valjoux Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 No ono je v této době a hlavně tomto státu národní sport někoho obabrat. Častokrát jsem slyšel odpověď nejsem hodinář tak za stav neručím. A to bylo i od lidí co mají přehled. Co takhle stočené tachometry a třeba před třemi lety koupil syn barák a prodávající zapomenul dodat že příjezdová cesta do garáže není jeho a pří tom byla před plotem. Tak koho by napadlo že ty 4 metry nepatří nám. A taky to věděl měl s majitele smlouvu. Zde nefunguje víc věcí natož ochrana kupujícího. Pře 15 lety bylo vše na záruku. Dnes to je doprošování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cestavede Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Již nějakou dobu hledám Sport IGEN v rozumném origo stavu. Rád bych se zeptal co tohle?https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-1-typ-68-150-1-8328.htmlDěkují za vysvětlení a komentáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 A co ty si o nich myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Již nějakou dobu hledám Sport IGEN v rozumném origo stavu. Rád bych se zeptal co tohle?https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-1-typ-68-150-1-8328.htmlDěkují za vysvětlení a komentáře.Zamer se na detaily. Zkus treba porovnat barvu lumi na ruckach vs na ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 (upraveno) A co ty si o nich myslíš?On neví, Karlosi. Není si jistý...Proto se tady slušně ptá. Upraveno 21. února 2019 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Já se taky zeptal slušně. Je tu dva roky, shání je delší dobu, názor určitě má. Diskuze je lepší než monolog. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Já se taky zeptal slušně. Je tu dva roky, shání je delší dobu, názor určitě má. Diskuze je lepší než monolog.Tak napiš, co si o nich myslíš. O tom chtěl kolega diskutovat- on se na to ptal, myslím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 To můžeš napsat i ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 To můžeš napsat i ty.Můžu, ale já už reagoval na Tebe- otevřel jsi diskusi, aniž bys na otázku odpověděl. Čekal jsem, že pokud budeš odpovídat na otázku, napíšeš svůj názor... Sám nevím, protože nemám brejle, nechal jsem je asi ve škole a bez nich si netroufnu na všechno. Snažím se přečíst dýnko, cifr, ale nemám na to, no.Stejný nebo rozdílný odstín lumi bych nebral jako zásadní vodítko, na některých hodinkách, co mám ve sbírce, odstín taky neodpovídá, co orezlo , hodináři měnili i za komančů, dokud měli originální díly. Výměna za origo díl je dle mého v pořádku. Později přišla éra oprav a vyplňování vydrolených okének novou lumi... Tyhle ručky- bez brejlí fakt nevím. Třeba se najde kolega co se nebojí říct vlastní názor a nejde mu jen o prudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 (upraveno) No mně je jasný, že když se nic nedozví, můžu za to já Mně se zdá přesoustružené víčko a nedokážu jednoznačně určit vložku v lunetě. Ale třeba luneta samotná nemá žádné stopy používání. Upraveno 21. února 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 stav... stav je hezkej, vyzdvihnul bych stav lemu lunety, ale to jeste nic neznamena.hezka korunka. pouzdro uchazejici. za tychle prachy by ale melo bejt top.cifr a rucky - cifr je v dobrem stavu, ale takovej "mdlej" a zacernala lumi. rucky - nedokazu odhadnout z blby fotky, vypadaj jako s novou vyplni, pripadne cele nove. z tyhle fotky nejde ani poznat, zda je to origo (aspon ja to nepoznam).mam pocit, ze jednotlive dily opotrebovanim neodpovidaji zbytku - v podstate nova korunka a luneta s vlozkou lunety, ale jemne nacnute pouzdro, naopak cifernik vypada ze v nem byla vlhkost a rucky jsou mimo. dost mozna slozeno z nekoilka kusu. za mne je to tedy rozumny origo stav za nerozumnou cenu. irenka vzdycky prestreluje cenu na minimalne dvojnasobek, ale doba tomu nahrava. slusnosti je i fotka strojku. jinak s tim "neprosvitanim" mosazi na fotkach jsem si jednou dobre naletel, koupil jsem hodinky co byly napatlany nejakym stribrnym svinstvem aby to vypadalo jakoze skoro ok :-/ urcite za to muze Karlos! :DDDJiž nějakou dobu hledám Sport IGEN v rozumném origo stavu. Rád bych se zeptal co tohle?https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-1-typ-68-150-1-8328.htmlDěkují za vysvětlení a komentáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Mám šestero původních Igenů, troufám si tvrdit, že z hodnověrných zdrojů, a pouze jedny mají, dalo by se říci, stejnou lumi na indexech i ručkách. Tož bych shodnost v tomto směru taky nebral za úplně směroplatnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Již nějakou dobu hledám Sport IGEN v rozumném origo stavu. Rád bych se zeptal co tohle?https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-sport-1-typ-68-150-1-8328.htmlDěkují za vysvětlení a komentáře.Všechno vypadá ok (jsou to originál díly). Ručky jsou originál, ale s největší pravděpodobností s novou lumi, je to vidět především na minutové ručce. Někdo si ty hodinky vzal do parády a výsledek není tak špatný. Cena je Irenka takže mírně nadsazená Jo a ještě jsem neviděl stroj, ale předpokládám že je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Každopádně v jedné ručce je kousek lumi vypadlý. Takže je pravděpodobně původní a zkřehlá věkem. Za mně jsou v pohodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Jak už jsem zde zmiňoval, ten obchod mi připadá že slouží jen šmelinářům k lapání hejlů a přeprodávání věcí z Aukra za násobné ceny. Všechno je tam napálené, totéž koupíš na Aukru, stejně nevíš jistě na čem jseš, akorát Tě to přijde mnohem dráž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Možná máš pravdu Honzo. Mě na té lumi prostě něco neštýmuje. Celkově mi přijde, jako kdyby ciferník a ručky vzhledem celkovému stavu hodinek byly odjinud. Je to ale samozřejmě subjektivní názor a nemusí to být pravda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Ja si jednou nanasel lumi na rucky sam.A po naneseni se mi tam nedopatrenim dostala bublinka.Vzhledem k tomu, ze se lumi nanasi z druhe strany, tak jsem si toho nevsiml. Az po zaschnuti a omrknuti stavu jsem zjistil tento kaz.Tot moje zkusenost viz minutova rucka od Irci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Tady je fotka stoprocentně původních Igenů. Vyměnil jsem je před mnoha lety s Accutronem a jsem si jistý, že je vše původní originální stav. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cestavede Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 A co víko, není tam příliš velká mezera? Nějak vzhledově nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Tady je fotka stoprocentně původních Igenů. Vyměnil jsem je před mnoha lety s Accutronem a jsem si jistý, že je vše původní originální stav. P1080025.jpgJo to vypadá úplně stejně. Jestli tam není taky nová lumi ne dělám si srandu. Lumi mi ve finále nevadí, když je to udělané dobře. Tak přísný nejsem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se