Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Vyobrazeni Šumavy??? :-D

Jo to si takhle na strážní věži na Šumavě sedí voják co střáží státní hranice proti ošklivým imperialistům ze západu za ostnatým drátem a našim narušitelům státní hranice.No a dlouho se nic neděje tak toho vojáka z dlouhé chvíle napadne otevřít si hodinky a pomalovat si ciferník ošklivých ruských hodinek krásnou scenérií šumavy protože papír mu před stráží zabavili aby si náhodou nenakreslil mapku útěku do té škaredé a nepřátelské země.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to si takhle na strážní věži na Šumavě sedí voják co střáží státní hranice proti ošklivým imperialistům ze západu za ostnatým drátem a našim narušitelům státní hranice.No a dlouho se nic neděje tak toho vojáka z dlouhé chvíle napadne otevřít si hodinky a pomalovat si ciferník ošklivých ruských hodinek krásnou scenérií šumavy protože papír mu před stráží zabavili aby si náhodou nenakreslil mapku útěku do té škaredé a nepřátelské země.

Jo tak takhle nějak to asi bylo:-D

Odkaz ke komentáři

https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-ii-modre-top-stav-10369.html

10369.jpg?crop-width=400&crop-height=400

Chlapi,není ten armovací kroužek nejak divně vidět? Nemůže to být jiným sklem - Parexo ? Zdá se mě i,že je posunutej doprava nebo spíš nelícujou indexy s číselníkem - Parexo ? Ručky jakýsi zašlý,hodinová je až rezavá.Za 7500 Kč.

Odkaz ke komentáři

Padlo tu, že to pouzdro z těch Prim sport ll  modrých je z tzv. Humbert. Copak je nějaký rozdíl v tvaru pouzder PS 2,   Barevných PSll tzv Humbert a tvaru

pouzdra PSll  leteckých  (automat).  ?  Dívám se na svých pouze 20 ks PS ll  a žádný rozdíl ve tvaru pouzdra nevidím.

Odkaz ke komentáři

Pan ocividne vubec netusil, co prodava, tak je nechal zadarmo...

https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-xv-sjezd-ksc-10451.html

Jestli je koupil Straka, zanedlouho budou za 30...

To je pravda, ale na druhou stranu si to zaslouží, když není schopen obětovat ani čtvrt hodiny na zjištění hodnoty hodinek.  Měl to dát na Aukro a měl vyděláno.

Odkaz ke komentáři

Zakladni rozdil jsem nikdy jen z letmeho pohledu nezjistil. Ale pootoceny armovak muze byt signalem k tomu, ze pouzdro je z Humbert. U Humbert se totiz pouziva cerny armovaci krouzek, ktery nepotrebuje byt fixovany v urcite poloze. Presnou polohu armovak vs pouzdro ma na starost tahle ficura v pouzdru:

post-39438-0-18169300-1541628239_thumb.jpg

Na armovaku s indexy zase tahle ficura:

post-39438-0-28893700-1541628290_thumb.jpg

A kdyz to slozis, tak to musi sedet:

post-39438-0-11368400-1541628334_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Diky Hardslimer, je mi to tedy uz jasný. U Humbert mám všechny

armovaci kroužky černý a je tudíž jedno

jak jsou natočený. U PS 2 černých a modrých mně stupnice armovaku pěkně licuje s indexy. Pokud tedy u PS 2

(černé, modré, červené, automat,letecke )nelicuje armovak s indexy tak je to podivne. Tak to tedy je.

Odkaz ke komentáři

V souvislosti s tou dámou by po dnešku bylo lze něco napsati nejen o těchto ručkách...

No,nerozumím řeči tvé jednotky,ale s paní jsem už udělal zkušenost. Ona byla ta chytrá a já vůl :-) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...