Guest Ondra Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 lakonicky: protoze to neni ELTON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Ty hodinky by se mely jmenovat Parexo a ne Prim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Ty hodinky by se mely jmenovat Parexo a ne Prim Link to comment Share on other sites More sharing options...
01axel01 Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Preco je Parexo povazovane za take zlo, priam by som povedal, ze za kacirstvo? Je to napodobenina, dá se říct fake. Díly co na sobě mají Prim ale vlastně Prim to není, to ti připadne dobry ? Do použitelnosti jsou ty pouzdra dobry, hlavně nestojí majlant, ale složit si stoho celé hodinky a pak "machrovat" jaky mam parádní primky, když original je jen stroj ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snekofon Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Je to napodobenina, dá se říct fake. Díly co na sobě mají Prim ale vlastně Prim to není, to ti připadne dobry ? Do použitelnosti jsou ty pouzdra dobry, hlavně nestojí majlant, ale složit si stoho celé hodinky a pak "machrovat" jaky mam parádní primky, když original je jen stroj ...Debata na tema originalni a originalnejsi renovace IGEN mne pripomina velky spor, ktery jsem kdysi vedl (po mnoha pivech) o dabingu animovanych serialu....v pripade pouzder se jedna v obou pripadech o aftermarket dily, z jineho materialu, s rozdilnou urovni zpracovani, ale neni to original...otazka zda ma renovace z NMnM vetsi autenticitu je zbytecna hra na pravdu...animovany serial ma taky sve originalnejsi, puvodnejsi obsazeni hlasu, ktere ale nekdy CZ dabing prebiji....a zaryte odpurce jakehokoliv dabingu v tomto nechapu...vzdyt i puvodni zneni je pouze obsazeny dabing...original neexistuje...z meho pohledu :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 https://obleceni.bazos.cz/inzerat/106506946/Letecke-hodinky-PRIM.php Tak konecne inzerat kde nekdo prizna barvu.Ikdyz si troufam tvrdit ze kupujici na 90% nebude vedet co je Parexo S tímto pánem jsem měl co do činění asi pár měsíců zpět, kdy tyto fíky nabízel jako původní. Veřejná diskuze byla docela zajímavá. Někde jsem tady dával i printscreeny. Pak je z prodeje stáhl a nabízí na FB a Bazoši znovu jak píšeš s přiznáním barvy. Preco je Parexo povazovane za take zlo, priam by som povedal, ze za kacirstvo?Jsou tu kvanta diskuzí na toto téma. Stačí se začíst třeba tady: http://Zkušenosti s díly z ParexaVlákno je trošku promazané. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbed Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Preco je Parexo povazovane za take zlo, priam by som povedal, ze za kacirstvo?Jedním z důvodů, proč zrovna "Parexo za všechno může" je, že zatímco ostatní prodejci fejků se snaží co to dá zůstat anonymní, Parexo, resp. p. Hněvsa, na to kašle. Stává se z něj proto snadný a bezpečný cíl všech frustrovaných sběratelů. Myslím, že je mu to ale jedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
01axel01 Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 Jedním z důvodů, proč zrovna "Parexo za všechno může" je, že zatímco ostatní prodejci fejků se snaží co to dá zůstat anonymní, Parexo, resp. p. Hněvsa, na to kašle. Stává se z něj proto snadný a bezpečný cíl všech frustrovaných sběratelů. Myslím, že je mu to ale jedno. Ano, ale myslím si, že Hněvsa se nemá za co stydět a jeho značka je hodně spojená s prim. Mě jen mrzí, že okopíroval naprosto vše tj. vč. ručiček, ciferníků.. to pouzdro bych vzal ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daftra Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Nic,sifón, dva. Až budu chtít čínský PRIM, tak se s důvěrou obrátím na Frýdek-Místek. Taky asi někomu nende do hlavy,že jsou lidi,kteří chtějí hromadit PRIM z NMnM ve stavu a složení,tak jak vyšly z továrny bez čínských falzifikátů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miguel Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Pani, dakujem vsetky za vyjasnenie Parexa. Teraz je vsetko jasne... Tak teraz mozem rozmyslat, ci dat Eltonu 50 litrov za Prim Sport, alebo nie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 (edited) Pokud bych chtěl hodinky do sbírky, tak bych hledal top nebo nenošený kousek. Pokud bych chtěl hodinky denně nosit, šel bych cestou renovačního programu v Eltonu. Obojí vyjde levněji. Hledání toho pravého původního kousku nebo čekání na renovaci může vyjít nastejno. Edited July 5, 2019 by Jeronimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
miguel Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Ja neviem, hodinky do zbierky mi pripada ako nadherna zena, na ktoru planujes len pozerat Ja si myslim, ze hodinky maju robit radost na ruke ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronimo Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Obojí je v pořádku. Jsou tady jedinci, kteří mají jeden typ hodinek ve více kusech a to jen na dívání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miguel Posted July 5, 2019 Report Share Posted July 5, 2019 Aaa, takze fetisisti? To je posledne stadium Chronomagorstva? Dam vediet, ked v nom budem.. Zatial vsetky moje kusky poctivo deriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 (edited) https://obleceni.bazos.cz/inzerat/106506288/hodinky-prim-sport-1-TOP-stav-.php Tak takove fakt uz jen tak nenajdete Edited July 7, 2019 by Alex77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daftra Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 No,nebo spíš aji nandete To zas bude jeden šťastnej kupec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted July 7, 2019 Report Share Posted July 7, 2019 No,nebo spíš aji nandete To zas bude jeden šťastnej kupec. Bohuzel.Takove inzeraty jsou na presdrzku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonny919 Posted July 14, 2019 Report Share Posted July 14, 2019 Čo si myslíte o týchto primkách a zvášť o tomto ciferníku? Podľa mňa to vyzerá na akýsi nový pretisk, i keď celkom podarený. Nápis Prim je trošku divný, chýba krúžok v slove rubínu a v slove Elast je E prerobené na C a aj K v slove Blok je akési iné. Tvári sa to ako cifer s určitou dávkou opotrebenia tisku, avšak zvyšok vyzerá dosť zachovale a dokonalo. Zaujímal by ma aj typ strojku, logicky by to mohol byť typ 013. https://aukro.cz/krasne-hodinky-prim-elast-blok-s-krabickou-6951149011?fbclid=IwAR1_htZh4-60k4s7Jx_dpmJ1s9hVBLHfPe7CO3VxYrBW4aSxGocoswe2tpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maldaCZE Posted July 14, 2019 Report Share Posted July 14, 2019 nesedí mi tam index 4 a 10, trošku mimo osu, ale může to být perspektivou pohledu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex77 Posted July 14, 2019 Report Share Posted July 14, 2019 U EB sem videl pekny cifr asi dvakrat takze chapu tu snahu ho pretisknout.Nicmene je to jasnej vojeb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts