Joe Lemonade Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Orlíky jsou investiční nástroj, takže maximalizace ceny při prodeji je jasná. Tohle nejsou hodinky, co si tu tak točíme mezi sebou... Díky za objasnění, asi jsem něco zaspal. Pokud byly nejdříve nabízeny i tady, tak to chápu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 To zas neblbni, nemůže jít rare originál pod cenu novodobých remake. Jednou se remake s dokladama a krabičkou prodal na aukru za 55tis., jenže polovina lidí si myslela, že to byly původní orlíky v nos stavu v kompletním balení a od toho mylně odvíjí cenu původního modelu. Ta je ale zcela někde jinde, jak nás aukce ujistila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Ono to není zase tak dávno(cca něco přes rok), co mi je jeden, řekněme obchodník s hodinkami, nabízel za 54K. Bohužel jsem na ně tehdy neměl. A tím pádem jsem taky neviděl stav, ale tvrdil, že stav je dobrý. Nějak nám to "pomalu" stoupá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Jednou se remake s dokladama a krabičkou prodal na aukru za 55tis., jenže polovina lidí si myslela, že to byly původní orlíky v nos stavu v kompletním balení a od toho mylně odvíjí cenu původního modelu. Ta je ale zcela někde jinde, jak nás aukce ujistila. Remake s mimostředkou byl jeden, byla to limitka o 55ks a tehdejší prodejní cena (rok 2004) byla 55kKč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korunka Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Psal jsem to o nějaký ten příspěvek níže.Prostě je to věc kterou tady fyzicky 80% členů neměla v ruce a jsou to navíc zřejmě nejopěvovanější české původní hodinky, kterých je příznaných u sběratelů cca 2O kusů.Spolu s poštem přiznaných kusů a tím, že jsou navíc i hezké to takhle muselo s cenou dopadnout, ale to jsem také psal v příspěvku o několik stran zpět ještě dlouho před skončením aukce když byla cena na 5 kulích. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diver60 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Chlapi moc to tady nerozmazavejte nebo jak se dozvi ruští oligarchove s čim se tady obchoduje tak budou za chvili za mega :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Chlapi moc to tady nerozmazavejte nebo jak se dozvi ruští oligarchove s čim se tady obchoduje tak budou za chvili za mega :D Nebo za pytlík koksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirek Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Remake s mimostředkou byl jeden, byla to limitka o 55ks a tehdejší prodejní cena (rok 2004) byla 55kKč. A z toho mimojiné plyne, že si remake drží na korunu stejnou cenu i po 7 letech . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 (edited) A z toho mimojiné plyne, že si remake drží na korunu stejnou cenu i po 7 letech . edit: pardon, vlastně nic Edited January 13, 2012 by bandicoot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 (edited) To už mi přijde fakt ulítlé ....http://aukro.cz/prim-i2043460765.html=== 7.111,- === Edited January 14, 2012 by Honza.manta Link to comment Share on other sites More sharing options...
hirsch Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 To už mi přijde fakt ulítlé .... http://aukro.cz/prim-i2043460765.html === 7.111,- === Není náhodou vítězem Zeneko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Z...2 - takže asi jo. Ale přes těch 7K šli dva a ještě jeden přes 5,5K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pirx Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Není náhodou vítězem Zeneko? Kdo jinej ? :-) http://aukro.cz/show_user.php?search=zeneko2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atomicsteve Posted January 14, 2012 Report Share Posted January 14, 2012 Na Aukru je právě několik pěkných Diplomatů (snad kolem pěti). Jedny jsou dokonce renovované s černým číselníkem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diver60 Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Z...2 - takže asi jo. Ale přes těch 7K šli dva a ještě jeden přes 5,5K. Taky jsem si zkusil prihodit ovsem cena pro me prijatelna byla kolem 3,5k (ten cifr nebyl az tak v kondici tak jsem rad ze to nakonec nevyslo) ...jako vzdy to zeneko prebil... takze cekam dal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georf Posted January 15, 2012 Report Share Posted January 15, 2012 Ještě pár hodin je možnost koupit PRIM SPORT 2 LETECKÉ AUTOMATY s PAPÍRY a KRABIČKOU - Zde, bez evidenčního čísla Cena je již v této chvíli docela zajímavá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gino694 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Dobrý den, nevíte někdo znalý věci - co za primky jsou tyto? Roky výroby atd? Děkuji za odpověd S pozdravem Gino694 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdo Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Ještě to prskni do 42 vláken a můžeš je rovnou prodávat Neznáte někdo odpověď je to už skoro všude Link to comment Share on other sites More sharing options...
skodna Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 No myslíš ,že by jsme mu měli odpovědět tolikrát ,kolikrát se na to ptá? Já to dnes otevřel a koukám co je tady nových příspěvků a po deseti minutách jsem zjistil, že jde o jeden a ten samý , jen devítinásobný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza.manta Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Takže ostře sledovaná aukce Orlíků má smutný konec - kupující se zalekl své nabídky a nezaplatil. Orlíky opět k mání a za lidovku - vizhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45364-prim-orlik/page__pid__699081#entry699081 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts