Nodus Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Ty fotky jsou jako tradičně u tohoto prodejce takový nejasný.... ale tipoval bych to osobně že se vyšplhají asi tak kolem 1500,- Kdyby prodával někdo jiný je těch 1.500,- Kč asi správný odhad, já vša u tohoto prodejce, nevim však proč , odhaduji cenu na částku okolo 2.700,- Kč. A počkám si na výsledek
cali Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 Zadní část asi dobýval někdo s nepatřičným nářadím .Čertví co je tam uvnitř za překvápko.... edit:blbost no hlavne je dost dobre mozne ze tam nie je eta... a to uz z vyroby.... ja ich mam s miyotou... modely s etou robili neskor a s priehladnym dnom (mam tiez)
stanik73 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Borci, nepletete si to s vintagewatchem???...protože antikwatch je bastlíř první kategorie a nejednou se to tu probíralo... Neboj, nepletu se, se všemi jsem už několik obchodů udělal. Vintagewatch je samozřejmě jiná třída, navíc znalostně strčí většinu členů primkařské sekce do kapsy . Jinak mnou zmiňovaný antikwatch je obchodník, který se alespoň netváří, že rozprodává svou sbírku primek. Pro mě je to solidní obchodník, který vyjde vstříc a jeho velmi dobré fotky odpovídají reálu. Navíc dokáže sehnat zajímavé kousky. A ceny - kdo nemá nervy a má peníze koupí hned, jiný si počká, a vo vo vo tom je přeci na Aukru je, ne :D .
long Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 (upraveno) Naprosto souhlasím, s oběma jmenovanými prodejci mám také tyto uvedené zkušenosti! No chlapci nevím, ale tak jako jsem si dal já před týdnem do řepy po 3/4 roce tak si myslím , že vy když vy příspíváte pijete furt. Pak je bohužel ještě druhá možnost, že jste s hodinkami mimo. To co jsem napsal platí a vy se moc prosím znovu podívejte na jejich aukce a popisy aukcí. edit : p.s týká se pouze mnou poprvé uvedených prodejců s kterými má mraky z Vás negativní zkušenost. Upraveno 18. září 2011 uživatelem long
Georf Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Ještě radši dávám i zde, ne všichni by jste to asi hledali v sekci "Aukro..." Tak tohle Aukro není, ale stejně je to zajímavé, koukněte se Zde a přemýšlejte o nákupu staro-nových Primek sport 2.
Georf Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Ještě radši dávám i zde, ne všichni by jste to asi hledali v sekci "Aukro..." Tak tohle Aukro není, ale stejně je to zajímavé, koukněte se Zde a přemýšlejte o nákupu staro-nových Primek sport 2. Skusil jsem na inzerát odpovědět a přišly mi dvě fota. V Primkách se nevyznám, nechám tedy na Vás, co si o nich a ceně 2500,- myslíte. Díky.
hirsch Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Skusil jsem na inzerát odpovědět a přišly mi dvě fota. V Primkách se nevyznám, nechám tedy na Vás, co si o nich a ceně 2500,- myslíte. Díky. Jsou to PRIM Sport 2, tedy ne jak je uváděno: " Vzácné náramkové hodinky Prim 2 Sport - vojenský model,...." nenošené taky určitě nejsou a cena je podle mě dost přemrštěná
kutilprim Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Cenu bych viděl tak maximálně za 300 Kč. Není to žádnej vzácnej model a nic extra na nich nevidím. Prodejce k částce asi omylem připsal o jednu nulu navíc .
booker007 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Vzácný model je trošku nadnesené slovo. Znám určitě více Primek, kde slovo vzácné je více opodstatněné. Ale věřím že pro majitele můžou být z osobních důvodů vzácné. Myslím si že hezké hodinky tohoto typu seženeš za lepší peníze a i v lepším stavu, ale jak říkám projevuji zde pouze vlastní názor na celou věc ,)
long Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Jsou to JEBKY, ale možná jsou z platiny a prodejci křivdíme. Hodnota s přihlédnutím ke stavu pouzdra a četnosti hodinek 500 kč, ale moc tomu nerozumím.
