Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

:death: no tak sorry,jsem netušil,že je tady i seznam zakázaných autorů.A kde bych to našel?Tady je čtiva na několik let dopředu.

On se zakázal sám - nauč se prosím alespoň číst a přečti si znovu můj příspěvek - on si nepřeje tu být publikován, přímo to zakázal a oháněl se autorskými právy.

Odesláno

On se zakázal sám - nauč se prosím alespoň číst a přečti si znovu můj příspěvek - on si nepřeje tu být publikován, přímo to zakázal a oháněl se autorskými právy.

:-) provedu.Hmm,asi nejaké podivín.

Odesláno

:-) provedu.Hmm,asi nejaké podivín.

Daftro ,prosím, než něco zase rádoby vtipně oglosuješ, tak NEJDŘÍV čti, a POTOM piš. Věř mi, že začínáš konkurovat bývalému členovi s nickem Tada.

Návštěvník tolja
Odesláno

Prodává jedny hodinky a možná tomu nerozumí, mimo jiné nejsou prodány 1965, jak uvádí, ale dle záručáku 6.5.1966.

hlavně záručák je od kalibru 50, typ 011, ale prodejce samozřejmě vychází z toho, co má před sebou

Odesláno

Občas chodím manželce na Facebook a tam jsem narazil na tenhle kousek,tak jsem je vzal . Protože se v tom moc nevyznám, tak ani nevím, co je to zač, ale líbí se mi. Nemáte někdo bližší informace o jaké hodinky jde? Díky za info.

post-24690-0-64747700-1466709652_thumb.jpg

post-24690-0-02429000-1466709781_thumb.jpg

Odesláno

Daftro ,prosím, než něco zase rádoby vtipně oglosuješ, tak NEJDŘÍV čti, a POTOM piš. Věř mi, že začínáš konkurovat bývalému členovi s nickem Tada.

Až ty mě zase budeš rádoby vtipně poučovat,buď od té dobroty a nech mi tady odkazy,co bych si měl přečíst a já to s radostí udělám .Řekl bych,že mi to Honza.Manta dostatečně vysvětlil,no,musíš pořádně číst,určitě by sis toho všiml a pokud se potřebuješ do někoho navážet,tak se poohlídni po někom jiným.Děkuji.

Odesláno

Pokud dobře čtu,padlej hrdina byl povýšen na svobodníka a hodinky se k tomu opravdu nedávaly,byly by mu asi na nic.....Ale je možný,že je dostal nějakej záklaďák,v seznamu odměn byl i mimořádný finanční a mimořádný věcný dar,tak asi za záchranu života nebo utopenýho tanku.Pak taky vyfocení před bojovou zástavou ve vycházkových hadrech  :cheers: .

Odesláno

Nedokážete mi někdo říct, jakou mají asi hodnotu?

Pro toho vojáka asi velikou (i když doufám že ne). Pro sběratele různou- podle toho zda je má nebo zda mu ve sbírce chybí. Mrkni na Aukro, pohledej v uzavřených prodejích tady, obejdi pár bazárků a udělej si názor..

Odesláno

Nedokážete mi někdo říct, jakou mají asi hodnotu?

Jak pro koho. 1,- až 3.500.000,- ? To je velmi hrubý nástřel. Stav je velice pěkný. Ovšem věnování není pro každého.

docela se bavim :D

Čoveče, já ani ne. Proto sem chodím čím dál méně. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...