Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

....už je to naprosto unavující diskuze o ničem...rozčilujete se tu nad tím, žě někdo je chytrej až vychcanej a někdo zas blbej. Ale tak to holt na tom světě chodí a je úplně jedno jedno jestli se ten svět jmenuje Aukro, nebo S Bazar.....

Souhlasím. Kdekoliv působí lidský prvek je potřeba s tímto počítat a podle toho se zařídit..

Odesláno

Stříbrných KIFů zase bylo vyrobeno míň, ..... bla bla bla. K ceně jsem nic přece nepsal. Jenom prostě mícháš jabka a hrušky, a nebo (abych byl smířlivější) různé odrůdy jablek.

Odesláno

Ty ne, taky to nebyla až tak reakce na tvůj příspěvek jako spíš na Doriaana.. Ale je fakt, že kdo chce hledat vzácnost (cennost) tak si ji najde skoro všude.

Odesláno

Nechci se vracet k nedávné diskuzi, ale jen taková úvaha. Normální inzerce je taky vlastně o odhalování maxima kupujících, jen opačně - prodávající nasadí nějakou cenu a čeká jestli ji někdo akceptuje, tedy jestli někdo svoje maximum zvedne na tuto úroveň. Když ne, je to známka, že toto maximum nikdo akceptovat nechce, že je nutné slevit. Já tedy nevidím žádný rozdíl v tom, jestli si někdo zvolí maximum sám, nebo jestli to za něj zvolí někdo jiný a on to jen akceptuje, ovšem na aukru to některým děsně vadí. Přitom to je stále jen o vlastním rozhodování - kolik chci zaplatit.

Odesláno

Nechci dělat nijak chytrého, ale ručky nejsou původní, takže cenu bych opravdu viděl tak na té polovině. 

Ty ručky opravdu nejsou původní...

Svědčí to o faktu, že se jedná o skládačku. Ale móóóc pěknou skládačku...  :smoke:

Odesláno

Nechci se vracet k nedávné diskuzi, ale jen taková úvaha. Normální inzerce je taky vlastně o odhalování maxima kupujících, jen opačně - prodávající nasadí nějakou cenu a čeká jestli ji někdo akceptuje, tedy jestli někdo svoje maximum zvedne na tuto úroveň. Když ne, je to známka, že toto maximum nikdo akceptovat nechce, že je nutné slevit. Já tedy nevidím žádný rozdíl v tom, jestli si někdo zvolí maximum sám, nebo jestli to za něj zvolí někdo jiný a on to jen akceptuje, ovšem na aukru to některým děsně vadí. Přitom to je stále jen o vlastním rozhodování - kolik chci zaplatit.

Nechceš, ale stejně se vracíš. :) Vždyť tady nedávno probíhala naprosto stejná diskuze. A už je tu zas.

Chce si to lépe pohlídat a přihazovat maximálně půl hodiny před skončením aukce.. Když to pak vyjde a dojde se i tak k maximu, tak tam ta pachuť ani moc není..

Smysl má přihazování maximálně v poslední minutě, či půlminutě. Prostě jeden příhoz na moje maximum a buď to vyjde nebo ne.
Odesláno

Zdravim pánové, rád bych požádal o radu. Našel jsem v nabídce jedny Diplomaty, ale netroufnu si je pořídit bez vašeho názoru.

Dá se říci na základě této fotky, že jsou v původním stavu?

Díky

Nestler

post-40560-0-87729300-1487237739_thumb.png

Odesláno

Vypadají dost původně, ale nejsem velký znalec původnosti. Chtěl bych jen upozornit na značné ošoupání a zaoblení jinak ostré hrany po stranách natahovací korunky. Je to nafoceno vypočítavě z druhé strany aby to bylo méně vidět.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...