Jump to content

PRIM v inzerci.

sodik

Recommended Posts

Jasně, pokud tedy v nějakém seznamovacím inzerátu bude napsáno: mladá, krásná a sexy, přičemž na fotce bude stará hnusná ježibaba, tak ji s chutí vojedeš, protože přece je to v inzerátu tak hezky napsáno. Tak trochu moc propaguješ něco, co je přinejmenším neetické, dle mého spíše ze strany hodináře (tuším Illés) podvod. Takže s tím fakt už přestaň.

Pobavil

Ani jsem to moc nečetl Roberte od těch dvou členů  , poslední dobou měknu /všude :-) /    Chci mít klid,tak to "asi" chápu /jako Tebe/. Ikdyž furt jsem si myslel,že i třeba s Tebou bude domluva ohledně těch doutníků z Němec :-)   Všechno vodnééés čas,buď v klidu.

Edited by bohus76

S panem Illésem se znám osobně, v minulosti jsem u něho čtvery hodinky pořídil. Spokojeně, věděl jsem přesně, co kupuju. Možná by mě mohlo trochu mrzet, že nabízí i takovéto hodinky, na druhou stranu je hodinář a obchodník, co se prodejem hodinek živí. Použití neoriginálních dílů (ne Prim, Elton) defacto přiznává, nerezové pouzdro k dennímu nošení ideál. Že u hodinek zmiňuje m.j. "Tyto starožitné hodinky jsou po důkladném kompletním servisu a seřízení" mi však fér nepřijde, starožitné hodinky to nejsou. Někdo nad nimi ohrne nos, jiný si je koupí a protože nepřemýšlí jako většina lidí postižených chronobundusem tady, budou mu na zápěstí dělat radost. Dle mého soudu není nutno brát na něj za to hned hůl, podobně jako když se snaží hájit svůj názor. A když s hodinkami z jakéhokoli důvodu nebude spokojen, ať to řeší s prodejcem. Mír v duši!  :cheers:

Bert: mají v sobě strojek Prim Elton? 

Mně spíš vadí, že v popisu píše "starožitné hodinky", dole má dokonce garanci originality!!! a ve skutečnosti je to kromě strojku komplet novovýroba - nejen zmiňované nové pouzdro, ale podle mailu, který si vyžádal a následně zveřejnil Eddie35 (a já bych ho za to místo pojebu pochválil), mají i nové (nepůvodní a "neElton") ručky a ciferník. 

Na druhou stranu, kromě pár desítek lidí (stovka na celém světě?) to nikdo nedokáže poznat a ani Elton při "renovacích" nepoužívá původní díly a technologie, takže z pohledu "historičnosti" a "originality" je to prakticky prašť, jako uhoď. 

Však já netvrdím, že to nejsou skládačky. Ano, jsou. Jenže my "kluci, co spolu mluvíme", se na to koukáme jinak, než 99% procent (rozuměj nehodinkové) populace, která tvoří zákaznické portfolio tohoto obchodního serveru a jemu podobných. Pokud jim na tom bude echt záležet, i od prodejce se dozvědí, vo co go, a buď pak nekoupí, nebo jim to vadit nebude a budou spokojeni, stejně tak ti, co se o podrobnosti zajímat nebudou. A takových zákazníků je dneska naprostá většina, detaily znát nepotřebujou.  :)

.... . A takových zákazníků je dneska naprostá většina, detaily znát nepotřebujou. :) .....

To si IMHO děláš prdel. Nech na zákazníkovi, co znát potřebuje, a co nikoliv. Když už se staráš o to, co si myslí kupující, mně by zase zajímalo, co si myslíš Ty: jakou koblihu máš raději, s jahodovou, nebo meruňkovou náplní?

Však já netvrdím, že to nejsou skládačky. Ano, jsou. Jenže my "kluci, co spolu mluvíme", se na to koukáme jinak, než 99% procent (rozuměj nehodinkové) populace, která tvoří zákaznické portfolio tohoto obchodního serveru a jemu podobných. Pokud jim na tom bude echt záležet, i od prodejce se dozvědí, vo co go, a buď pak nekoupí, nebo jim to vadit nebude a budou spokojeni, stejně tak ti, co se o podrobnosti zajímat nebudou. A takových zákazníků je dneska naprostá většina, detaily znát nepotřebujou. :)

"Od prodejce se dozvědí..."dovol,abych se zasmál.prodejce nikomu aktivně neřekne,že prodává předraženy shit.většina 99% populace jak píšeš si myslí,že kupuje něco jiného a o to prodejci jde.jinak by tam jasně napsal vo co go.vůbec tady nemůže jít o to,že my se na to díváme jinak.to co prodává a jak to prezentuje je podvod na lidi.

