Jump to content

PRIM v inzerci.

sodik

Recommended Posts

To zas neblbni, nemůže jít rare originál pod cenu novodobých remake.

Jednou se remake s dokladama a krabičkou prodal na aukru za 55tis., jenže polovina lidí si myslela, že to byly původní orlíky v nos stavu v kompletním balení a od toho mylně odvíjí cenu původního modelu. Ta je ale zcela někde jinde, jak nás aukce ujistila.

Jednou se remake s dokladama a krabičkou prodal na aukru za 55tis., jenže polovina lidí si myslela, že to byly původní orlíky v nos stavu v kompletním balení a od toho mylně odvíjí cenu původního modelu. Ta je ale zcela někde jinde, jak nás aukce ujistila.

Remake s mimostředkou byl jeden, byla to limitka o 55ks a tehdejší prodejní cena (rok 2004) byla 55kKč.

Psal jsem to o nějaký ten příspěvek níže.

Prostě je to věc kterou tady fyzicky 80% členů neměla v ruce a jsou to navíc zřejmě nejopěvovanější české původní hodinky, kterých je příznaných u sběratelů cca 2O kusů.

Spolu s poštem přiznaných kusů a tím, že jsou navíc i hezké to takhle muselo s cenou dopadnout, ale to jsem také psal v příspěvku o několik stran zpět ještě dlouho před skončením aukce když byla cena na 5 kulích.

Remake s mimostředkou byl jeden, byla to limitka o 55ks a tehdejší prodejní cena (rok 2004) byla 55kKč.

A z toho mimojiné plyne, že si remake drží na korunu stejnou cenu i po 7 letech :smile_anim:.

Z...2 - takže asi jo. Ale přes těch 7K šli dva a ještě jeden přes 5,5K.

Taky jsem si zkusil prihodit ovsem cena pro me prijatelna byla kolem 3,5k (ten cifr nebyl az tak v kondici tak jsem rad ze to nakonec nevyslo) ...jako vzdy to zeneko prebil... :smile_anim: takze cekam dal...

Ještě to prskni do 42 vláken a můžeš je rovnou prodávat :sad01_anim:

Neznáte někdo odpověď je to už skoro všude :gora:

No myslíš ,že by jsme mu měli odpovědět tolikrát ,kolikrát se na to ptá? Já to dnes otevřel a koukám co je tady nových příspěvků a po deseti minutách jsem zjistil, že jde o jeden a ten samý , jen devítinásobný