Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no jo,podcenil jsem to,zdalo se mi to takove poklidne a zatim vlci se krcili v rosti,priste hyn sa ukaze.....

Nepochybuju, že příště mě zatlučeš jak hřebík do krovu. Já už na Aukru moc nekupuju- jen když mi něco fakt chybí....nebo když mám něčeho málo...

Odesláno

Nepochybuju, že příště mě zatlučeš jak hřebík do krovu. Já už na Aukru moc nekupuju- jen když mi něco fakt chybí....nebo když mám něčeho málo...

no ja jeste nakupuju,jo,a takove libustky me vzdy oslovi, no ony se ukazou zase za cas nejake ze zahrobi

Odesláno

Kerob x Straspol

Už se perou, už se perou :lol2:  :lol2:  :lol2:

Už se perou .... ty já chci ....tím i ceny letí vzhůru a pak se divíme,co se za jakou cenu prodá.Samy si to tady navyšujeme a nemusíme ani ty hodinky tady na chronu probírat před ukončení aukce.

Odesláno

Buďte rádi - máte doma poklad. Hodíte to na aukro, napíšete k tomu popisek typu "luxusní" nebo "sběratelský kousek" a jste za vodou. Musím si taky rychle nějaký koupit...

Odesláno

Když si vzpomenu, jak jsem před časem koupil velice zachovalé  pavouky (kal. 55, šupiny) v originálním stavu včetně korunky za neuvěřitelných 350 - válely se v bazaru mezi kupkou primkového a SSSR šrotu ... :)

Odesláno

K tem pavoukum...prodejce alespon uvadi,ze je pouzdro nove chromovany,takze to neni z jeho strany podraz,jako kdyz nekdo napise u prechromovanyho,hnusnyho a volezlyho pouzdra u Igenu,ze je po celkovy renovaci...

Odesláno

nějak ty televize lezou nahoru. Respektive jakmile se objeví černý a fialový ciferník, cena se vyšplhá dost nahoru.

Odesláno

Jen technická poznámka (k cenám se nevyjadřuji :-) ): pod neúplným nickem C....6 se může skrývat - na rozdíl od jiných písmenek - veliké množství lidí. Nedávno jsem to konzultoval s kamarádem, který je matadorem na Aukru. Jde o to, ze pokud se dnes někdo nov? registruje a použije místo nickname svou mailovou adresu, vygeneruje mu Aukro automaticky nickname ve formátu : ClientX, kde X je n?kolikamístné číslo. Vždy to začíná velkým C a končí číslicí. Takže uživatelů s nickem C.....6 je mnoho, v každé desítce takto registrovaných je jeden.

Odesláno

Jen technická poznámka (k cenám se nevyjadřuji :-) ): pod neúplným nickem C....6 se může skrývat - na rozdíl od jiných písmenek - veliké množství lidí. Nedávno jsem to konzultoval s kamarádem, který je matadorem na Aukru. Jde o to, ze pokud se dnes někdo nov? registruje a použije místo nickname svou mailovou adresu, vygeneruje mu Aukro automaticky nickname ve formátu : ClientX, kde X je n?kolikamístné číslo. Vždy to začíná velkým C a končí číslicí. Takže uživatelů s nickem C.....6 je mnoho, v každé desítce takto registrovaných je jeden.

Dík za vysvětlení. Dobře do toho vidíš!! No, a protože spousta z nich asi přihazuje jen tak, aby byli vždy ještě přehozeni, mají stále nulový počet komentářů.  Musí jich být úplné stádo :eek:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...