Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Může mi prosím někdo vysvětlit rozdíl mezi těmito dvěma typy? Cena na Authenticwatches.com se liší o 200 dolarů, typové číslo je stejné. Díky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Typ vpravo má ovládání chronografu, kterej na hodinkách ale není :D :D. Tím to nejspíš bude (maj tam špatnou fotku). Anebo se to liší řemenem.

Na AuthW ale pozor - pár zmínek o nich tady najdeš.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

No mají to celé nějaké domotané, když se podívám na fotky blíže, tak mám pocit, že ty fotky jsou celkem dost upravované v SW.

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno (upraveno)

Když odmyslíme ty přebytečný tlačítka :sad01_anim: , tak je to kůže x aligátor asi.

Jinak moje zkušenost s authenticwatches byla OK.

Upraveno uživatelem baza
Odesláno

určitě si koupím hodinky od někoho, kdo upravuje prodejní fotky v photoshopu.... určitě seriozni shop...

:suicide_anim: fakt fakt

Odesláno

určitě si koupím hodinky od někoho, kdo upravuje prodejní fotky v photoshopu.... určitě seriozni shop...

:suicide_anim: fakt fakt

Tak nejak predpokladam, ze katalogove fotky upravuje kazdy obchod.

Jinak z me strany s AW opakovana spokojenost.

Odesláno

to Donuts: autorizovaný prodejce to nemá zapotřebí - většina velkých nejen hodinářských značek má své PR, které poskytuje obchodníkům. AW má PRd, takže retušuje a maskuje...

Odesláno

Navíc ta levá fotka je taky domršená, luneta s ciferníkem je tam taky dokopírovaná - viz hodní a spodní okraj lunety nesedí s pouzdrem hodinek.

Odesláno

Podle mě se liší řemenem a jen k tomu domrvili fotku. Ale je to lemplovina.

Je to tak, těch 200 USD je za lepší řemen a ta fotka je renonc (ale viděl jsem to i jinde). Jinak jsem u nich už párx nakupoval a vždy v pohodě. K nákupu dávají jednotnou fakturu na 500 USD, takže DPH je cca 2000 Kč bez rozdílu skutečné ceny hodinek.
  • po měsících...
Odesláno

jen jsem chtel dodat k tem authenticwatches.com... chtel jsem od nich kupovat a par dni se o to zajimal, o tyto sede dovozce.. maly pruzkum na netu objevil toto http://shopping.yahoo.com/merchantrating/;_ylt=Av1hMwvBJ2u5LG6T8YxDsMYcEb0F?mid=16561&sort=4 po kliknuti na odkaz se vam zobrazi zkusenosti majitelu. dost nastvanych po obdrzeni bud nosenych nebo fake hodinek bez serial cisel, zaruka samozrejme zadna neni.. jak to tak vypada z velke casti nabizeji bud hodinky ktere neprosli vystupni kontrolou a maji odchylky nebo uz reklamovane pouzite, moznost pokazeni je pry dost vysoka.. vysoke procento spokojenych majitelu si drzi diky zakulisnim typkum co vypisuji na netu pozitivni ohodnoceni. , pryyyyyy a proto , rozhodl jsem se pridat zhruba 300 dolaru a koupit si nove breitlingy primo u oficialniho prodejce v kamennem obchode v los angeles.. je to rodinny podnik maji tradici vice nez 60 let, proste paradni klenotnictvi ....dokonce na breitling superocean chrono mi nabidly cenu jen o 100 dolaru vyssi nez je na netu.. , beru ale bez chrona za 3100

Odesláno

Obecně, zlevněný značkový předměty, který neprošly výstupní kontrolou je urban legend.

Pohádek o kabelkách Vuitton, botách Puma nebo doutnících Cohiba jsem slyšel od majitelů těch "skoro perfektních" kousků spousty, ale že tomu někdo věří u hodinek, to slyším poprvý...

Odesláno

Obecně, zlevněný značkový předměty, který neprošly výstupní kontrolou je urban legend.

To jako ze ty nepovedeny kusy se vynaseji z Breitlingu pres vratnici pod monterkama ? :lol2:
Odesláno

Pohádek o kabelkách Vuitton, botách Puma nebo doutnících Cohiba jsem slyšel od majitelů těch "skoro perfektních" kousků spousty, ale že tomu někdo věří u hodinek, to slyším poprvý...

ted nechapu jak to myslis. mne se to zda hodne divne a dle meho nazoru vyrobci jako je breitling apod. kdyz zjisti ze neco neni na 100% v poradku tak prece vyrobek nepusti nekam pryc za zlevnene penize ale vrati to do vyroby popripade znehodnoti.. , ale rekly mi to x krat ruzni prodejci breitlingu v usa, nebo ze jsou hodinky urcene pro asijsky trh apod.. nevim pohadek je hodne.. , v kazdem pripade to ze napriklad v mercedesu a audi probiha v nemecku vystupni kontrola a nejpovedenjsi motory s nejmensima odchylkama jdou na zapadni trh a ty nejmene povedene na vychodni trh a do činy.. to je znama vec... , nicmene vzdy je to v mezich samozrejme..

Odesláno

no tak ja to prevazne pochopil stejne.. nicmene tohle mi rikali oficialni dealeri breitlingu ne ti co to prodavaji.. authenticwatches.com , jomashop.com apod-ti rikali ze prodavaji vse authentic.. i tady na foru je par lidi co maji dobre zkusenosti s temito obchody a i par co maji spatne zkusenosti...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...