VintageLover Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 ... já mám podobné hodinky i pouzdro, ale jen podobné ... K cifeníku by se asi lépe hodilo zlacené pouzdro?Čoveče, to je hodně povedená záležitost. Máš to i krásně sladěné s řemenem.
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Už ti chybí jen ty střívka.
Nodus Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Dík za chválu :) , ale mám ještě jedno stejné pouzdro na šedých televizích (upravená ((broušená)) hrana nad stěžejkami, jako na výše uvedených foto), ale na dalších televizích jsou tyto hrany leštěné. Na co se používalo toto pouzdro (myslím chromované s upravenými hranami)? Díííky.
Nodus Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Jenom na kal. 97? Potom mám doma dvě vzácná pouzdra (obě stříbrné barvy ..)
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Doteď jsem to měl spojené s kal. 97, jestli někdo ví víc?
Nodus Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 Třeba se někdo, kdo ví víc, ozve nebo napoví očekávaná kniha ... I tak zatím dík.
financ Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Na 97 jsou tyhle pouzdra jen zlaceny, chromovanych jsem par videl a vzdycky to bylo jen na tovarnich skladackach, na hodinkách určenych do distribucni site jsem tohle pouzdro nevidel. Neseriova kuriozitka, obcas to projde aukrem.
docent_tecka Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Hladke nebo vroubkovane, 40 papiru je super vykon
Filipinek Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Tak to už je na mě moc. Jsem zvědav kam se to dostane.
docent_tecka Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Zeneko opet radil? 62k.... nechce nekdo i ty moje? :-))))
VintageLover Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Tak to je palba, to jsem nečekal...
straspol Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Supercena, tak to asi jsem docela bohatej
doktor584 Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Tak to je palba, to jsem nečekal...Řekl bych že ani ten prodávající, nabízel je k prodeji ještě před tím než je dal na Aukro a chtěl ještě trochu víc.....
Čibi Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) ... já mám podobné hodinky i pouzdro, ale jen podobné ... K cifeníku by se asi lépe hodilo zlacené pouzdro? Mám stejný ciferník v jedněch TV. Ale ve zlatém hladkém pouzdře a teď si nejsem jistý, zda tam je tento hnědý střed nebo ne. Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem Čibi
t.p Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Hmmm, pěkný šméčko. Pospartaky se spartakovským cifrem. Největší sranda je to ušmudlanýprvní číslo na dýnku, aby si někdo myslel, že to je podle čísla Spartak http://aukro.cz/prim-vubec-prvni-typ-spartak-cerny-chronotechna-i4761641381.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Nepatří tenhe ciferník pana Miamona náhodou do polštářků? http://aukro.cz/prim-ala-diplomat-vzacne-i4761365352.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 To víš,že patří.Ale je to docela povedený bastl.
Jeronimo Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Jen docela Myslel jsem si to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se