FreemanTKOZ Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 (upraveno) Chtěl jsem se optat na tyto "škodovácké" - je to originál, nebo skládačka? http://aukro.cz/prim-diplomat-vyrocni-model-skoda-i6598752026.html Upraveno 13. listopadu 2016 uživatelem FreemanTKOZ
TOMASS Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Už jsou tak min potřetí,vždy po nějaké odmlce,možná i od stejného prodejce.. Že by jich měl tolil,nebo měl vlastní razítko? ;-) Chtěl jsem se optat na tyto "škodovácké" - je to originál, nebo skládačka? http://aukro.cz/prim-diplomat-vyrocni-model-skoda-i6598752026.html
bohus76 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 (upraveno) Je to bastl./složenina/.Ten ciferník je z polštářků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. listopadu 2016 uživatelem bohus76
Skarohlid Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Koukal jsem na ně nedávno... Pokaždé je někdo vyvraždil, tak si říkám kolik jich ten chlápek doma asi má? Ručičky mi nepřijdou origo, pokud se pletu prosím o opravu. Jinak co se týká toho loga jsem skeptický, neb jsem byl svědkem toho jak hodinář řešil zakázkovou výrobu polštářku s logem Omega........
bohus76 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Přidal jsem foto dárce ciferníku.
FreemanTKOZ Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2016 Pěkně, něco takové jsem čekal. Děkuji za dovysvětlení :-)
straspol Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 (upraveno) Jen netuším jak to dokázal natisknout... že tam není vidět ta původní ryska směrem k šestce...jinak ten cifr skutečně patří do roku 69, ale čekal bych na něm počet klenotů.... Upraveno 14. listopadu 2016 uživatelem straspol
Milan Praha Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 podle mne prostě velmi opatrně odstranil tu rysku, stačí trochu zauchošťouchovat a je dole a pak to vidím na modelářský obtisk skorodiplomaty pouzdro za pár stovek, polštářek za pár stovek, obtisk pár korun a za x tisíc ven je to humus
straspol Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Obtisk by přece byl vidět , ne ?
Skarohlid Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Tím pouzdrem si nejsem jistý, myslím si, že skoro Diplomaty nemají datové okénko, proto do nich nejde naroubovat strojek s datumem. Modelářský obtisk to může být. Co se týče té čárky doma jsem zkoušel čistit číselník na traktorech zubním kartáčkem a barva zůstává...... indexy mizí.
Skarohlid Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Můžeš si nechat v reklamace udělat gumový polštářek a tisknout doma jak o závod......Byl jsem u " hodináře " a ten to zrovna řešil, nechával si dělat logo Omega na cibule s tím, že si to natiskne na číselník........
klasik51 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 No a co když má doma v papírovém pytlíku 20 "poškodovanejch" ciferníků? A když se naštěstí pouzdro,jsou na světě další. Neni to tak dlouho, co se jedny dražily.
Berys Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Když porovnám potisk s těmi z muzea Prim v NM tak je rozdílný font "4" čtyřky. Na AUKRU je pokud dobře vidím do špičky a v NM je místo špičky malá "ploška". Ručky jsou taky z polštářků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skodna Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2016 Hlavně tam chybí datumovka na těch muzejních. Si myslím, že tyto reklamní / firemní se dávaly do skorodiplomatových pozder, tudíž bez datumu.
financ Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 vidím dobře Zeneko2? To býval pojem, ten snad uměl přehodit i kup teď
Skarohlid Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Vidím tam kupující Z.....2 . Zeneko je legenda aukra ? Cena je strašidelná
Skarohlid Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Vidím tam kupující Z.....2 . Zeneko je legenda aukra ? Cena je strašidelná
Karlos Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2016 Jaký je podle knihy počátek výroby těch polštářků s tímhle cifrem?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se