Honza.manta Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 Každopádně zde je cena trochu úměrnější zboží než před pár měsíci - dokladů se asi zachovalo mnohem méně, než hodinek a ten komplet cenu dost navyšuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 (upraveno) Tak to jsem teda zvědavý, jestli vítěz zahyne při lovení divoké zvěře na Sibiři, druhý skočí z Nuseláku, třetího přejede náklaďák vezoucí Sangriu, atd.... To se už ale asi nedozvíme... Chichi, taky jsem koukal...No třeba dorazí až ke mně těch pětatřicet si na ně rád půjčím . Být panem Hněvsou, už prodávám sadu- nějakou zašantročenou padesátku máme doma každej a na ten stroj není dovnitř vidět, aby se jeden rejpal v detailech udělal bych si vánoce...za takový dva litříky by se to mělo dát sfouknout. Upraveno 7. června 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 7 sekund před koncem poslední příhoz o 100 Kč a výsledná vydražená suma za Prim Orlík 65 276 je 100 107,- Kč Nový majitel je čerstvě členem Chronomagu. Ke svému nákupu se přihlásil v tomto vlákně věnovaném originálním Orlíkům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 AUKRO To je trochu drahý zapalovač, ne? Nebo se pletu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Hmmm copa bylo na těchto Primkách tak zajímavého? http://aukro.cz/jedny-z-prvnich-primek-i2394007818.html Přijde mi to jako skládačka, pouzdro asi ještě Spartak, kalibr 50, číselník a ručky ještě mladší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 (upraveno) Že by to pouzdro s očíslovaným dýnkem v docela dobrém stavu? Upraveno 10. června 2012 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Jojo - spartakovské pouzdro s nízkým číslem - klidně je možné, že to byly spartaky s vyměněným číselníkem - strojek na mne působil dojmem, že by mohl být původní spartakovský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Aha... No pokud jsem dobře koukal z pod setrvačky vykukuje číslo 50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 PRIM SPORT IGEN se žlutým cifrem ZDE - jsou moc pěkné, škoda toho pouzdra Mají bombirované ručky ?Ta luneta vypadá nově, co říkáte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 PRIM SPORT IGEN se žlutým cifrem ZDE - jsou moc pěkné, škoda toho pouzdra Mají bombirované ručky ?Ta luneta vypadá nově, co říkáte ? Ta luneta je nová výroba z parexa, stejně tak ciferník a korunka. A asi i ručičky. Od 11.6. mají díly a už to je na aukru :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Ta luneta je nová výroba z parexa, stejně tak ciferník a korunka. A asi i ručičky. Od 11.6. mají díly a už to je na aukru :-))) Od 11.6. mají díly ? Co tím myslíš teďka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Od 11.6. mají díly ? Co tím myslíš teďka ? Díly na Primky Sporty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Ta luneta je nová výroba z parexa, stejně tak ciferník a korunka. A asi i ručičky. Od 11.6. mají díly a už to je na aukru :-))) ...a díky nové vymoženosti- skrytí identity kupujících- jim to ani nikdo nemůže napsat, jak naletěli, čímž AUKRO výborně chrání podvodníky a připravilo se o jednu ze svých nejlepších samočistících funkcí...achjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 ...a díky nové vymoženosti- skrytí identity kupujících- jim to ani nikdo nemůže napsat, jak naletěli, čímž AUKRO výborně chrání podvodníky a připravilo se o jednu ze svých nejlepších samočistících funkcí...achjo... Slovo podvodník mi nepřipadá úplně v pořádku, v tom inzerátu není nic lživého a psát každému z kupujících, že přihazuje moc vysoko na věc, která by se měla prodávat dle mého za méně je už úplně mimo, promiň. Pokud by někdo vyloženě podváděl, je možné to nahlásit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Jednak dle mého je podvod olepit hodinky díly z druhovýroby(a dost špatnými kopiemi) a nenapsat to - tudíž se tvářit, že vše je čtyřicet let starý originál v perfektním stavu.A za druhé - mnozí z