kutilprim Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Jsou to JEBKY, ale možná jsou z platiny a prodejci křivdíme. Hodnota s přihlédnutím ke stavu pouzdra a četnosti hodinek 500 kč, ale moc tomu nerozumím. Pětikylo je moc, třeba bejt i za 200 Kč tak bych je nekoupil, to radši nějaký Rozkopfky
Georf Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Kluci díky za Vaše super postřehy, už jsem prodejci slušně poděkoval a radši tady nakoupil na fóru .Primkařům zdar !!
Návštěvník tolja Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Mudrlantů je tu za stovku pytel, ale třeba se něco nového dozvím. http://aukro.cz/prim...1828283771.html Podle mě je dost dobrá příležitost, alespoň já jsem je ještě neviděl. Možná by nebyla marná fotka dýnka. A domnívám se, že pokud cigi, bert, staník, docent, zeneko a další cvoci chytnou slinu, tak čtyřmístná cifra nemusela stačit. Ale třeba je v nich Miyota a jsou za trojku
stanik73 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Podle mě je dost dobrá příležitost, alespoň já jsem je ještě neviděl. Možná by nebyla marná fotka dýnka. A domnívám se, že pokud cigi, bert, staník, docent, zeneko a další cvoci chytnou slinu, tak čtyřmístná cifra nemusela stačit. Ale třeba je v nich Miyota a jsou za trojku Jsem rád, že nejsem sám, kdo na ně nechápavě koukal . A to je na těch primkách vlastně krásné - při neexistenci uceleného katalogu člověk nikdy neví, kdy se co nového netušeného objeví, to mě na tom fakt baví .
stanik73 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Zajímavý číselník Prim Sport hokej 1976 - http://aukro.cz/cifernik-hokej-1976-prim-sport-i1827956372.html . Již první den se sešikovaly do souboje těžké váhy .
Bert Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Podle mě je dost dobrá příležitost, alespoň já jsem je ještě neviděl. Možná by nebyla marná fotka dýnka. A domnívám se, že pokud cigi, bert, staník, docent, zeneko a další cvoci chytnou slinu, tak čtyřmístná cifra nemusela stačit. Ale třeba je v nich Miyota a jsou za trojku Nechci být přílišným skeptikem, ale dědina Olivětín je na můj vkus příliš blízko Broumova. Jak známo, z Broumova pocházel aukroprodejce Peloo2, který zkoušel šmelit s Primkama, až byl nakonec Aukrem zablokován ... :-(
kutilprim Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 TEN ORANŽOVEJ KOBEREC JE MI NĚJAK POVĚDOMEJ.
stanik73 Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 (upraveno) TEN ORANŽOVEJ KOBEREC JE MI NĚJAK POVĚDOMEJ. Koberce používá jako podklad kde kdo. Zkontroloval jsem si fotky zajímavých aukcí, které se archivuji, a tento koberec je na první pohled jiný. Ten co ho používal často jeden velký prodejce byl oranžový huňatý s delším chlupem, tohle je krátká umělotina . Jaké měli koberce v Broumově si bohužel už nepamatuji . Upraveno 18. září 2011 uživatelem stanik73
Mirek Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Nechci být přílišným skeptikem, ale dědina Olivětín je na můj vkus příliš blízko Broumova. Jak známo, z Broumova pocházel aukroprodejce Peloo2, který zkoušel šmelit s Primkama, až byl nakonec Aukrem zablokován ... :-( Všechno v okolí minimálně 30 km od Broumouva sm.dí jak sto let chcíplá ryba. Nulová reputace prodejce, popis alá Mr. Češtin, v tomto případě jsem poněkud skeptický, dle mě aukce vykazuje zmíněné znaky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se