4 Taylor

Bert: mají v sobě strojek Prim Elton?

Jo, asi mají, rozebrané jsem je neměl. Pravděpodobnost se limitně blíží sto procentům. Kdybych byl mladý a viděl svět jednoduše, napsal bych, že tam určitě je. Kam ale míří Tvá otázka?

Ano, že většina zákazníků nepotřebuje znát podrobnosti, píšu s určitou nadsázkou, současně jsem však přesvědčen, že to tak je, bohužel. A nemyslím jen hodinky, ono to bude tak nějak obecně. Resp. detaily lidi zajímají v oboru, který zajímá je. A kolik lidí zajímají hodinky jako takové...? Ti chronobundusem postižení u pana Illése s velmi vysokou pravděpodobností nakupovat nebudou a těm, co tam nakupují, je to jedno. V lepším případě chtějí "nové" mechanické hodinky za ještě poměrně slušnou cenu. O to, co si myslí kupující, se nestarám, názor na to snad mít mohu... A otázku na koblihy sis mohl ušetřit.  :)

Ospravedlnovat fejky tím,že si je někdo rád koupí je nesmysl.jsou tu zákony,ktere se maji dodržovat.nepoškozuje to jen samotné kupující,ale i Elton a nás ostatní.

Souhlas!!

Navic jen ja vim o trech pripadech kdy neco takoveho bylo koupeno jako darek (prekvapeni) a to lidma kteri si samo mysleli ze kupuji Primky z Eltonu.A nikdo se ani jednim slovem nezminil o tom ze je tam z eltonu max strojek.

Pro dotycneho podarovaneho to ale prekvapeni bylo to zajiste ano.

A podobne reci ze za 7k jsou to vlastne fajn hodinky??

To i obyc seika petky jsou za par kacek o parnik jinde :)

Edited by Alex77

Já tytok koupil za pět - komplet se strojem 68.3 ---  žlutý ---  protože ty jediný nemám a po asi 4 letech shánění žlutejch origošek jsem už ztratil trpělivost a nabídky za 25 byly prostě pitomost.

No a když chcu bejt za plážovýho týpka .....:o) .......tak nemám obavu že roztřískám nebo utopím sbírkovej kus. Za mě tyto  druhovýrobní nerezy mají jasný plus.  

Já tytok koupil za pět - komplet se strojem 68.3 --- žlutý --- protože ty jediný nemám a po asi 4 letech shánění žlutejch origošek jsem už ztratil trpělivost a nabídky za 25 byly prostě pitomost.

No a když chcu bejt za plážovýho týpka .....:o) .......tak nemám obavu že roztřískám nebo utopím sbírkovej kus. Za mě tyto druhovýrobní nerezy mají jasný plus.

Tahle debata ale byla o necem jinem :)

Já tytok koupil za pět - komplet se strojem 68.3 --- žlutý --- protože ty jediný nemám a po asi 4 letech shánění žlutejch origošek jsem už ztratil trpělivost a nabídky za 25 byly prostě pitomost.

No a když chcu bejt za plážovýho týpka .....:o) .......tak nemám obavu že roztřískám nebo utopím sbírkovej kus. Za mě tyto druhovýrobní nerezy mají jasný plus.

Potřeboval bych se někoho zbavit,bude to mít pro mě "jasný plus".můžu ho zamordovat?

Ano, že většina zákazníků nepotřebuje znát podrobnosti, píšu s určitou nadsázkou, současně jsem však přesvědčen, že to tak je, bohužel. A nemyslím jen hodinky, ono to bude tak nějak obecně. Resp. detaily lidi zajímají v oboru, který zajímá je. A kolik lidí zajímají hodinky jako takové...? Ti chronobundusem postižení u pana Illése s velmi vysokou pravděpodobností nakupovat nebudou a těm, co tam nakupují, je to jedno. V lepším případě chtějí "nové" mechanické hodinky za ještě poměrně slušnou cenu. O to, co si myslí kupující, se nestarám, názor na to snad mít mohu... A otázku na koblihy sis mohl ušetřit.  :)

Co to meleš za hovadiny? Ten borec je u mě normální PRIM napalovač.

Jakou on garantuje originalitu? Čeho originalitu? Polských a čínských falzifikátů nebo čeho? Takže u tebe je v pořádku,že člověk věci neznalé by rád měl Sportky z Novýho Města a on si ve skutečnosti koupí falzifikát od podvodníka?

46534837-certified-gold-seal.jpg
Tyto starožitné hodinky jsou po důkladném kompletním servisu a seřízení.

Garantujeme originalitu zakoupeného zboží, záruční a pozáruční servis.