Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Tak právě na aukru odešly další Spartaky za 9600Kč http://aukro.cz/hodinky-spartak-k25-prim-plne-funkcni-a-sbirkove-i3244144599.html#tabsAnchor

(omlouvám se za ten odkaz, ale od té doby ce je chronomag překopán nezjistil jsem jak to dát pod jedno slovo tak jak to šlo dříve)

Teď k tomu co se mi na nich nezdá:

použitá matná barva cifru

listové ručky - liší se od originálu a vypadají jako ty co se používají u současného modelu Spartak nebo Svatováclavské

Vteřinovka mi přijde z pozdějších modelů

Můžete mi někdo potvrdit, nebo vyvrátit domněnku, že onen cifr a ručky jsou renovační?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem t.p
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak právě na aukru odešly další Spartaky za 9600Kč http://aukro.cz/hodinky-spartak-k25-prim-plne-funkcni-a-sbirkove-i3244144599.html#tabsAnchor

(omlouvám se za ten odkaz, ale od té doby ce je chronomag překopán nezjistil jsem jak to dát pod jedno slovo tak jak to šlo dříve)

Teď k tomu co se mi na nich nezdá:

použitá matná barva cifru

listové ručky - liší se od originálu a vypadají jako ty co se používají u současného modelu Spartak nebo Svatováclavské

Vteřinovka mi přijde z pozdějších modelů

Můžete mi někdo potvrdit, nebo vyvrátit domněnku, že onen cifr a ručky jsou renovační?

Ano, mám tyhle ve sbírce. Cifr je VELMI lesklý.  Myslím si že na ně patří tenké rovné ručky. Vteřinovka je taky pozdější.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Ano, mám tyhle ve sbírce. Cifr je VELMI lesklý.  Myslím si že na ně patří tenké rovné ručky. Vteřinovka je taky pozdější.

Většinou tam bývají hůlkové ručky, jak píšeš, ale viděl jsem i plno kusů s těmi listovými.

Ty listové ručky by měly být širší, s o mnoho méně dokonalým povrchem a to uchycení by mělo mít stejný průměr

jak u minutové, tak hodinové ručky.

Co se týče cifru mam jedny s velmi lesklým jak píšeš.

Odkaz ke komentáři

Zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/8497-spartak-kolik-se-jich-vyrobilo/page-5?hl=spartak&do=findComment&comment=867740 jsou některé vyfoceny.Fotky mischa a Luk.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Slysel jsem ze na to prihazovali eltonaci... by mne zajimalo kde ty spartaky skoncily (doufam ze ne u nekoho tady, jeslti je to novy tisk...)

Kazdopadne libi se mi moc stribrne automaty z VB, ale cim dal tim vic me to odrazuje... sama skladacka a "renovace". 

Odkaz ke komentáři

Slysel jsem ze na to prihazovali eltonaci... by mne zajimalo kde ty spartaky skoncily (doufam ze ne u nekoho tady, jeslti je to novy tisk...)

Kazdopadne libi se mi moc stribrne automaty z VB, ale cim dal tim vic me to odrazuje... sama skladacka a "renovace". 

No "eltoňák" tam byl jeden a ten nebyl rozhodně na špici pelotonu.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Vím, že je pravidlo o probíhajících aukcích, ale tohle snad i za ten ban stojí. Kdo z vás do toho půjde?

http://aukro.cz/rarita-prim-televize-svetovy-cas-c-272-i3319122686.html

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...