nás se už mnohokrát pokoušeli aukro informovat o nekorektním popisu či přímo prodeji "plagiátu" vydávaného za originál a v případě primek to prostě nemá cenu - nereagují na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Jednak dle mého je podvod olepit hodinky díly z druhovýroby(a dost špatnými kopiemi) a nenapsat to - tudíž se tvářit, že vše je čtyřicet let starý originál v perfektním stavu. A za druhé - mnozí z nás se už mnohokrát pokoušeli aukro informovat o nekorektním popisu či přímo prodeji "plagiátu" vydávaného za originál a v případě primek to prostě nemá cenu - nereagují na to. Já nikoho nechráním, ale to je fakt jen o úhlu pohledu na věc, nikde tam není napsáno, že se jedná o starý originál a navíc je inzerát umístěný normálně v sekci šperky a hodinky a ne ve starožitnostech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 oSorry - on nabízí Igeny a nikde neuvádí, že všechny jedodušše výměnné díly koupil z Parexa a nejsou původní. On tam prezentuje Igeny a prostě tu blamáž s Parexo díly nikde neventiluje.Za mně podvod jako prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2012 Slovo podvodník mi nepřipadá úplně v pořádku, v tom inzerátu není nic lživého a psát každému z kupujících, že přihazuje moc vysoko na věc, která by se měla prodávat dle mého za méně je už úplně mimo, promiň. Pokud by někdo vyloženě podváděl, je možné to nahlásit. Na nahlášené aukce AUKRO zcela záměrně nereaguje a i ty nejsprostší fejky nechává doběhnout-provize je provize... Musím poděkovat mnoha lidem- třeba i některým zdejším členům- kteří mi v minulosti, když jsem začínal, občas napsali přes AUKRO (když to ještě šlo) na jaký že podfuk to přihazuju. Teď už to možné není- pro AUKRO znamenají peníze z provizí evidentně víc než dobrá pověst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2012 Tady se musím JR 2010 trochu zastat. Z mého úhlu pohledu slovo jako podvod či poškození značky Prim není možné takto brát. To že prodávající vyměnil evidentně poškozenou lunetku a cifr z jediného možného zdroje náhradních dílů (pokud neberu "drahé" ale kvalitní rekonstrukce hodinek přímo ve fabrice) a přidal "fajnový" žlutý náramek neznamená, že chtěl někoho podvést. Jen si myslím že chtěl dát nový lesk starým hodinkám. Samozřejmě, že to mohlo být i úmyslné, ale pokud nerve do hlavy kupujícím v textu, že se jedná o zachovalý originální kousek z produkce Prim se vším všudy s rafinovanou počítačovou retuší tak si nemyslím že to musí být bráno jako podvod. A to že tam nenapsal, že polovina dílů pochází z dílny Perexo, to je možná trochu chyba. Na druhou stranu kolik lidí rozumí slovu Perexo. Jinak ta lunetka je pěkně hnusná, ale na ciferníkách Hněvsa evidentně zapracoval . A teď už na to kašlat a mazat k vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2012 (upraveno) 1) Proboha, vždyď to není nějaký spotřebák jako výfuk od deset let starého auta, který ať je klidně z druhovýroby a při prodeji je to jedno. Ale je to podstatná část (ciferník, atd.) autentických vintage hodinek se svojí historií a značkou. Podle mého svědomí, výroba a disribuce tohoto artiklu není nic jeného, něž parazitování. Možná bych toleroval neorig. sklíčko nebo kurunku, což je u PRIMEK tak trochu spotřebák. Nebo v případě, když už bych si koupil ciferník tak si ho nechám pro vlastní potřebu a když ho budu chtít prodat, tak uvedu jak se věci mají. 2) Pokud by nechtěl prodávající na aukru vědomě někoho uvést v omyl, jistě by v popisu aukce kápl božskou. Ale prodejní cena by pak byla max. třetinová. Pak nemůžu brát ohled na to v jaké sekci je nabídka umístěna. To je čistý alibismus, ať je klidně v elektrických kytarách, na skutečnosti se nic nemění. Čili motivace prodávajícího je mi naprosto jasná. 3) Chtěl bych vidět reakce na člověka, který by se pokusil o něco podobného ve zdejší inzerci. EDIT: http://cs.wikipedia.org/wiki/Podvod Upraveno 16. června 2012 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se