Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Předmětem aukce je sice: Výfukové koleno Manet 90 dvoupíst motocykl... Ale v inzerci hrají stejně hlavní úlohu krásné Prim Sport II s vínovým ciferníkem a evidentně v dobrém stavu. :smile_anim:

Jsem odhalen! Dobrý postřeh :smile_anim: Řekněme, že jsou v nositelném stavu :rolleyes: Ty děláš do Manetů?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohužel nedělám, v paneláku to moc nejde. Za mlada, to jo... Měl jsem hromadu fichtlů, Škodu 110 eRko, a kde co... Teď už je mi třicet. Přestěhoval jsem se do paneláku a na nic jiného než Primky, bodybuilding a kafemachine nezbývá čas.

Tvoji fotku jsem postnul spíš jako oddechový odkaz. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Mám všechny verze ciferníků, datumovky u kal 52 se dělaly černý a červený. Zas tak moc to nehrotím

Sedm základních ciferníků stačí.

Možná :-)

Ale kdyby měl někdo Traktory ve zlatě, tak se hlásím :-)

Nedávno jsem koupil traktory s černým ciferníkem. Moc jim sluší, i když to není původní barva, jsou moc hezké :whistle:
Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem koupil traktory s černým ciferníkem. Moc jim sluší, i když to není původní barva, jsou moc hezké :whistle:

Který černý máš? :-)

Jsou pěkný, ale nejsou původní. Mám v hlavě cifr na traktory a když se to povede, bude to pecka :)

Odkaz ke komentáři

V Eltonu když ti budou dělat zakázku./třeba jen výměna cifru na traktorech za černý/

Takže ho asi nepošlou samostatně jako náhradní díl, nebo jo? Zkoušel už to někdo?

Odkaz ke komentáři

A zde další perla z Karlína.

Původní text inzerátu: *** KOMPLETNÍ SADA - PRIM SPORT 2 - MIYOTA ***

Oprava na konci inzerátu: Omlouvám se za nepřesnost jedná se o kalibr 64. děkuji z upozornění

Přitom v době výroby humbert se strojek kal.64 ještě nevyráběl, takže se tam ani nemohl dávat a o nějak pozdější výměnu hodinářem asi taky nešlo, protože má i jiný průměr než kalibr 68 a tím pádem i jiný rámeček stojku. A minimálně luneta je parexo. Takže bastl - systém DODO(dodělej doma), který je nám prezentován jako něco echt vzácného.

post-5320-040269000 1344155766.jpg

Odkaz ke komentáři

To ne - složit to půjde. Rámečky strojku do PS2 mají vnější průměr všechny stejné - to je dané průměrem pouzdra. Liší se vnitřním průměrem - kal. 66 a 68 mají průměr 25mm a kal. 64, 69 a 96 mají průměr 25,6mm. Vzhledem k tomu, že rámeček je na strojku už nasazený, tak je asi ke strojku správný a složit to půjde, ale stejně je to bastl.

Odkaz ke komentáři

ad stavebnice Humbert:

a) pokud strojek byl skladován takto nekrytý, bude nutná kompletní rozborka a vyčištění, mj. moje fotky strojků jsou vždy před finálním čištěním, nehodlám si kvůli fotce zaprášit x hodin práce.

B) nabyvatel neví, jestli a jak pasuje luneta a sklíčko (obvyklý problém aftermarketu)

c) nepochopím, proč není natahovací hřídelka ve strojku, kvůli zapadnutí/ztrátě pastorku skladuji komplety vždy s hřídelkou "in"

d) (ne)jsem zvědav, jak to zabalí, aby se to nepoškodilo péčí České Pošty.

tj. hodnota je výrazně nižší než kompletu ... jsem zvědav na výslednou cenu ...

Odkaz ke komentáři

To ne - složit to půjde. Rámečky strojku do PS2 mají vnější průměr všechny stejné - to je dané průměrem pouzdra. Liší se vnitřním průměrem - kal. 66 a 68 mají průměr 25mm a kal. 64, 69 a 96 mají průměr 25,6mm. Vzhledem k tomu, že rámeček je na strojku už nasazený, tak je asi ke strojku správný a složit to půjde, ale stejně je to bastl.

Honzo, mám stroj 64 s cifrem z humbert taky. Fakt se to nikdy nedělalo? Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...