Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Orlíky po dlouhé době v nabídce, aneb tip na vánoční dárek :santa: odkaz zde

Co dodat, prostě nádhera, jen ten řemínek je jaksi nepatřičný (dle mého soukromého názoru) ale to se dá snadno napravit. Jsem zvědav, jestli si někdo z členů fóra udělá hezkýho Ježíška!!!!!

Odesláno

Pokud si dobře pamatuju, dvoje hodinky zde členové pořídili za poloviční cenu v excelentním stavu se vším, co k hodinkám patří. Tohle není moc dobrý kauf, zvlášť v dnešní době, kdy má volná koruna o 30% větší hodnotu než před rokem.

Odesláno

Jen ještě doplním....myslím že autor hodinek je tu mezi námi !!! Vůbec mi nevadí že někdo prodává tenhle bastl s "perexáským" cifrem, ale to pojmenování v titulu mě vadí.

Odesláno

nechci být chytrej,ale asi jsem je viděl v sekci bastlení ale uz je nemůžu najít. A není to tak dlouho. Jinak je to smutný co dokáže člověk vymyslet za podvody.

Odesláno

Jestli ty náhodou nemyslíš tenhle odkaz

http://forum.chronom...261#entry673261

Edit: chybka

No tak víme, kdo je stvořil a současně i jakou odměnu tvůrce navrhuje pro prodávajícího v případě Aukromystifikace. Pokud je "nikdo" zároveň prodávajícím, tak mi z toho vyplývá, že si bude muset sám dát "přes držku" :D

Odesláno

No tak víme, kdo je stvořil a současně i jakou odměnu tvůrce navrhuje pro prodávajícího v případě Aukromystifikace. Pokud je "nikdo" zároveň prodávajícím, tak mi z toho vyplývá, že si bude muset sám dát "přes držku" :D

Lépe bych to nevyjádřil Posted Image

Návštěvník rama
Odesláno

Nikdo je zahradní_centrum? Jestli je to pravda, tak je to vážně na poblití. Zde káže vodu a na Aukru obrazně řečeno pije víno. Pronásledovatel bastlířů a překupníků primek je sám jeden z nich? Neuvěřitelné.

Odesláno

Tak to je síla.Kdyby si aspoň vyleštil ty autentický škrábance a dal jinej tah.Doufám ,že to čte a stydí se za ty řeči co měl.Měl by to zrušit a dlouho se zde nevyjadřovat k tématům tohoto typu. ODBORNÍK ŽASNE A LAIK SE DIVÍ.

Odesláno

Teď jsem zachytuil ty Orlíky. Nestačím se divit. Někdo mi okopčil nápad s vlkoušem na Orlíky a dokonce od stejného mistra...

Top stav si teda představuju jinak

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...