovou adresu, vygeneruje mu Aukro automaticky nickname ve formátu : ClientX, kde X je n?kolikamístné číslo. Vždy to začíná velkým C a končí číslicí. Takže uživatelů s nickem C.....6 je mnoho, v každé desítce takto registrovaných je jeden.
straspol Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Nojo, černé televize patří k těm vzácnějším modelům- ale dát za takovej vrak pětilitr, to už chce fakt velký srdce...nebo malou hlavu? Dyť je to zespoda olezlý jak Mallorca..
straspol Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2014 Jen technická poznámka (k cenám se nevyjadřuji :-) ): pod neúplným nickem C....6 se může skrývat - na rozdíl od jiných písmenek - veliké množství lidí. Nedávno jsem to konzultoval s kamarádem, který je matadorem na Aukru. Jde o to, ze pokud se dnes někdo nov? registruje a použije místo nickname svou mailovou adresu, vygeneruje mu Aukro automaticky nickname ve formátu : ClientX, kde X je n?kolikamístné číslo. Vždy to začíná velkým C a končí číslicí. Takže uživatelů s nickem C.....6 je mnoho, v každé desítce takto registrovaných je jeden.Dík za vysvětlení. Dobře do toho vidíš!! No, a protože spousta z nich asi přihazuje jen tak, aby byli vždy ještě přehozeni, mají stále nulový počet komentářů. Musí jich být úplné stádo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se