Jump to content

PRIM v inzerci.

sodik

Recommended Posts

Ty diplomaty vypadají fakt pěkně. V podobném stavu jsem zakoupil vloni nebo předloni. Náhodná návštěva MotorTechna - Brno. Zajímal mě důvod proč jsou tak pěkné a po servisu u hodináře bylo jasno. Jedno kolo bylo už z výroby špatné a hodinky se prostě jednou nebo dvakrát za den na chvíli zastavily anebo taky ne. Někomu je bylo líto vyhodit, tak byly desítky let v šuplíku. 

Kolem hodinek se nemotám zas tak dlouho a už si taky pamatuju prd, ale nevzpomínám si, kdy jsem chromované provedení v takovém stavu navíc s označením incabloc na ciferníčku viděl nabízet k prodeji. S ohledem na stáří (1969, 84xxxxx) jsou opravdu velmi pěkné a původní včetně korunky "s patinou." Nebudu psát, jestli to byl dobrý kup, ale radost z nich mám, to teda jo!  :smile_anim:

Chromové s Icablocem to se fakt často nevidí. Dnes je cena možná i 20 tyček. Ty moje jsou s KIF. Tedy již jaksi ošizenější verze.  Doladil jsem to ale proskleným dýnkem...:o

Ahoj všem, na nejpanskehodinky.cz začali nabízet Igeny v nerez pouzdře s novým cifrem a ručkami. Je to to samé jako na Aukru nebo na S-Bazaru? Napsal jsem tam a čekám na odpověď, ale působí to na mě, že to je to samé, jen v bledě modrém. Vyšší cena u nejpanskychhodinek bude dle mě za poskytovanou záruku. Takže nerez pouzdra ve velkém?

Díky za odpověď

Odkaz na nabídku:

https://www.nejpanskehodinky.cz/sportovni-hodinky/prim-sport-i-1968-modry-cifernik/

Eddie35: a kde ty nový číselníky a ručky vzali? :-) Já jsem tam tak jeden čas okukoval PS 2 a pak mi tady, jako teď tobě chlapi vysvětlili jak to je.

Takže, pokud chceš ty správný Igeny, tak eště šetři. U mě by to byly vyhozený love.

O koupi neuvažuji a kdyby, tak jdu po nejlevnější nabídce (momentálně dražba na Aukru, kde jsou ve finále za cca 4400kč). Sám mám několikero Perexo kompletů s nimiž jsem spokojen, takže pokud Igeny, tak budu zas barbar a půjdu do nerezových neoriginálů :-)

A jo,tak cos tady vlastně chtěl zjišťovat? Jestli ty hodinky jsou dost parexoidní? A až koupíš ty na Aukru, tak je sem dáš na podívání? Jestli jsou dostatečně fejkový?

Vyjádření prodejce:

Dobrý den, pouzdro bude podobné, , číselník rozhodně není od Parexa jedná se o kvalitní výrobu kvalitativně naprosto stejnou nako od Eltonu, ručičky jsou všude stejné,. Na internetu jsou hodinky, které jsou většinou rychle sestavené a nemají vodotěsnost a ve velké většině s náhradní hřídelkou, která přesně nesedí. Dále u těchto hodinek následně opravujeme, že neběhá datumovka a ručička se zastavují o sklíčka.

Dohadovat se jak moc jsou fejkový? Netřeba, je to alternativa a za mě celkem dobrý. Z výše uvedené nabídky by to měly být hodinky bez nepříjemného překvapení. Až půjdu po Igenech, tak proč ne

Jasně, pokud tedy v nějakém seznamovacím inzerátu bude napsáno: mladá, krásná a sexy, přičemž na fotce bude stará hnusná ježibaba, tak ji s chutí vojedeš, protože přece je to v inzerátu tak hezky napsáno. Tak trochu moc propaguješ něco, co je přinejmenším neetické, dle mého spíše ze strany hodináře (tuším Illés) podvod. Takže s tím fakt už přestaň.