Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud prodávající napíše, jak se věci mají, neoznačil bych to jako nechutnost. A co se pouzdra týče, případný zájemce buď ví, vo co go (že to není Elton), nebo je mu to jedno a koupí. A pro event. každodenní nošení takový kříženeček - proč ne...

Odesláno

Vlevo hodinky v nos stavu pro porovnání s hodinkami vpravo. Ostré hrany na indexech vznikly zřejmě zaškrábáním původní barvy(kopírují prolis v ciferníku). Každopádně s indexy někdo možná manipuloval. Když si k tomu přidám fakt, že osoba má přístup k čínským dílům a vše zřejmě udělala sama, nepůsobí to na mě celé moc věrohodně. Dokázal bych o tom rozhodnou pokud bych měl hodinky v ruce, takto od počítače si nejsem pravostí ciferníku úplně jist. Dost by mi pomohl fakt, jestli ty čínské ciferníky mají prolis(mističky) na aplikování luminiscenční barvy a fotka čínského ciferníku zezadu. Nový záhadný(čínský) ciferník zezadu by mě opravdu moc zajímal, protože ty původní origo mají zadek soustružený. 

post-46377-0-68533600-1547914679_thumb.png

Odesláno

Teď jsem mimo dum, ale jednu mam v mobilu, neni moc dokonala, neumim tak fotit jako vy.

Souhlasím! Tohle je novovýroba ciferníku Spartak v Nového Města nad Metují. Krásná práce. Od originálu se liší opravdu jen v detailech...

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Souhlasím! Tohle je novovýroba ciferníku Spartak v Nového Města nad Metují. Krásná práce. Od originálu se liší opravdu jen v detailech...

ses dobrej, ze to takhle poznas z rozmazany fotky...

Upraveno uživatelem Ondra

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...