Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zkušenosti jsou O.K. pár hodinek jsem od něj koupil a niky nebyl problém. Sporty které nabízí mají originální jen strojek, zbytek je kopie originálů z Polska.

Škarohlid

Posted (edited)

Zrovna tyhle mají původní jen strojek (taky to prodejce píše), zbytek je druhovýroba. Pokud je v takovém stavu chceš...

P.S. Kolega byl rychlejší...  :)

Edited by colommbo
Posted

Zkušenosti jsou O.K. pár hodinek jsem od něj koupil a niky nebyl problém. Sporty které nabízí mají originální jen strojek, zbytek je kopie originálů z Polska.

Škarohlid

Děkuji.

Posted

Ano, působí celkově původně.

A co se týče denního nošení, tak s tímto konkrétním kouskem by nemusel být problém, chromu je ze spodní, ohrožené strany velmi pomálu.

Posted

Z této fotky nelze moc soudit, blbé světlo. Taky se mi na tom něco nezdá. Je to určitě originál ciferník z Eltonu o tom žádná. Jde o to, jestli je barva a tisk z šedesátých a začátku sedmdesátých let minulého století. Chybí mi u toho ciferníku u barvy nádech champange a tloušťka písma se mi zdá také o něco silnější. Zachovalost k celým hodinkám je podezřele dobrá, možná to bude renovační novodobý ciferník. Je to pouze můj názor a nemusí to být pravda. 

Posted

no no, o TOPu tam není ani zmínka, jsou v cekem slušným stavu, nicméně korunka a sklo jsou podle mě fíky (na to sklo ale  upozorňuje). Zajímavá je  luneta, je to první verze s jiným fontem některých číslic, než pozdější výroba, dávala se na první dvojky, na Humberta ale možná zkraje 80. let taky.

Bed