colommbo Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 Prodejní cenu uvede/požaduje prodávající. Druhá strana má výhodu, že koupit může, ale taky nemusí. Pokud někdo hodinky vyloženě chce, zaplatí i (požadovanou) cenu vyšší, než je (či se mu zdá) obvyklé. Jen se může stát, že v případě dalšího event. prodeje už ty peníze nedostane. Taky jsem v pár případech koupil za ne zrovna málo a nemyslím si, že bych tím ku*vil ceny na trhu, resp. ovlivňoval další prodeje/"cenovou politiku."
Karlos Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 Dá se taky říct, že cenu určuje kupující. Prodávající se jen přizpůsobuje.
colommbo Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 O prototyp elegantů v NOS stavu na AP zřejmě nebyl zájem... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-elegant-cal-68-prototyp-nos-stav-6331.html
Felsenberg Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-elegant-cal-68-prototyp-nos-stav-6331.html Z NOSU TI ČOUHÁ DLOUHÝ CHLUPCo to?
M@C Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 A co si myslite tady o techto "TOP TOP" Primkach od pani Ireny? https://www.antik-hovorka.cz/obchod/luxusni-prim-supinac-1959-funkcni-top-top-stav-6082.htmlChtel jsem tatkovi na 60. koupit stejne stare Primky, ale sehnat nejake pekne z roku 57 za rozumnou cenu je asi nemozne, tak bych proste nepohrdnul nejakyma i z let 58 nebo 59... Konkretni model vybrany nemam, spis co by se naskytlo, mam na to mesic, takze cas na koupi nejakych ojetych a naslednou renovaci neni ... :-)
colommbo Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Že paní Irena své zboží označuje superlativy typu TOP, TOP TOP, MEGA RARE a pod., není nic neobvyklého, zaujme to potenciálního zákazníka. K těmto hodinkám asi jen tolik, že rok 1959 bude rokem uvedení do výroby, samotné hodinky mohou být (a zřejmě i budou) mladší, kalibr 50 se v Primkách obecně používal, tuším, do r. 1971. Někdo z místních znalců tento konkrétní model jistě upřesní. P.S. Sehnat hodinky z konkrétního roku, není-li k nim záruční list či prodejka s číslem, nebývá jednoduché... Upraveno 17. října 2017 uživatelem colommbo
Petr.S Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Koukám, že na Antiku se to dnes rozjelo...https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-ii-nerezove-pouzdro-6389.html
stenly Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Pěkné prodej hodinek z neoriginálních dílů je na antiku povolen od kdy?
accutron Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 (upraveno) V popisu hodinek se uvádí, že se jedná o renovační hodinky z Eltonu v nerezovém pouzdře. Nepředpokládám tedy, že by na hodinkách byly použity nějaké neoriginální díly. Nebo ty nějaký vidíš? Upraveno 18. října 2017 uživatelem accutron
Miroslávek Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 (upraveno) Jsem prodávající , tak jen doplním :Jedná se vskutku o hodinky v současnosti udělané na objednávku , tedy renovace Prim Sport II , v Eltonu. Upraveno 18. října 2017 uživatelem Miroslávek
Hardslimer Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Je fakt, ze zacinajici primkare tyto raritky matou.Do tohoto vlakna to sice nepatri, ale presto se chci zeptat:Je nekde tady na Chrnmgu mozno videt vsechny varianty PS2 ciselniku, ktere Elton nabizi? Nebo se radeji obratit primo na Elton? Pokud nekdo mate tento soubor, tak prosim postnete. Diky
Karlos Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 To jsem předpovídal už před časem - že Elton chrlí limitky, na požádání vyrobí cokoliv, za renovaci vydává výtvory které nikdy neexistovaly, a že se v tom časem nikdo nevyzná.
stenly Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 V popisu hodinek se uvádí, že se jedná o renovační hodinky z Eltonu v nerezovém pouzdře. Nepředpokládám tedy, že by na hodinkách byly použity nějaké neoriginální díly. Nebo ty nějaký vidíš?Díky za objasnění, nebylo tam uvedeno kde renovace proběhla. Tím je vše v pořádku. Prodejce prosím o doplnění do textu.
Miroslávek Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Doplněno do popisu , prostě mě to nějak nedošlo, no aspoň se to vysvětlilo.
Pege1012 Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 (upraveno) K uvedení na pravou míru, Mirek hodinky koupil ode mne, já jsem si je nechal poskládat do nerezového pouzdra, hodinky repasoval Tonda Kodýtek, který mi také podle výběru objednal ze vzorníku i barvu která se mi líbila. Takže jsou tam všechny díly originální, jenom to neskládal Elton ale Tondako. Upraveno 18. října 2017 uživatelem Pege1012
Miroslávek Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 Tu máš čerte kropáč, fakt jsem to nevěděl . Díky P. za upřesnění .
straspol Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Odesláno 18. října 2017 To jsem předpovídal už před časem - že Elton chrlí limitky, na požádání vyrobí cokoliv, za renovaci vydává výtvory které nikdy neexistovaly, a že se v tom časem nikdo nevyzná.Blbost- kdo sleduje a pamatuje si, orientuje se celkem dobře.
Honza.manta Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Ono zase těch limited až tak moc nebylo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se