Návštěvník Ondra Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Taky chytře narafičené jsou to nechutnosti, ale co s tím? Asi se s tím nic dělat nedá. https://aukro.cz/prim-sport-i-v-oceli-s-original-okrovym-cifernikem-puvodni-pouzdro-6941273234no co no, je to renovace... pouzdro sice neni z Eltonu, ale co uz... mimochodem, mel tohle čínské nekdo tady uz realne v ruce?
colommbo Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Pokud prodávající napíše, jak se věci mají, neoznačil bych to jako nechutnost. A co se pouzdra týče, případný zájemce buď ví, vo co go (že to není Elton), nebo je mu to jedno a koupí. A pro event. každodenní nošení takový kříženeček - proč ne...
Hardslimer Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Ja bych rekl, ze jo. Tak oyebanou lumi umi jedine Elton.
financ Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Taky chytře narafičené jsou to nechutnosti, ale co s tím? Asi se s tím nic dělat nedá. https://aukro.cz/prim-sport-i-v-oceli-s-original-okrovym-cifernikem-puvodni-pouzdro-6941273234Popis v pořádku, fotky nezkreslený. Nechápu co se ti nelíbí.Cifr je originál
stenly Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Vlevo hodinky v nos stavu pro porovnání s hodinkami vpravo. Ostré hrany na indexech vznikly zřejmě zaškrábáním původní barvy(kopírují prolis v ciferníku). Každopádně s indexy někdo možná manipuloval. Když si k tomu přidám fakt, že osoba má přístup k čínským dílům a vše zřejmě udělala sama, nepůsobí to na mě celé moc věrohodně. Dokázal bych o tom rozhodnou pokud bych měl hodinky v ruce, takto od počítače si nejsem pravostí ciferníku úplně jist. Dost by mi pomohl fakt, jestli ty čínské ciferníky mají prolis(mističky) na aplikování luminiscenční barvy a fotka čínského ciferníku zezadu. Nový záhadný(čínský) ciferník zezadu by mě opravdu moc zajímal, protože ty původní origo mají zadek soustružený.
financ Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 když o tom víš kulový, zkus si něco nastudovat. Ciferník je origo, lumi je vydrolená (to se občas stává).
bohus76 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Buď v klidu Davide,rupne Ti cévka a budeš tahat nohu :-) Poslední dobou je to mezi Primkaři samý odborník...
financ Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 ja su naprosto v klidu. Naopak, co se dneska děje okolo Primek mě baví.
Karlos Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Mám takový cifr doma, je 100% z Eltonu.Byl bys prosím ochotný vyfotit nápis Spartak pro porovnání?
prim-ky Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Teď jsem mimo dum, ale jednu mam v mobilu, neni moc dokonala, neumim tak fotit jako vy.
prim-ky Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Teď jsem mimo dum, ale jednu mam v mobilu, neni moc dokonala, neumim tak fotit jako vy.
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Teď jsem mimo dum, ale jednu mam v mobilu, neni moc dokonala, neumim tak fotit jako vy.Souhlasím! Tohle je novovýroba ciferníku Spartak v Nového Města nad Metují. Krásná práce. Od originálu se liší opravdu jen v detailech...
Návštěvník Ondra Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 (upraveno) Souhlasím! Tohle je novovýroba ciferníku Spartak v Nového Města nad Metují. Krásná práce. Od originálu se liší opravdu jen v detailech...ses dobrej, ze to takhle poznas z rozmazany fotky... Upraveno 19. ledna 2019 uživatelem Ondra
bithas Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Ty Spartaky prodává hodinář z Kravař, tak se dá minimálně telefonicky ověřit jak to je.
Sonny919 Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2019 Škoda, že púzdro je z postspartakov...
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2019 ses dobrej, ze to takhle poznas z rozmazany fotky...Poznám...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se