Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

No, tak jsem si to tu přečetl. Mám pro Daftru a případné ostatní prudiče dvě zprávy. Dobrou a špatnou. Ta dobrá je, že tu máme alespoň 2 vlákna, kde lze ventilovat své myšlenky zcela negentlemansky. Jsou to "Předvánoční flame" a "Žumpa" - mimochodem, obě vlákna by potřebovala oživit. No, a tou špatnou zprávou je, že dnes mám kolty proklatě nízko. Tak bacha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kemo, to není obrázek,  to je kus mého mládí a vůbec se o něho neotírej, když nevíš co to je. A brouk Pytlík? Všecko ví,všecko zná,všude byl 2x ,akorát v prdeli zapomněl zůstat, stejně jako ty, chytráku.

PS: kdyby někoho zajímal můj obrázek, vysvětlím.

Potrefená husa se vždy ozve.... Ani nevím, od kdy jsem tvůj kemo ( možná překlep ) . Kamarádů mám dost a další tvé mluvy už nechci.

Odkaz ke komentáři

Děkuji za tvůj zájem a rád ti vše vysvětlím.

Jedná se o čtyřmístný,celokovový,s příďovým podvozkem mimo osu trupu, cestovní turistický,plně akrobatický, vlečný,v plné IFR výbavě český letoun ZLIN - Z 143 L výrobní číslo 001 - což značí první sériový kus tohoto typu, který vznikl z třetího prototypu, rok výrovy 1993, tehdejší cena 3,600 000 Kaček, výrovce Moravan Otrokovice. Rozpětí křídel něco přes 10 m, obsah integrovaných křídelních nádrží - vnitřní 2x 60L vnější 2x 50L  Zákaz akrobacie s plnými vnějšími nádržemi. Palivo AVGAS 100 LL. Motor Textron Lycoming 6 válců boxer,2 svíčky na válec, 2 nezávislá magneta,karburátorový, 8800 ccm, výkon 235 HP a krásný zvuk. Vrtule 3list hydraulicky stavitelná MTL. Na levém křídle je možno vidět imatrikulační značku OK-YOA

Na obrázku je v poloze stoupání na zádech na vrchol přemetu. Mám v ní nalítáno přes 300 hodin.

Ještě přidám foto jak vypadá na zemi.

post-40552-0-87307200-1577133493_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pěkné Juro, pěkné. 

----------------------------------

Nevím kam s tím.... Problém s členem MaldaCZE, jeho polo Primkami a prodejní strategií se řešil tady tak budu pokračovat. Proč chodí na můj profil mrtvola, která byla odejita včetně IP adresy. 

post-17158-0-93342400-1577134801_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja si tady to ctu vo tech primkach a sem fakt zmatenej. Ten nejakej Malda xx prodava fejky a ten nejakej manik tady Valjoux myslim, co vyrabi nejaky nerezovy pouzdra igen, co vypadaj jak original, nebo sou vetsi nebo mensi nebo ja nevim co, tak to je v pohode a hladime se po sulinkach, jak sou to pekny hodinky.. Tvl to je schiza jak prase.

Odkaz ke komentáři

Hodinek mám myslím opravdu poměrně dost. Věk taky.

A stále si myslím, že Ti chytráci do držky vždy dostanou a nebo si po ní dají sami.

Včera jsem tady navíc zjistil, že ani když budeš mít blízko k nebesům Ti nezajisti, že se nebudeš chovat jako přízemní blbec

Zdar klucí Primkaři. I tobě přeji brouku Pytlíku hezký vánoční den :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...