Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No nejsem až zas takový odborník,ale zdá se mi,že u těch s cifrem z autotime na aukru jsou mimo řemínku ,(naní to kovotex jak na těch od nás) použity ručky v dost horším stavu.Teda pokud to není kvalitou fotky tak alespoň na ručkách kolem luminiscence je něco jakovy špína neno koroze či co to je. Může se tedy jednat o dva různé lidi,co se nechli inspirovat jeden od druhého.Ale mohu se mýlit a potom je to tak jak už tady bylo řečeno.V každém připadku nechci nikoho omlouvat ani soudit.

Odesláno

No nejsem až zas takový odborník,ale zdá se mi,že u těch s cifrem z autotime na aukru jsou mimo řemínku ,(naní to kovotex jak na těch od nás) použity ručky v dost horším stavu.Teda pokud to není kvalitou fotky tak alespoň na ručkách kolem luminiscence je něco jakovy špína neno koroze či co to je. Může se tedy jednat o dva různé lidi,co se nechli inspirovat jeden od druhého.Ale mohu se mýlit a potom je to tak jak už tady bylo řečeno.V každém připadku nechci nikoho omlouvat ani soudit.

Těch ručiček jsem se všiml také, ale mrkni se na spodní pravou nožičku. Jsou tam ve stejném místě dvě odřeniny od nandávání stěžejky. To už by byla opravdu velká náhoda Posted Image

Odesláno

Těch ručiček jsem se všiml také, ale mrkni se na spodní pravou nožičku. Jsou tam ve stejném místě dvě odřeniny od nandávání stěžejky. To už by byla opravdu velká náhoda Posted Image

A proč se nezeptáte toho dotyčného rovnou vy analytici, vždyť víte kdo to je ne? :tomato:

Odesláno

A proč se nezeptáte toho dotyčného rovnou vy analytici, vždyť víte kdo to je ne? :tomato:

Já jsem reagoval pouze na velkou podobnost obou pouzder. Nikde jsem nenapsal že vím o koho jde !!!

Odesláno

Já jsem reagoval pouze na velkou podobnost obou pouzder. Nikde jsem nenapsal že vím o koho jde !!!

Sorry, já kliknul na odpovědět u Tvého příspěvku, ale myslel jsem to obecně a vůbec ne ve zlém :cheers:

Odesláno

Sorry, já kliknul na odpovědět u Tvého příspěvku, ale myslel jsem to obecně a vůbec ne ve zlém :cheers:

Já to taky nemyslel ve zlém, jen jsem to chtěl tedy uvést na pravou míru, když jsem viděl okomentovaný můj příspěvek. Ještě abychom se tady kvůli takovým splácaninám mezi sebou dohadovali. To by tak chybělo Posted Image

Odesláno (upraveno)

Hele všichni stejně jako já víte kdo to je.Já sem to jen dával dohromady.Je tam shoda i města.To už by byla kur...a náhoda.Ja nikoho nesoudim a ani mi to nevadí.

Jak podotýkám když si tohle lidi žerou dobře jim tak.Tenhle servr je na gooooglu dobře známej,jsem tady od tý doby co sem párkrát něco hledal a vždy našel odpověď zde.

Buď byla už dávno někým tady napsaná a nebo mi někdo z vás(nás) odpověděl.Pokud si budu myslet že vim všechno a koupim na AUKRU za balík něco co neexistuje dobře mi tak.

Pokud ty složeniny budou tak hezký a vtipný jako ty autotime-vojenské,proč za to nedat ty peníze.Kdo ví,třeba to koupil někdo kdo věděl do čeho jde.Zkuste někdo koupit tenhle ciferník :( .

Druhá věc je,že asi docházejí zásoby protože ten poslední bastl není nijak nápaditej ani estetickej :D .Hlavně žádná občanská válka a všichni dobrý zdraví :wheelchair: .

edit :blbost

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

Pokud ty složeniny budou tak hezký a vtipný jako ty autotime-vojenské,proč za to nedat ty peníze.Kdo ví,třeba to koupil někdo kdo věděl do čeho jde.Zkuste někdo koupit tenhle ciferník :( .

Doufám, že si děláš p...l :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

Hele všichni stejně jako já víte kdo to je.Já sem to jen dával dohromady.Je tam shoda i města.To už by byla kur...a náhoda.Ja nikoho nesoudim a ani mi to nevadí.

Jak podotýkám když si tohle lidi žerou dobře jim tak.Tenhle servr je na gooooglu dobře známej,jsem tady od tý doby co sem párkrát něco hledal a vždy našel odpověď zde.

Buď byla už dávno někým tady napsaná a nebo mi někdo z vás(nás) odpověděl.Pokud si budu myslet že vim všechno a koupim na AUKRU za balík něco co neexistuje dobře mi tak.

Druhá věc je,že asi docházejí zásoby protože ten poslední bastl není nijak nápaditej ani estetickej :D .Hlavně žádná občanská válka a všichni dobrý zdraví :wheelchair: .

To neumíš napsat kdo od nás z fora dělá z lidí blbce ???

To se bojíš?

Upraveno uživatelem long
Odesláno

To. Nikdo

Pokud ty složeniny budou tak hezký a vtipný jako ty autotime-vojenské,proč za to nedat ty peníze.Kdo ví,třeba to koupil někdo kdo věděl do čeho jde.Zkuste někdo koupit tenhle ciferník :(

Hodně zvláštní názor:sad01_anim:

Odesláno

Cifr mám, kolik dáš? :-)).

