PetrM Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Já jsem tipoval 80..No nevyšlo mi to. Jo lidi dneska koukají na každou korunku...
Honza.manta Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Za tyhle prachy se dají podle mého sehnat i ve velice zachovalém stavu. Jestli je vše košér a vyhrávající je dražil skutečně, tak mu je teda nazávidím.
Mirek Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Ten mamr*d, co je druhej, to vytáhl o 22tis., to je o třetinu ceny bandi: robot je přímo aukro, ty tam naložíš nějakou sumu, a když někdo přihazuje po stovce jako v tomhle případě, stejně ho furt přebíjíš, dokud se nevyšplhá na tebou naloženou částku, do té doby je tam ale čas tvýho příhozu.
Josef01 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 20:16, bandicoot napsal: Josefe, pekny, ale Orliky to proste nejsou. Pekny hodinky, ale bez ty aury... To cislo v zavorce u aukronicku znamena pocet transakci? Takze zadny ucho... Jo to máš pravdu, Orlíky se dají koupit za 80 velmi pěkné, stačí položit peníze na stůl. Pravda, u nás mají velkou auru. Koupil to nějaký kšeftman podle toho počtu uzavřených obchodů.
bandicoot Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 No prave, moc mi nejde dohromady "kseftman" a nazor Honzymanty, ze jsou na svuj stav predrazeny.
PetrM Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 20:30, Josef01 napsal: Jo to máš pravdu, Orlíky se dají koupit za 80 velmi pěkné, stačí položit peníze na stůl. Pravda, u nás mají velkou auru. Koupil to nějaký kšeftman podle toho počtu uzavřených obchodů.Renovace podle rozsahu za 10-15, otázka je, kdy se objeví na Aukru znovu Kup teď !!! za 100. Amíci říkají good job !!!
velorexar Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 20:35, PetrM napsal: Renovace podle rozsahu za 10-15, otázka je, kdy se objeví na Aukru znovu Kup teď !!! za 100. Amíci říkají good job !!!....no, aby to pak nekoupil někdo zdejší :DD. ale je tento nick asi při chuti. Jestli tam není podoba čistě náhodná, tak je taková zkreslenina nicku na hodně aukcích . Ale první a poslední znak, to mezi tím může být zcela rozdílná osoba, už jsem takových pár viděl i na jedné aukci. I zde, kde jsem pokukoval po krasavcích NePRIM , je taktéž http://aukro.cz/show_item.php?item=3097884906.
Jeronimo Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 To je fakt paleta, ale zase má poštu jen za korunu.
marekparek111 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 20:35, PetrM napsal: Renovace podle rozsahu za 10-15, otázka je, kdy se objeví na Aukru znovu Kup teď !!! za 100. Amíci říkají good job !!! teda nejsem si uplne jisty, ale renovace v rozsahu 10-15 se mi zda jako pomerne podcenena castka - je to tvuj odhad nebo mas nejake relevantni voditko?
Honza.manta Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 20:33, bandicoot napsal: No prave, moc mi nejde dohromady "kseftman" a nazor Honzymanty, ze jsou na svuj stav predrazeny.Tyhle peníze za hodinky v současné době stejně dát nemůžu, tak je to lehce OT. Ale loni na podzim jsem je měl nabídnuté údajně(neviděl jsem je, neboť jsem nabídku odmítl) ve velmi zachovalém stavu za o malinko méně, než byla tahle aukce.
straspol Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 20:47, Honza.manta napsal: Tyhle peníze za hodinky v současné době stejně dát nemůžu, tak je to lehce OT. Ale loni na podzim jsem je měl nabídnuté údajně(neviděl jsem je, neboť jsem nabídku odmítl) ve velmi zachovalém stavu za o malinko méně, než byla tahle aukce.Lidi drahý, za pětašedesát hadrů se přece dají koupit hodinky!!!!!! Proč dát takový litry za šrot , když za to můžu mít nádherný chronograf od světový značky...
PetrM Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 20:56, straspol napsal: Lidi drahý, za pětašedesát hadrů se přece dají koupit hodinky!!!!!! Proč dát takový litry za šrot , když za to můžu mít nádherný chronograf od světový značky... Ty bys nechtěl mít doma v sejfu Orlíky ? Raději bys měl Omegy Planet Ocean nebo Tag Heuery ? Já nevím, ale to koupíš v každém lepším krámě s hodinkama. Orlíky ale na skladě nemají. To je pointa této story.
PetrM Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 20:45, marekparek111 napsal: teda nejsem si uplne jisty, ale renovace v rozsahu 10-15 se mi zda jako pomerne podcenena castka - je to tvuj odhad nebo mas nejake relevantni voditko? Brnkni si do Eltonu. Zejména kvůli těmto hodinkám, tam volala spousta lidí..
straspol Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 21:01, PetrM napsal: Ty bys nechtěl mít doma v sejfu Orlíky ? Raději bys měl Omegy Planet Ocean nebo Tag Heuery ? Já nevím, ale to koupíš v každém lepším krámě s hodinkama. Orlíky ale na skladě nemají. To je pointa této story.No právě. Právě proto se tahle naše modla dá vyměnit na peníze jen v Čechách. Zkus je prohnat zastavárnou třeba v Chicagu. Dostaneš tak třicet dolarů .Nic proti Orlíkům, samozřejmě nemám, ve sbírce mi chybí a budou chybět dál. Za šedesát hadráků si hodlám koupit nějaké hodinky, které-až se tenhle státeček definitivně stane ukořistěnou mrtvolou- dokážu někde, kde se dá žít, vyměnit na peníze.
PetrM Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 21:16, straspol napsal: No právě. Právě proto se tahle naše modla dá vyměnit na peníze jen v Čechách. Zkus je prohnat zastavárnou třeba v Chicagu. Dostaneš tak třicet dolarů .Nic proti Orlíkům, samozřejmě nemám, ve sbírce mi chybí a budou chybět dál. Za šedesát hadráků si hodlám koupit nějaké hodinky, které-až se tenhle státeček definitivně stane ukořistěnou mrtvolou- dokážu někde, kde se dá žít, vyměnit na peníze.Máš samozřejmě pravdu. Je to jenom o Česku. Jinde nějaké Orlíky nikoho nezajímají, jen snad nějaké Czech republic fan's. Ale s touto filozofií by každá koruna, kterou vyhodíš za Sport2 nebo Diplomaty či Traktory byla úplně zbytečná.
straspol Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 21:28, PetrM napsal: Máš samozřejmě pravdu. Je to jenom o Česku. Jinde nějaké Orlíky nikoho nezajímají, jen snad nějaké Czech republic fan's. Ale s touto filozofií by každá koruna, kterou vyhodíš za Sport2 nebo Diplomaty či Traktory byla úplně zbytečná. No- to je právě to překvapení. Za ty Ti ten bazarník dá úplně stejně. A to už- vzhledem k pořizovací ceně- je riziko podstatně menší. Jen jich musíš mít plný kýbly, no tak se snažím.
stanik73 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 20:56, straspol napsal: Lidi drahý, za pětašedesát hadrů se přece dají koupit hodinky!!!!!! Proč dát takový litry za šrot , když za to můžu mít nádherný chronograf od světový značky... Máš pravdu, život se dá prožít i s náhražkama.......rozpustný kafe, šlehačka z tuby, umělá imitace dřevěného plotu a uniformní masovky rolexů na ruce . Nebo mít opravdové věci - čerstvou doma umletou kávu z lokální pražírny, dortíček s pravou šlehačkou a původní Orlíky . Myslím, že pocity nejsou stejné......
booker007 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Orlíky vyletěli z hnízda celkem za dost - jejich stav je očividně terčem velkých diskuzí. Je potřeba zvážit jaká je jejich dostupnost a jak velká legenda se kolem nich vytvořila. To se pak na peníze až tak nekouká, očividně dle úspěšného prodeje. Každopádně mám pocit a jsem skálopevně přesvědčený, že je má jeden nejmenovaný kolega od nás. Tak se třeba v budoucnu pochlubí možná už s orlíky po renovaci.
velorexar Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 20:45, Jeronimo napsal: To je fakt paleta, ale zase má poštu jen za korunu.
Josef01 Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 booket007: podle mě renovací tomu dá ještě větší pecku, než mají teď. Nějak si nedovedu představit, že to někdo zrenovuje do pěkného stavu bez výměny ruček, ciferníku a lunety a to už skoro není původní Orlík. To je jako bych si koupil ve špatném stavu Rolex Comex a nechal si tohle všechno vyměnit za nové - budou toho tuctové Submarinery.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se