Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Takže ešte ten rozdiel pre porovnanie.

Ak je to inak, tak to sem dajte vedieť. Možno sa robili dvojaké púzdra.

Tahle fotka je jasná-napravo je nožka spartak a nalevo je fotka asi upravená. Stejně jasné je, že v aukci, kterou jsi tak blbě napadl bylo pouzdro Spartak nabízeno a neprodalo se, asi i díky tobě. "Protři si zrak .....dokončení je ve filmu Jára Cimrman ležící, spící.

nahoře spartak dole 010

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno (upraveno)

Tahle fotka je jasná-napravo je nožka spartak a nalevo je fotka asi upravená. Stejně jasné je, že v aukci, kterou jsi tak blbě napadl bylo pouzdro Spartak nabízeno a neprodalo se, asi i díky tobě. "Protři si zrak .....dokončení je ve filmu Jára Cimrman ležící, spící.

nahoře spartak dole 010

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ty si sem dal foto skutočného Spartaka.

Ale podľa mňa som upozorňoval na púzdro, ktoré má tvar toho spodného.

Ak sa mýlim, tak sa ospravedlňujem

Upraveno uživatelem Jafurak
Odesláno (upraveno)

Horní pouzdro z aukra a spodní dvě jsou z obrázku zde ve vlákně.Autora prosím o prominutí za porušení autorských práv.Děkuji.Dle mě je pouzdro v aukci Spartak

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

to už snad vidíš i ty, ne?

Podľa tohoto je jasné, že moje podozrenie bolo chybné.

Ospravedlňujem sa.

Odesláno

to už snad vidíš i ty, ne?

Pánové, vzhledem k tomu, že zásadní rozdíl mezi těmi poudry je v té aukci jasně vidět z čelního pohledu, bych se snad mírou zahnutí nožek ani nezabýval, ne?

Odesláno

Renovace Igen na chrono24...zas nějakej chytrák:-(

http://www.chrono24.cz/all/prim-igen-sport-38--id2015970.htm

Pokud se nepletu, tak se to tady již řešilo.

Jen pro připomenutí. Tyto v Eltonu renovované hodinky PS1 mají původní strojek kal.68.

Přesto, že byl jejich majitel upozorněn na to, že v nich nemá jím avízovaný kal.94, ale kal.68 na inzerátu nic nezměnil a dál čeká až se někdo chytí na udičku.

Odesláno

Dnes jsem vyhrál tyto Igeny, hlavně kvůli pouzdru vnitřek přijde přehodit do horšího pouzdra připraveného na renovaci.( to ze kterého mi vypadla luneta při nehodě, viz jiné vlákno)

Odesláno

Dnes jsem vyhrál tyto Igeny, hlavně kvůli pouzdru vnitřek přijde přehodit do horšího pouzdra připraveného na renovaci.( to ze kterého mi vypadla luneta při nehodě, viz jiné vlákno)

Tak to Ty jsi mi je vyfouk, kdybych neměl tolik pacientů, tak jsou moje crying_anim02.gif

Odesláno

Tak to Ty jsi mi je vyfouk, kdybych neměl tolik pacientů, tak jsou moje crying_anim02.gif

Já jsem neměl v práci co dělat, tak jsem projel aukro a zbývalo asi 14 minut do konce této aukce. Tak jsem si přihodil.

Jestli by jsi vyhrál není jisté, nevíš kolik jsem měl maximum :)

Vyfotím až je budu mít u sebe.

Odesláno

to nechapu - jak ti je mohl vyfouknout, kdyz jsi ani neprihazoval? :)

Měl jsem tam nachystanou určitou sumičku a než jsem stačil zareagovat (10 vteřin po), už bylo pozdě (polytrauma), holt proč jsem si zvolil to zdravotnictví... suicide_anim.gif

Odesláno

Já jsem neměl v práci co dělat, tak jsem projel aukro a zbývalo asi 14 minut do konce této aukce. Tak jsem si přihodil.

Jestli by jsi vyhrál není jisté, nevíš kolik jsem měl maximum :)

Vyfotím až je budu mít u sebe.

Jasně, rozhodně gratuluju, je dobře, že to je někdo odtud :)

Odesláno

Jasně, rozhodně gratuluju, je dobře, že to je někdo odtud :)

Od tebe jsem chtěl nedávno koupit IGEN černý NOS ciferník ale než jsem se dostal k Aukru aukce Kup teď zmizela a pak se objevil tady v Prodám a byl hned pryč. :wallbash:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...