Miroslávek Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Málokdo to dotáhne takhle do konce , zaplaťPagáč :-), úspěšnýho . Gratuluji k úspěchu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Já vydržím hodně, ale jak ze mě někdo začne dělat (!) a ojebe mě o kačky, tak se neznám. A má štěstí fešák,že to stihl vyrovnat, zítra jedem s borcama kolem Lipníka tam i zpátky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 jako že byste ho s borcama zmlátili v přesile cestou tam i zpátky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 22. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2019 Je to slušně řečeno darebak.ja jsem mu chtěl vratit hodinky právě do 14 dnů bez udání důvodu.a co myslite,že se stalo -nic.je zajímavé,že se na to následně u někoho jiného odvolával.Mně poslal úplně jiné hodinky.tankistu z lipniku rozhodně NE!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 V 22. 8. 2019 v 18:46, gunman napsal: jako že byste ho s borcama zmlátili v přesile cestou tam i zpátky?Ale běž, ty brebto, to už se dneska takle nedělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 23. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 V 22. 8. 2019 v 19:14, Vojta73 napsal: Je to slušně řečeno darebak.ja jsem mu chtěl vratit hodinky právě do 14 dnů bez udání důvodu.a co myslite,že se stalo -nic.je zajímavé,že se na to následně u někoho jiného odvolával.Mně poslal úplně jiné hodinky.tankistu z lipniku rozhodně NE!!!Se mnou si taky myslel,že vy-ebe jak s ostatníma, ale se spletl. Asi byl zvyklej, hoši,že sklopíte, hlavy a on se bude na Vás pakovat. A za další ten jeho nick.Když jsem po převratě začal lítat,byla morální povinnost znát historii 2.války, hlavně co se týkalo účasti našich pilotů a vojáků ve Francii, v Africe, v RAF, v RA, našich vojáků v domácím odboju nebo v 1.čs samostatné brigádě v Rusku. Já chovám k těmto lidem, kteří za nás bojovali hlubokou úctu, některý jsem znal osobně a z takovýho zpupnýho a namistrovanýho šmejda, kterej se na veřejnosti prezentuje příjmením německýho tankisty,kterej plenil Evropu a zabíjel lidi od Francie k Moskvě je mě na blití. Takovej člověk musí mít v hlavě nas..... Asi tak. Omlouvám se za zábor místa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Neomlouvej se, je potřeba tady takovou osvětu, už proto, ze to čte i on a to ještě neví, ze víme kde bydlí a spoustu mých kamarádů už svrbí pravá ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Pamatuju dobu po převratě, nebyl letecký den,kde by na čestných místech neseděli dědouškové, pan Faitll, pan Mrázek, Emilek a další moji hrdinové.Chodili jsme za nima na kus řeči,potřepat, si pravicí. Pro mě to byl vždycky životní zážitek, držet v ruce ruku někoho, jenž držel ten kroužek na kniplu Spita nebo Hurry a vidět palec, kterej odpaloval zbraně.A proto mě furt hlava nebere, že se u nás najde nekdo takové s takovým nickem.U mě on plive na památku lidí, co se zasloužili o to,že nejsme otroci fátrlendu,no,že tady vůbec jsme.A to už bude vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 Pánové, založte si nové vlákno, tady to je o hodinkách.Urážek tady bylo dost. Být tady správcem, tak některé příspěvky mažu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 V 25. 8. 2019 v 8:44, koromant1 napsal: Pánové, založte si nové vlákno, tady to je o hodinkách.Urážek tady bylo dost. Být tady správcem, tak některé příspěvky mažu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 https://aukro.cz/prim-orlik-jeden-ze-300ks-originalu-jedinecna-moznost-prave-nyni-6954690764 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Nevíte někdo za jakou cenu se orliky někdy prodaly? Osobně si myslim,že tak za polovic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Někdy loni (předloni?) se na Aukru prodaly za asi 70tis.Kč (Kup teď.) K takovým případům ale dochází maximálně jednou za deset let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Tak to byl dobrý kup,do toho bych šel taky-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 V 23. 9. 2019 v 18:50, colommbo napsal: Někdy loni (předloni?) se na Aukru prodaly za asi 70tis.Kč (Kup teď.) K takovým případům ale dochází maximálně jednou za deset let. Na tu aukci si dobře pamatuji.Byla tam cena "KUP TEĎ" za 75.000,- CZK.Orlíky byly jako kompletka v super stavu (hodinky s páskem, prodlužovací díl pásku, krabička, papíry... ).Vše to bylo až moc podezřelé!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Sialena cena. Natisk sa otazka, ci to predava povodny majitel, alebo priekupnik. Pri povodnom majitelovi by som este rozumel, preco pyta taku sumu. Pri smelinarovi je to len vidina ?rychlych prachov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chegi Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Pokud přijde 280 tisíc někomu málo, může nakoupit za rovný půlmilion. http://www.antik-hodinky.cz/vojenske-hodinky-prim-orlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Ja si pockam, az se cena vysplha na exkluzivnejsi hladinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Nebo potěšit partnera hodnotnym dárkem..jak píše prodejce.u nás to neprošlo-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Od kamaráda hodináře vím,že by v Praze u Staromáku snad,ve zlatnictví nebo hodinářství měly být Orlíci za 600. A jak říká,někdo se najde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se