honza.hasic Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Ty diplomaty vypadají fakt pěkně. V podobném stavu jsem zakoupil vloni nebo předloni. Náhodná návštěva MotorTechna - Brno. Zajímal mě důvod proč jsou tak pěkné a po servisu u hodináře bylo jasno. Jedno kolo bylo už z výroby špatné a hodinky se prostě jednou nebo dvakrát za den na chvíli zastavily anebo taky ne. Někomu je bylo líto vyhodit, tak byly desítky let v šuplíku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Kolem hodinek se nemotám zas tak dlouho a už si taky pamatuju prd, ale nevzpomínám si, kdy jsem chromované provedení v takovém stavu navíc s označením incabloc na ciferníčku viděl nabízet k prodeji. S ohledem na stáří (1969, 84xxxxx) jsou opravdu velmi pěkné a původní včetně korunky "s patinou." Nebudu psát, jestli to byl dobrý kup, ale radost z nich mám, to teda jo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza.hasic Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Chromové s Icablocem to se fakt často nevidí. Dnes je cena možná i 20 tyček. Ty moje jsou s KIF. Tedy již jaksi ošizenější verze. Doladil jsem to ale proskleným dýnkem...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
colommbo Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 ...Doladil jsem to ale proskleným dýnkem... ) Což se taky tak často nevidí... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie35 Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Ahoj všem, na nejpanskehodinky.cz začali nabízet Igeny v nerez pouzdře s novým cifrem a ručkami. Je to to samé jako na Aukru nebo na S-Bazaru? Napsal jsem tam a čekám na odpověď, ale působí to na mě, že to je to samé, jen v bledě modrém. Vyšší cena u nejpanskychhodinek bude dle mě za poskytovanou záruku. Takže nerez pouzdra ve velkém? Díky za odpověď Odkaz na nabídku:https://www.nejpanskehodinky.cz/sportovni-hodinky/prim-sport-i-1968-modry-cifernik/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maldaCZE Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Bude to to stejne, zdroj je jeden, který to distribuuje všude. Navíc ve velkém už to jede alespoň rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Pak mistrhodinar uz to mrska dlouho.Strojek z Humbert koukam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Do včera vyrobeného pouzdra s ciferníkem strčíte strojek ze 70. let, třikrát za sebou řeknete kouzelné slovo IGEN, a máte hodinky z roku 1968. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daftra Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 Eddie35: a kde ty nový číselníky a ručky vzali? :-) Já jsem tam tak jeden čas okukoval PS 2 a pak mi tady, jako teď tobě chlapi vysvětlili jak to je. Takže, pokud chceš ty správný Igeny, tak eště šetři. U mě by to byly vyhozený love. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie35 Posted August 2, 2019 Report Share Posted August 2, 2019 O koupi neuvažuji a kdyby, tak jdu po nejlevnější nabídce (momentálně dražba na Aukru, kde jsou ve finále za cca 4400kč). Sám mám několikero Perexo kompletů s nimiž jsem spokojen, takže pokud Igeny, tak budu zas barbar a půjdu do nerezových neoriginálů :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daftra Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 A jo,tak cos tady vlastně chtěl zjišťovat? Jestli ty hodinky jsou dost parexoidní? A až koupíš ty na Aukru, tak je sem dáš na podívání? Jestli jsou dostatečně fejkový? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Eddie35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie35 Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Vyjádření prodejce: Dobrý den, pouzdro bude podobné, , číselník rozhodně není od Parexa jedná se o kvalitní výrobu kvalitativně naprosto stejnou nako od Eltonu, ručičky jsou všude stejné,. Na internetu jsou hodinky, které jsou většinou rychle sestavené a nemají vodotěsnost a ve velké většině s náhradní hřídelkou, která přesně nesedí. Dále u těchto hodinek následně opravujeme, že neběhá datumovka a ručička se zastavují o sklíčka. Dohadovat se jak moc jsou fejkový? Netřeba, je to alternativa a za mě celkem dobrý. Z výše uvedené nabídky by to měly být hodinky bez nepříjemného překvapení. Až půjdu po Igenech, tak proč ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Eddie35:Fejk zustane fejkem a zadny pekny recicky na tom nic nezmeni.Nechapu tady ty tve prispevky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie35 Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 (edited) Alex77: Nemusíš se rozčilovat nad cizími názory Edited August 3, 2019 by Eddie35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Eddie, brzdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie35 Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Aby to zůstalo jako téma Prim v inzerci, tak za mě slušná nabídka viz výše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Prim to nie je, takze tu to nema co robit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie35 Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Prim to nie je, takze tu to nema co robit.V inzerátu je napsáno Prim Vím, že trochu drzá odpověď a že tohle téma patří jinam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 Jasně, pokud tedy v nějakém seznamovacím inzerátu bude napsáno: mladá, krásná a sexy, přičemž na fotce bude stará hnusná ježibaba, tak ji s chutí vojedeš, protože přece je to v inzerátu tak hezky napsáno. Tak trochu moc propaguješ něco, co je přinejmenším neetické, dle mého spíše ze strany hodináře (tuším Illés) podvod. Takže s tím fakt už přestaň. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts