Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 2. 2012 v 13:52, 'Mirek24' napsal:

Aukci mám na auktu v archívu, takhle to pořadí znám, ale nepoznám z toho, kolikátej je diver. Kdyby ale přihazující z horních pozic začali hromadně prudit aukro, možná by se to někam pohlo.

No, koukal jsem na tu aukci a tiše slintal- Orlíky ve sbírce nemám a pokud je nenajdu někde na ulici, mít taky nebudu :sad01_anim: . Před rokem jsem si ještě říkal, že ušetřit 30-40 táců a koupit si za ně ,,stejnějenomprimkycozahranicemaneprodám" je sice asi blbost, ale když mi udělá radost, proč ne. S pokořením sedmdesátky jsem se při sledování té aukce začal klepat jako drahej pes.. Přiznám se, že jsem potěšený tím, že dosažená cena zaplacena nebyla- hned jsem si říkal, že v aukci někdo výrazně ,,pomáhal" a výsledek je asi nereálný...

Na Aukru jsem udělal opravdu dost nákupů a musím říci, že obětí opravdového podfuku jsem se stal jen jednou. Pár prkotin ale člověk musí hodit za hlavu, do rizika jdete-to je bez debat. Když jde už o víc peněz, nastoupí program na ochranu kupujících.Ten bohužel ale patří do sféry Pohádek ovčí babičky. Aukro nevyřídí a nevymůže vůbec nic. Uznejte, co je výhodnější- patlat se v právním sporu a vracet provizi, nebo shrábnout poplatky a zamést případ pod koberec? Navíc všechny změny učiněné v poslední době nahrávají nečestným prodejcům. Na stížnosti už Aukro dávno nereaguje- i za prodaný šmejd s nespokojeným koncovým zákazníkem dostane přece zaplaceno- tak co?

Odesláno

Těžko někoho přinutit k prodeji, ale důkaz že prodejce obcházel podmínky Aukro je nadmíru jasný. Po pár dnech se zde objevila nabídka Orlíků k prodeji za 80 tisíc a tím evidentně majitelka vynechala potencionální kupující, kteří nabídli kolem 70 tisíc.

Odesláno

No a zajímalo by mě právě kde by se to zastavilo tou sestupnou řadou.

Ale to ani tak ne jako k čemu ta inscenace měla sloužit - už jsem to tu jednou psal nebyl to náhodou záměr s uvedením nového modelu? Stačilo by znát jména přihazujících ve vyšších patrech o což se snažím. :smile_anim:

Odesláno

Někdy si připadám trochu mimo a nebo je to tím,že sem na AUKRU od roku 2004 ?Na AUKRU se žádné podmínky nedodržují a dokonce není schopné zařídit vyplacení náhrady v případě problému.Jediná podmínka je zaplať aukru a pak si vyliž.

zde je citace:

6.2 Práva a povinnosti z kupní smlouvy

6.2.2 Aukro nenese žádnou odpovědnost za stav, kdy prodávající nedodá kupujícímu zboží dle kupní smlouvy popř. kdy kupující neuhradí řádně a včas kupní cenu. Zvláštní úprava programu "Aukro+" dle čl. 4.10 není tímto ujednáním dotčena.

Takže shrnuto a zabaleno hlava XXII :) : jestliže nebyl prodejce AUKRO+ tak nám v....e pozadí .......

Odesláno

Tak je TADY další bastl.17 Jewels v automatu.To že je to bastl by mě nevadilo,je docela pohlednej,ale vadí mě ty kecy kolem.RARITA ,ECHT atd.Kór u tohoto prodejce mě to trochu mrzí.

post-15236-048463200 1328467982.jpg

Návštěvník rama
Odesláno

Zajímavej "model" i ta strojovna je bastl? Neřekl bych. O raritě se tam ale nic nepíše nebo jsem to jen přehlíd. ECHT podle mýho překladače znamená něco jako skutečně-opravdu, možná cvičení z němčiny?

Odesláno (upraveno)
  V 5. 2. 2012 v 19:05, 'rama' napsal:

Zajímavej "model" i ta strojovna je bastl? Neřekl bych. O raritě se tam ale nic nepíše nebo jsem to jen přehlíd. ECHT podle mýho překladače znamená něco jako skutečně-opravdu, možná cvičení z němčiny?

No jasně že máš pravdu a dokonce vidím v tom popisu jako jakousi nadsázku.

Jsou nejen na Aukro s o dost horším popisem který je nejen zavádějící, ale i celý vylhaný.

Tady evidentně prohodil stroj a cena kterou utrží zřejmě nebude v souladu s jeho představou a náklady na stroj a dýnko.

Upraveno uživatelem Korunka
Odesláno

Je to bastl jako prase. Ale hezkej. Pouzdro z prvních verzí PS2.1 nebo PS2.2. Dýnko automat nečíslované a dost možná, že z prvních sérií. Strojek musí evidentně být kal.69. A číselník a datový věnec z potápek(PS2.4). Na tom poskládání z dílů se někdo vyřádil, ale povedlo se mu to - prostě hezkej bastl, jen nevím, kdo si ho za ty peníze koupí - sběratel asi ne. Ale ono je to svým způsobem v popisu aukce přiznané:

Nabízím Prim Sport 2 Automatic s bílým číselníkem v netradiční "hodinář z Eltonu made" verzi.

Odesláno
  V 5. 2. 2012 v 19:36, 'Honza.manta' napsal:

Je to bastl jako prase. Ale hezkej. Pouzdro z prvních verzí PS2.1 nebo PS2.2. Dýnko automat nečíslované a dost možná, že z prvních sérií. Strojek musí evidentně být kal.69. A číselník a datový věnec z potápek(PS2.4). Na tom poskládání z dílů se někdo vyřádil, ale povedlo se mu to - prostě hezkej bastl, jen nevím, kdo si ho za ty peníze koupí - sběratel asi ne. Ale ono je to svým způsobem v popisu aukce přiznané:

Nabízím Prim Sport 2 Automatic s bílým číselníkem v netradiční "hodinář z Eltonu made" verzi.

Edit: A název aukce: - "PRIM SPORT 2 AUTOMATIC BÍLÉ ECHT NETRADIČNÍ MODEL" - echt je něco jako zdůraznění - a netradiční model to fakt je :whistle:

Odesláno
  V 5. 2. 2012 v 19:40, 'Honza.manta' napsal:

Edit: A název aukce: - "PRIM SPORT 2 AUTOMATIC BÍLÉ ECHT NETRADIČNÍ MODEL" - echt je něco jako zdůraznění - a netradiční model to fakt je :whistle:

Taky se mi docela líbí. Bohužel jsem ale této paní už při jedné aukci dost naletěl (podvod-šikovná fotka s odleskem na tom ,,správném" místě)a na mail mi neuznala za vhodné ani odpovědět, takže od té doby její aukce důsledně ignoruju a kamarádům doporučuju totéž.
Odesláno (upraveno)

Dobrý den všem zde, jistě se nemusím blíže představovat a každý kdo si to tady čte mne zná. Zdařilé fotky Primek z mých příležitostných aukcí spolutvoří toto forum již nějaký rok.

K prodejům: nelze se vždy zavděčit všem a občas může být někdo oprávněně nespokojený, zvlášt když se v 99% případů jedná o staré a většinou používané hodinky. Pokud se vyskytne vada je dobré ji co nejlépe popsat-vyfotit a hlavně se ozvat. Se mnou je možné se vždy dohodnout.

Pan Straspol, jinak u prodejců Prim určitě velmi oblíbený a solidní zákazník mi loni v říjnu k výše zmiňovanému problému napsal jednou akorát toto:

> ------------ Původní zpráva ------------ >> Od: <t---------l@seznam.cz>< >> Předmět: Re: Zpráva od uživatele Aukra< >> Datum: 25.10.2011 16:12:59

No tak teď přišly. Šikovně vyfocené poškozené pouzdro na vyhození...komentáře se vzdávám, pozitivní by nebyl. Tom.

Nic dalšího nenapsal a nic nepožadoval. Bylo tam něco částečně na pouzdru odloupnuté, ale mosaz neprosvítala a na fotce to bylo vidět, jinak takové pouzdro se leskne samo od sebe, zkuste si ho vyfotit sám. Pokud se Vám něco nezdálo, mohl jste se před příhozem dotázat a ne mě po tak dlouhé době od obchodu poškozovat na Chronomágu. Ujišťuji Vás, že to šlo vyfotit i tak, aby nebylo vidět vůbec nic.

V tuto chvíli již máte v mailu moji nabídku na zpožděnou satisfakci a pokud ji přijmete, bylo by vhodné i sem napsat že je všechno v pořádku.

Děkuji za pochopení,

Nirmalita

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno (upraveno)

to Nirmalita:...na Chronomágu.

