Nereknu Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Hosi co vy na to?http://aukro.cz/hodinky-spartak-pred-prim-stroj-k25-i6803622336.htmlMoze to byt koser takto?Kaliber, viecko, puzdro?Tak při nejmenším ručky jsou úplně špatně...Jinak je to asi v pořádku, takhle strojek nepoznám. Ale stav teda nic moc, za ty prachy:)Není to ten známý prodejce co varijuje jméno Irena i na Antik Hovorka..? Tam bych se měl na pozoru.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Podle všeho není, prodejce, jehož máš na mysli, je z Pardubic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nereknu Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Podle všeho není, prodejce, jehož máš na mysli, je z Pardubic.No Jo , to je pravda. Ale divný zboží to každopádně je:) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Zdravim v pokrocilou dobu jako obcas prekvapeny kupujici ci stastny drazitel clovek nikdy nevite co je pod slupkou http://aukro.cz/hodinky-prim-elast-block-funkcni-r22-i6811244931.html Jo ale cifernik je na prvni kuknuti krasny mi vsak kalibr typ 016 prisel v hodinkach bez oznaceni elast .... tak to je ta prijemnejsi "sranda" zvecit poskedni foto a ackoliv knihu au jsem videl jen z rychliku pouzdro s nozickama. Omlouvam se za diakritiku psal jsem z MT a jako Ostravak mam kratky zobak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Tohle neni elastoblok ani náhodou Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Zdravim v pokrocilou dobu jako obcas prekvapeny kupujici ci stastny drazitel clovek nikdy nevite co je pod slupkou http://aukro.cz/hodinky-prim-elast-block-funkcni-r22-i6811244931.html Jo ale cifernik je na prvni kuknuti krasny mi vsak kalibr typ 016 prisel v hodinkach bez oznaceni elast .... tak to je ta prijemnejsi "sranda" zvecit poskedni foto a ackoliv knihu au jsem videl jen z rychliku pouzdro s nozickama. Omlouvam se za diakritiku psal jsem z MT a jako Ostravak mam kratky zobakNepochopil jsem sice tvůj příspěvek (dotaz), ale na na těchto hodinkách je z Elast-Bloků pouze ciferník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Dekuji za ujisteni ze me nesali zrak byl to spatne polozeny dotaz a taky ukazka neciho umu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Tohle neni elastoblok ani náhodou JirkaNo,to není Elast blok,To je uložení bez odpružení,jako měly první Prim strojky.....No,viz Bible :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 (upraveno) Musím se podělit s jednou aukcí, která za pár chvil končí.Nevěděl jsem, že pána (?) Martina0201 renovaceveteranu.prodejdilu@email.cz tak vytočím vcelku nevinným dotazem, no každopádně putuje do mého blacklistu. Obrázek ať si udělá každý sám... Škoda, ty červené Sporty jsem docela chtěl... Já:Dobrý den,chi se zeptat, jaké ručičiky mají hodinky Prim Sport z aukcehttp://aukro.cz/prim-sport-1-funkcni-zberatelsky-kousek-i6802731492.html ?Jsou lesklé (niklové) nebo bílé?Díky za odpověď. On:Rucicky ? Jak to mam vedet rozebirat je nebudu Já:Rucky jsou to co ukazuje cas . Z fotek to nejde poznat. Mimochodem jsou to Sport 2 a ne 1. Diky za ochotu. On:Na aukru foto je kdo chce pidiva se a prihodi se a rucicky vim na co jsou ale vy jste chtel vedet jake t rucicky jsou ... srat mejte se Já:Odpověď v podobném duchu, včetně toho jemného vulgarismu. Upraveno 8. května 2017 uživatelem Shakur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2017 Musím se podělit s jednou aukcí, která za pár chvil končí.Nevěděl jsem, že pána (?) Martina0201 renovaceveteranu.prodejdilu@email.cz tak vytočím vcelku nevinným dotazem, no každopádně putuje do mého blacklistu. Obrázek ať si udělá každý sám... Škoda, ty červené Sporty jsem docela chtěl... Já:Dobrý den,chi se zeptat, jaké ručičiky mají hodinky Prim Sport z aukcehttp://aukro.cz/prim-sport-1-funkcni-zberatelsky-kousek-i6802731492.html ?Jsou lesklé (niklové) nebo bílé?Díky za odpověď. On:Rucicky ? Jak to mam vedet rozebirat je nebudu Já:Rucky jsou to co ukazuje cas . Z fotek to nejde poznat. Mimochodem jsou to Sport 2 a ne 1. Diky za ochotu. On:Na aukru foto je kdo chce pidiva se a prihodi se a rucicky vim na co jsou ale vy jste chtel vedet jake t rucicky jsou ... srat mejte se Já:Odpověď v podobném duchu, včetně toho jemného vulgarismu.....jo to máš asi podle hesla "Kdo se moc ptá, moc se dozvÍ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Orlík č. 155 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Tak na tohle jsem zvedavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Asi nebudeš sám, příteli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Já je viděl první!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Že by to byly tyto ? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92361-poradna-prim/page-9&do=findComment&comment=1922724 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Že by to byly tyto ? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92361-poradna-prim/page-9&do=findComment&comment=1922724......určitě, vše tomu nasvědčuje Já je viděl první!!!!!!!! ...že bych byl až druhej ??? , tak v pátek 19.5 ve 20.32 h jsem na to zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 (upraveno) Jsem laik, ale osobně žádný extra cenový masakr nečekám. A nedohadujte se, první jsem je viděl já...! Upraveno 10. května 2017 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 (upraveno) Bude nás asi hodně,co budou koukat jak to dopadne. Upraveno 10. května 2017 uživatelem prim-ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Já je viděl první!!!!!!!! ... a hned si běžel do banky ! To už si nenapsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Já jdu do banky odpoledne ;-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se