MaraThon Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) Sundáš tu rez i s povrchovou úpravou ruček,což je k ničemu a navíc už tam nikdy nebudou ostré hrany ruček.Sehnat nové ručky. Když ty bombírovaný se špatně sháněj... Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem Marek Khyr
Návštěvník rama Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Tak na vzácné bombír. ručky by to asi chtělo dát fosfor co nejvíc odpovídající tomu původnímu, žel kde takový vzít netuším
skodna Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Skodna: No, dobrý pokus, ale já bych ti na to neskočil. Možná kdyby jsi do popisu aukce přihodil tu o NOS stavu, tak bych si jako kupující vyžádal lepší foto. Ve focení je Miamon břídil, oproti Nickiii1. Pokus je to dost chabý, navíc dělaný na základním Win XP editoru obrázků.Chtěl jsem jen naznačit ,že tak nějak se to dá taky dělat a možná by jsme se divili, kolik důvěřivců naletí. Taky jsem si dříve několikrát naběhl.Jinak toho čísla na dýnku si nejde nevšimnout.
kerob Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Ještě názorně podpořím svoji konspirační teorii obrázkem. Proužek uprostřed má po celé své délce stejnou barvu... jo dobry musel jsem si zakryt nahore a dole,abych uveril.Jo, tak nutno zvysit opatrnost.
Honza.manta Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 No dá se koupit taková kostka na broušení nehtů pro dámy - má čtyři různé hrubosti - něco jako šmirgly a těmi normálně leštím sklíčka a na tom ručky přrleštit. V lepším případě nepoškodíš lumi, ale tu rez z lumi stejně nedostaneš.A pozor, Miamon je taky šmelinář s hodinkama, ale krabičky tlačí Nickii, to je podle mého někdo jiný.
JR_2010 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Docela rád bych viděl u těchto "Raritních" Primek korunku z boku, určitě bude z edice pro královskou rodinu...
orlando1 Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 (upraveno) Jééé, ty byly kdysi moje. Hlásím se k autorstvíJsem rád, že jsou stále v tomto stavu. Upraveno 9. prosince 2012 uživatelem orlando1
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 přišel mi nový spam z adk, tak kdyby někdo chtěl:
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Mají taky orlíky nebo igeny? nevím, přišlo jenom tohle
Bert Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Mají i Orlíky. http://www.adk.cz/katalog/ostatni-produkty-a-znacky/hodinky-prim/?list=9 Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem Bert
odjinud Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 No jo, ale bez slevy... jak koukám, YPO dostal nějakou special slevu oproti tomu, co mají na webu.
Návštěvník YPO Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 No jo, ale bez slevy... jak koukám, YPO dostal nějakou special slevu oproti tomu, co mají na webu. to nevím za co, už jsem tam tak pět let nic nekoupil - podle mě to akorát nemájí aktualizované - žádnou jejich slevovou kartu nemám nebo o ní nevím
odjinud Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 No to se neboj, oni to dávaj všem :-) - bohužel ale na to, co asi nemůžou zrovna prodat. Klasika...
Georf Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Pěkné jsou i ty Prim Svatováclavské 40. Rovněž píší o 10% slevě..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Wanderer Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Pěkné jsou i ty Prim Svatováclavské 40. Rovněž píší o 10% slevě..... A mají normální IV.
odjinud Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Zajímavej kvíz - co je to za hodinky: http://aukro.cz/hodi...2880289197.html ?:-)
Honza.manta Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Zajímavej kvíz - co je to za hodinky: http://aukro.cz/hodi...2880289197.html ?:-)Tohle by mělo být zaznamenáno i pro další generace čtenářů. Kdo to nepozná, tak je houby primkař!!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já to nepoznal - vy jo?
booker007 Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 Tohle by mělo být zaznamenáno i pro další generace čtenářů. Kdo to nepozná, tak je houby primkař!!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já to nepoznal - vy jo? Já to poznal - jsou to blbě nafocený Primky !!!
speedwalker Odesláno 18. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2012 No jasně přece 17 jewels. No nekup to, stačí jen vyčistit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se