Sonny919 Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 Ten diplomat cifer bude určite novší ako zo 60.rokov, čiže nejaký renovačný z 90.+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
01axel01 Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 no no, o TOPu tam není ani zmínka, jsou v cekem slušným stavu, nicméně korunka a sklo jsou podle mě fíky (na to sklo ale upozorňuje). Zajímavá je luneta, je to první verze s jiným fontem některých číslic, než pozdější výroba, dávala se na první dvojky, na Humberta ale možná zkraje 80. let taky.Bed vím, že o topu se tam nepiš, to jsem napsal já, pač mě přijdou že jsou fakt v dobrém stavu. Hlavně pouzdro je v dnes, již má vidaném stavu na aukru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mipa Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 Jenom slovně popisovat ciferníky Prim Diplomatů je nenázorné. Protože jsem podstoupil renovaci Diplomatů nabízím porovnání zde zkoumaných hodinek a mého demontovného originálního ciferníku s patinou a mých renovovaných Diplomatů s renovačním ciferníkem před pár léty. Rozdíly ve fontu popisu jsou myslím znatelné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenly Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 No a co z toho tedy plyne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 Navrhuji zridit UPIODP.Ustav pro identifikaci originalnich dilu Prim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daftra Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 vím, že o topu se tam nepiš, to jsem napsal já, pač mě přijdou že jsou fakt v dobrém stavu. Hlavně pouzdro je v dnes, již má vidaném stavu na aukru. Než se pustíš do nákupů,pořiď si knihu PRIM a čti. Pak si tady přečti vlákno PS 2,aby ses mohl rozhodovat sám,abys věděl,jakej mají mít kalibr strojku,jakej nápis na dýnku atd. Luneta je z PS 2.1,černý,červený a modrý. Nech si poslat fotku strojku,pod setrvačkou je vyraženej typ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza.hasic Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Děkuji.Taky dobrá zkušenost. Řekneš si co tam chceš za stroj a dodá dle přání. Pokus netrváš na původním lze to to i s 68.4, není problém. Ale průhledný dna asi nedodává, nebo když jsem od něho bral já tak nedodával. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joskas Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 To sklo je celkem brutál. Myslíte, že ho vzal někdo rašplí? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prim-ky Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 To sklíčko je hrůza hruzoucí ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prim-ky Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Raději se 2x zeptat, než špatně koupit a pak tady třeba lamentovat. Než se pustíš do nákupů,pořiď si knihu PRIM a čti. Pak si tady přečti vlákno PS 2,aby ses mohl rozhodovat sám,abys věděl,jakej mají mít kalibr strojku,jakej nápis na dýnku atd. Luneta je z PS 2.1,černý,červený a modrý. Nech si poslat fotku strojku,pod setrvačkou je vyraženej typ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerob Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 Takhle dopadlo moje sklicko,když jsem hodil držku na kole a dopadl panna/orel .Vidim to na něco podobnýho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daftra Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 Už jste to někdo někdy viděl?https://www.antik-hovorka.cz/obchod/ps-ii-automat-15009.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
docent_tecka Posted June 22, 2019 Report Share Posted June 22, 2019 (edited) Ano. Cerna - bile rucky (pouzdro bez i s vyrezem), dale jen s pouzdrem s vyrezem. modra - bile rucky. Bila cerne ruky. Seda cerne rucky. Edited June 22, 2019 by docent_tecka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Asi tak - takhle mají vypadat: A tohle je v nabídce: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan_Jan_2006 Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Asi tak - takhle mají vypadat: P1100889.jpg A tohle je v nabídce: p1010165-3.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daftra Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Díky Honzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
accutron Posted June 23, 2019 Report Share Posted June 23, 2019 Inzerát byl prodejcem stažen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joskas Posted June 24, 2019 Report Share Posted June 24, 2019 Pozor na další várku fejků na Aukru. Pořád stejný prodejce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stenly Posted June 24, 2019 Report Share Posted June 24, 2019 Tu musí bavit, znehodnocovat hodinky a pak je prodávat za nižší cenu, než by se prodaly kdyby s tím nic nedělal. Moc to nechápu, asi nějaký blázen:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joskas Posted June 24, 2019 Report Share Posted June 24, 2019 Tohle byla dobrá akce, ale za falešné BPW dostal kolem 10 tis.!! A to už se vyplatí.Teda do doby než narazí. A myslím, že dřív nebo později to přijde.Většinu fejků koupil uživatel Jando2. Pokud na něj máte někdo kontakt tak ho prosím upozorněte, že kupuje padělky. Pochybuju, že o tom ví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts