Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Až se mě někdo zeptá na datum narození, žeknu, že si to nepamatuji, bo to bylo za první republiky...

Odesláno

...já jen pro pořádek, aby taková perla :lol2: po ukončení aukce neupadla v zapomnění.

AUKRO TEXT: Nabízím k prodeji plně funkční hodinky značky PRIM  I. Republikové. Hodinky jsou ve velmi dobrém stavu a k prodeji mne vede tíživá finanční situace, jinak by jsem si daný model ponechal. Doufám, že zde naleznu nejlépe sběratele starožitností apod. Hodně mi záleží aby hodinky byli nadále v dobrých rukou a zachovala se jejích přesná funkčnost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Podle mě - 85k za prvorepublikové hodinky - při osobním předání platba předem.

- 85 k za prvorepublikové hodinky + 85k poštovné (1. položka /množství v balení 1ks/) :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

Tohle je tedy masakr:

http://aukro.cz/kniha-hodinky-prim-1954-1994-libor-hovorka-i6667428875.html

nedávno na aukru někdo prodal několik výtisků za Kup teď 1900,-, ten si musí rvát vlasy

http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=6679254755&ref=recommend-box

Ty voe to je mazec. Že já jsme jich za těch 599 nekoupil aspoň deset. :) No kdo to mohl tušit, že?

Odesláno

Myslím, že autor knihy tvůj názor nesdílí... 

Autor knihy nema ze smeliny vubec nic, takze dotisk by jiste uvital.

Odesláno

Normálně druhé vydání a basta a trochu mi vadí, jací jsou mezi náma šmelináři.

Asi člověk který knihu vidí jich nekoupí x aby nás doslova vydíral.

Odesláno

Jo a taky jsem už viděl několikrát  na aukru prodávat

dvou zvonkové budíky Prim B-71   jako prvorepublikové  :hannibal: :hannibal: :hannibal: 

Knížku jsem koupil asi před 14 dny  za 2500,-   

zdálo se mi to dost, ale chtěl jsem jí  a dneska koukám, že jsem udělal  dobře  Jirka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...