Odesláno (upraveno)

to Long: kurňa tos to ještě nezjistil?Koukni do " Jaké Primky máte právě na ruce?

to Financ:pak by ti to mrzelo,jen si ho nech :D

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno (upraveno)

Nevím co tady řešíme.Pokud někoho tak vytáčí ,že neví kdo to je,tak by se měl naučit sledovat posty co už byly a určitě by se dopátral kdo to vyrobil a následně prodal.To že to v popisu přibarvil je jedna věc a s tou se neztotožňuji,protože se to zkrátka nedělá a to že se prodaly aspoň ty rádoby vojenské za tokovou cenu je věc druhá a je to už jenom na neznalosti a chtíči mít něco echt .V každém případě si tady všichni něco zbastlíme jen tak pro radost a některým se zadaří a prodají.No a co je na tom.Přece nebudeme někomu závidět těch pár zlaťáků.To gentlemani nedělají.

edit :nikdo byl rychlejší

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Nevím co tady řešíme.Pokud někoho tak vytáčí ,že neví kdo to je,tak by se měl naučit sledovat posty co už byly a určitě by se dopátral kdo to vyrobil a následně prodal.To že to v popisu přibarvil je jedna věc a s tou se neztotožňuji,protože se to zkrátka nedělá a to že se prodaly aspoň ty rádoby vojenské za tokovou cenu je věc druhá a je to už jenom na neznalosti a chtíči mít něco echt .V každém případě si tady všichni něco zbastlíme jen tak pro radost a některým se zadaří a prodají.No a co je na tom.Přece nebudeme někomu závidět těch pár zlaťáků.To gentlemani nedělají.

edit :nikdo byl rychlejší

Tohle je rozumný,souhlasím :) .
Odesláno

Dobře, stejně už všichni víte, o koho jde ... Skládám hodinky pro radost, protože je to krásná práce, když se to najednou roztiká pod rukama... Kromě těch "fejkovejch rolád", jak jste je tady pojmenovali, je vše složeno z dílů Prim, zpětně opět použitelných. (Asi týden po zkončení aukce "rolád" mi přišla nabídka od uživatele aukra, který už nestihl přihodit, ptal se, jestli jsou ještě volné a nabízel mi za ně 3000,- , nebo cenu, jakou si řeknu, nicméně už byly pryč). Všechny skládačky si skládám pro sebe a když se mi časem okoukají, pošlu je do světa a věřím že potencionálnímu kupci budou dělat radost i s vědomím, že nejsou originál, stejně, jako to nevadilo mi. Samozřejmě, že mám doma většinu originálních Primek, ale taky pár kládaček, kterých si cením stejně, jako těch originálů a ty "rolády", pro mě je to originál, ukažte mi někoho, kdo by měl stejné...

Odesláno

vše co tady říkáš je o.k. Bastlení je běžné a pokud se jedna o další čistý prodej je taky ready.Jen ten popis není vždycky košer.Zvlášť když seš registrován na fóru gentlemanu.Jinak to neber ve zlem.Je to pouze můj názor

Odesláno (upraveno)

vše co tady říkáš je o.k. Bastlení je běžné a pokud se jedna o další čistý prodej je taky ready.Jen ten popis není vždycky košer.Zvlášť když seš registrován na fóru gentlemanu.Jinak to neber ve zlem.Je to pouze můj názor edit: píšu z mobilu a nějak jsem to omylem dvakrát odklikl.Všem se tímto omlouvám za dva stejné příspěvky

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

vše co tady říkáš je o.k. Bastlení je běžné a pokud se jedna o další čistý prodej je taky ready.Jen ten popis není vždycky košer.Zvlášť když seš registrován na fóru gentlemanu.Jinak to neber ve zlem.Je to pouze můj názor

Mám názor stejný - bastlení OK, ale při prodeji by to mělo být jasně napsáno. Aukce, co teď běž, í může vyvolávat u méně znalých bez vazby na chronomag pocit raritního kusu z produkce primu

Odesláno

Kdysi dávno jeste nez cas zeleznou oponou trhnul jsme si dávali na starsi Skodovky veci z novejsich typu. Jednou tady byl znamy z BRD a rikal mi proc to delame ze to je prece jiny typ auta. No a my v dobre vire a nebo jsme chteli zamachrovat ze si to jako tim vylepsujem. Uz tehdy mi rikal ze to naopak znehodnocujem v cemz mu musim dnes dat za pravdu protoze kazde takove auto v puvodnim stavu ma smrnc. ¨Tak me to prijde nejak podobne s tema hodinkama.

Orlando tebe to bavi skladat je to tvoje vec, me se to napr. vubec nelibi a vidim to jako znesveceni kroje cernochem ale druhemu se to zase naopak muze libit.

Se skodnou souhlasim pokud to prodavas mel by tam byt alespon popis co to ma byt nebo co tim autor myslel. Trochu me zamrazilo kdyz ses zacal zajimat jakou technologii se razily cisla.

Odesláno (upraveno)

Nezbývá, než souhlasit s tím, že by si člověk neměl dělat z dutiny ústní kanál o vědomě klamat kupující/přihazující dražitele. Navíc třeba posledně jmenovaný kus je fakt hnus fialovej, ale jestli ho někdo koupí, tak si to vlastně zaslouží. Každopádně já s tímhle postupem nesouhlasím. Také si občas s chutí zabastlím, ale jen pro vlastní potěšení a potřebu hodinkové seberealizace. Na druhou stranu hrdě nosím tenhle výtvor z téže dílny a moc se mi líbí(ještě jsem ho nacpal do toho eltoňáckého 68/96 automat bastlu).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Edit: já ten cifr od dotyčného dostal darem

Upraveno uživatelem Honza.manta

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...