TomasX Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Díky. Jsou úžasný..takovej kosmokubismus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 ..jo a kdyby tě náhodou omrzeli, dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 hehe, lamal jsem je z Dzose snad pul roku Ty uz u me zustanou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 No, fotograf že mě nikdy nebude :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Krása, gratuluju! To je můj sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Díky... Dělají mi jenom radost a na živo jsou fakt úžasné. Čekal jsem kvalitní hodinky, ale tohle mi fakt vyrazilo dech :-) V 26. 3. 2018 v 17:21, James24 napsal: Krása, gratuluju! To je můj sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Nějak se mi to zase kupi. Tak ať je mám i tady... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Krásné a netypické GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tyhle jsou moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Dneska jsem šel z práce o kousek dřív, tak jsem stihl ještě aspoň nějaké světlo. Není to kdoví co, ale dát je sem chci už od středy, co přišly :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 (upraveno) Tak po nějakém čase sem zase přidám pár fotek nového kousku. Zakoupen u AD, takže potenciál "na furt".Jinak výměna řemene je možná. Pár lidí se na to ptalo, tak jsem to cvakl taky... Jinak nějakou recenzi asi po nějakém čase nošení taky spáchám. Tipl bych to tak na únor. A zkusil bych to včetně mikroskopu ;-)Ale to bych chtěl pak spojit a udělat to ještě s nějakým zajímavým kouskem... Uvidíme jak se to vyvine. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. listopadu 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Prohlížím fotky a už se mi to líbí o dost víc. Ta kůže jim sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 me by se na to libilo velcro, jako bylo na starejch aquatimerech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 (upraveno) tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. listopadu 2019 uživatelem steel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 a co ta aretace lunety, nemuze dojit k otevreni pri beznem noseni ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Tušil jsem, že budou zajímavý, ale v reálu jsou skvělý. Gratulace a závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 (upraveno) Hele aretace lunety funguje dobře. Da se s tím manipulovat i s hodinkama na ruce úplně bez problémů. Co se týká náhodného otevření, slyšel jsem, že na kusu na BW s tím problém měli. Nicméně vypadá to, že to úspěšně vyřešili. Podle mě to nehrozí. Ale samozřejmě, po delší době nošení budu vědět víc. Teď si myslím, že to je v pořádku.Velcro vypadá dobře, i by na to mělo jít dát. Ale když ten origo gumovo-kozeny řemen je na nošení moc bezva. Zatím přehazovat nehodlám. Ale času je ještě dost :-)A jak jsou z velké obludy, tak překvapivě pohodlné. Holt korunka alá SKX má cosi do sebe... A nožky jsou zahnuté. A to napojení tahu múzy but skoro kolmo k hodinkám. Takže už pak jakoby nenabývají... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. listopadu 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Fakt su dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2019 Ony ty klapky v reálu až tam masivně nevypadaj, vlastně v žádným úhlu nejsou až tak dominantní, kromě anfasu.A ty skla prostě Tudor umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Afričan zavelel mazejte do lesa, tak jsem šel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se