čáry, máry, fuk, vítej mezi mágama, tady se taky často dost čaruje :D

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno (upraveno)

Děkuji.

Zde je fotka reklamovaných hodinek pana Straspola použitá v té aukci. Jedná se asi o problémový levý hodní roh pouzdra, jinak bylo perfektní a to i ze spodní strany. Je tam něco skrytého? Takto to vypadalo i ve skutečnosti. Dělám většinou jednu fotku ze předu (tady byly rovnou 2), 2 zezadu a strojek. Úpravy fotek na počítačí nepoužívám, neb tuto dovednost ani neovládám.

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno

Nirmalita + straspol : je dobře, že jste se tu na Chronomagu potkali a věřím, že vše vyřešíte k oboustranné spokojenosti, celý problém leží spíše v nesprávné komunikační rovině. Pro ostatní: oba členy znám a mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti. Nirmalita je pro mě na Aukru velmi solidní obchodník, vše probíhá vždy velmi rychle a bez jakýchkoli problémů, komunikace skvělá. straspol je vášnivý sběratel s obrovským tahem na bránu, k tomu i můj přítel. Chápu, ze když hodinky viděl, nejraději by vraždil. Na druhou stranu, když jsem viděl fotku těch sportů, je na ní patrné, že chrom je odlouplý a fotka není udělaná spekulativně tak, aby se to úmyslně skrývalo. Ale nebojte se , vše dobře dopadne:cheers:

Odesláno
  V 6. 2. 2012 v 15:14, 'mischa' napsal:

Nirmalita + straspol : je dobře, že jste se tu na Chronomagu potkali a věřím, že vše vyřešíte k oboustranné spokojenosti, celý problém leží spíše v nesprávné komunikační rovině. Pro ostatní: oba členy znám a mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti. Nirmalita je pro mě na Aukru velmi solidní obchodník, vše probíhá vždy velmi rychle a bez jakýchkoli problémů, komunikace skvělá. straspol je vášnivý sběratel s obrovským tahem na bránu, k tomu i můj přítel. Chápu, ze když hodinky viděl, nejraději by vraždil. Na druhou stranu, když jsem viděl fotku těch sportů, je na ní patrné, že chrom je odlouplý a fotka není udělaná spekulativně tak, aby se to úmyslně skrývalo. Ale nebojte se , vše dobře dopadne:cheers:

Vážení, vydržel jsem sem nenahlédnout až doteď a vidím, že se diskuse rozjela. Jsem rád že jsme se tu s Nirmalitou potkali a otevřenou záležitost dokončili. Mezitím jsme komunikovali mailem a myslím že jsme věc dovedli do zdárného konce. Já netušil, že se to tady probírá, ale je to rozhodně dobře. A tak i když bych k té fotce třeba i rád něco dodal, už budu mlčet- pro mne je to vyřízené. Howgh!
Odesláno

Vážení, vydržel jsem sem nenahlédnout až doteď a vidím, že se diskuse rozjela. Jsem rád že jsme se tu s Nirmalitou potkali a otevřenou záležitost dokončili. Mezitím jsme komunikovali mailem a myslím že jsme věc dovedli do zdárného konce. Já netušil, že se to tady probírá, ale je to rozhodně dobře. A tak i když bych k té fotce třeba i rád něco dodal, už budu mlčet- pro mne je to vyřízené. Howgh!
Odesláno (upraveno)

V 6. 2. 2012 v 15:32, 'straspol' napsal:

Jsem rád, že se vše urovnalo. Paní Nirmalita mi dodal několik sbírkových kusů k mé spokojenosti a jednáme spolu v přátelském duchu už trochu přesahujícím rámec prodejce/kupec(alespoň já to tak vnímám) a Strašpol je můj kamarád. Tím pádem mne tento problém poněkud vadil - vím o tom už delší dobu. :smile_anim:

Edit: před asi dvěma lety jsem si vydražil na pohled NOS bílé potápky a přišly mi a byl na jednom rohu kompletně oloupaný chrom a droboučký ťukaneček. Napřed jsem se nepředstavitelně nasr... a po chvíli chladnutí si znovu prohlédl fotky z nabídky - a ono to tam bylo vyfoceno a já si toho jen nevšiml - nebylo to zase až tak moc zřetelné. Od té doby si fotky(pro mne zajímavých nabídek) stahuji do kompu a poté překonrastuji a mám klid.

Upraveno uživatelem Honza.manta

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...