Jump to content

PRIM v inzerci.

sodik

Recommended Posts

no no, o TOPu tam není ani zmínka, jsou v cekem slušným stavu, nicméně korunka a sklo jsou podle mě fíky (na to sklo ale  upozorňuje). Zajímavá je  luneta, je to první verze s jiným fontem některých číslic, než pozdější výroba, dávala se na první dvojky, na Humberta ale možná zkraje 80. let taky.

Bed

vím, že o topu se tam nepiš, to jsem napsal já, pač mě přijdou že jsou fakt v dobrém stavu. Hlavně pouzdro je v dnes, již má vidaném stavu na aukru. 

Jenom slovně popisovat ciferníky Prim Diplomatů je nenázorné. Protože jsem podstoupil renovaci Diplomatů nabízím porovnání zde zkoumaných hodinek a mého demontovného originálního ciferníku s patinou a mých renovovaných Diplomatů s renovačním ciferníkem před pár léty. Rozdíly ve fontu popisu jsou myslím znatelné.

post-19465-0-17464600-1560948549_thumb.png

post-19465-0-41780600-1560948562_thumb.jpg

post-19465-0-87403100-1560948573_thumb.jpg

vím, že o topu se tam nepiš, to jsem napsal já, pač mě přijdou že jsou fakt v dobrém stavu. Hlavně pouzdro je v dnes, již má vidaném stavu na aukru. 

Než se pustíš do nákupů,pořiď si knihu PRIM a čti. Pak si tady přečti vlákno PS 2,aby ses mohl rozhodovat sám,abys věděl,jakej mají mít kalibr strojku,jakej nápis na dýnku atd. Luneta je z PS 2.1,černý,červený a modrý. Nech si poslat fotku strojku,pod setrvačkou je vyraženej typ .

Děkuji.

Taky dobrá zkušenost. Řekneš si co tam chceš za stroj a dodá dle přání. Pokus netrváš na původním lze to to i s 68.4, není problém. Ale průhledný dna asi nedodává, nebo když jsem od něho bral já tak nedodával. 

Raději se 2x zeptat, než špatně koupit a pak tady třeba lamentovat.

Než se pustíš do nákupů,pořiď si knihu PRIM a čti. Pak si tady přečti vlákno PS 2,aby ses mohl rozhodovat sám,abys věděl,jakej mají mít kalibr strojku,jakej nápis na dýnku atd. Luneta je z PS 2.1,černý,červený a modrý. Nech si poslat fotku strojku,pod setrvačkou je vyraženej typ .

Tohle byla dobrá akce, ale za falešné BPW  dostal kolem 10 tis.!! A to už se vyplatí.

Teda do doby než narazí. A myslím, že dřív nebo později to přijde.

Většinu fejků koupil uživatel Jando2. Pokud na něj máte někdo kontakt tak ho prosím upozorněte, že kupuje padělky. Pochybuju, že o tom ví.