stanik73 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Hmmm, tady to dneska frčí.................Konspirační teorie, nastrčení agenti-přihazovači, věštění ze dlaně či sedliny a hádání budoucnosti.......skoro jako na serveru o UFONech . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Hmmm, tady to dneska frčí.................Konspirační teorie, nastrčení agenti-přihazovači, věštění ze dlaně či sedliny a hádání budoucnosti.......skoro jako na serveru o UFONech . Hlavně ať jsme v pohodě Staniku....inzerce proběhla fér, kupující se snad pochlubí a žádní nastrčení nebyli - snad vás nezklamu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Matylda a Kibi, nikd jinej ....byla jsem jeste mlada... a on tak... tak krasne fotil....a tolik toho vedel o hodinkach.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 ....byla jsem jeste mlada... a on tak... tak krasne fotil....a tolik toho vedel o hodinkach.... jsi nejlšpeí PIXI, tys to dokázal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 jsi nejlšpeí PIXI, tys to dokázal teda Pirxi...promiň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Hlavně ať jsme v pohodě Staniku....inzerce proběhla fér, kupující se snad pochlubí a žádní nastrčení nebyli - snad vás nezklamu :-( Já jsem se opravdu bavil. A až někdo zase bude mít orlíky s origo řemenem, krabičkou a dokumenty pod 50k, zamlouvám si jich celou nůši . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Já jsem se opravdu bavil. A až někdo zase bude mít orlíky s origo řemenem, krabičkou a dokumenty pod 50k, zamlouvám si jich celou nůši . Hele Staniku, taky bych si dala říct o jedny, ale to se mi nejspíše už nepoštěstí, každopádně celé to bylo úžasné, včetně historie a zážitků z aukce. Zážitek z koupi byl však jedinečný a budu na něj vzpomínat do teď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 stanik73: hlavně abys měl tenhle měsíc na složenky tu brepto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Hele Staniku, taky bych si dala říct o jedny, ale to se mi nejspíše už nepoštěstí, každopádně celé to bylo úžasné, včetně historie a zážitků z aukce. Zážitek z koupi byl však jedinečný a budu na něj vzpomínat do teď Tak teď už jsem z toho zmatený i já . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Tak teď už jsem z toho zmatený i já . Buď hlavně v klidu, změř si tep a jdi spinkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Mně by spíš zajímalo, kdyby se v krátkém sledu(třeba do týdne) objevily další Orlíky, jestli by se znovu vyšplhaly takhle vysoko(samozřejmě nepočítám nastrčené přihazovače). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Honzíku, vše bylo fér a celá aukce proběhla v souladu se vším. Jestli někdy někdo prodá Orlíky, tak mu přeji stejný adrenalin jako jsem měla já. Měj hezký večer ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Honzíku, vše bylo fér a celá aukce proběhla v souladu se vším. Jestli někdy někdo prodá Orlíky, tak mu přeji stejný adrenalin jako jsem měla já. Měj hezký večer ... Nediskutuji o férovosti. To je jen úvaha. Taktéž hezký večer a ať ti bez nich není smutno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Já bych tedy osobně slavil, až bych viděl ty peníze na výpise ze svého účtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Nediskutuji o férovosti. To je jen úvaha. Taktéž hezký večer a ať ti bez nich není smutno. Nediskutuji "samozřejmě nepočítám nastrčené přihazovače" a ty tvé kecy opominu. Měj hezký večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Nediskutuji "samozřejmě nepočítám nastrčené přihazovače" a ty tvé kecy opominu. Měj hezký večer. Nediskutuji o férovosti. - Tím bylo myšleno, že férovost této aukce plně akceptuji. A "nastrčení přihazovači" byli myšleni na tu hypotetickou další aukci - a ti se mohou vyskytnout a nemusí. No flame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Pochopil jsem dobře, že Matylda koupila orlíky od Kibiho, nebo to bylo obráceně?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Pochopil jsem dobře, že Matylda koupila orlíky od Kibiho, nebo to bylo obráceně?? Taky se v tom neorientuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 11. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2012 Pochopil jsem dobře, že Matylda koupila orlíky od Kibiho, nebo to bylo obráceně?? Matylda koupia Orlíky asi před rokem (pro vaši lepší orientaci) a kamarád KIBI je vyfotil na prodej...doufám, že je to srozumitelné. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu, jen pokud by tomu někdo nerozumněl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2012 S Matyldou jsem počítal jako s potenciálním kupcem, když tady před časem projevila o Orlíky intenzivní zájem, a ono je to naopak . No dobrá zápletka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se