Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Je to bastl./složenina/.Ten ciferník je z polštářků.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Koukal jsem na ně nedávno... Pokaždé je někdo vyvraždil, tak si říkám kolik jich ten chlápek doma asi má? Ručičky mi nepřijdou origo, pokud se pletu prosím o opravu. Jinak co se týká toho loga jsem skeptický, neb jsem byl svědkem toho jak hodinář řešil zakázkovou výrobu polštářku s logem Omega........

Odesláno (upraveno)

Jen netuším jak to dokázal natisknout... že tam není vidět ta původní ryska směrem k šestce...jinak ten cifr skutečně patří do roku 69, ale čekal bych na něm počet klenotů....

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

podle mne prostě velmi opatrně odstranil tu rysku, stačí trochu zauchošťouchovat a je dole a pak to vidím na modelářský obtisk

skorodiplomaty pouzdro za pár stovek, polštářek za pár stovek, obtisk pár korun a za x tisíc ven je to humus

Odesláno

Tím pouzdrem si nejsem jistý, myslím si, že skoro Diplomaty nemají datové okénko, proto do nich nejde naroubovat strojek s datumem. Modelářský obtisk to může být. Co se týče té čárky doma jsem zkoušel čistit číselník na traktorech zubním kartáčkem a barva zůstává...... indexy mizí.

Odesláno

Můžeš si nechat v reklamace udělat gumový polštářek a tisknout doma jak o závod......

Byl jsem u " hodináře " a ten to zrovna řešil, nechával si dělat logo Omega na cibule s tím, že si to natiskne na číselník........

Odesláno

No a co když má doma v papírovém pytlíku 20 "poškodovanejch" ciferníků? A když se naštěstí pouzdro,

jsou na světě další. Neni to tak dlouho, co se jedny dražily.

Odesláno

Hlavně tam chybí datumovka na těch muzejních. Si myslím, že tyto reklamní / firemní se dávaly do skorodiplomatových pozder, tudíž bez datumu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...