Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ale prdlajs. Dvou kamenikum nekde ve Stredni Americe skoncila sichta, majzli s kladivem do travy, sli na pivo, sefovi se zdalo, ze kalendar vytesany do 2012 je az dost, tak je poslal stavet obetni pyramidy, a moderni mystici ted z toho delaji konec sveta. Stane se akorad prd. Mozna tak policie odlozi pripad Drobil ad akta a ja si konecne koupim nejake Rolady, nebo pilotky. Vic netreba ocekavat.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Hasňa: Je to docela možné :)

Rok 2012 je v pojetí Mayů kulaté číslo, je to 5100 oběhů kolem Slunce od r. 3113 př. n.l. Mayové neříkali nic o vyhubení lidstva, ale o jeho transformaci v novou civilizaci myslící jinak než materialisticky. Ovšem lidstvo mělo projít nějakým očistným obdobím, které příští rok končí, tedy ti nenapravení končí a ti napravení pokračují, takže chlapci máte nejvyšší čas ;)

Odesláno

Hasňa: Je to docela možné :)

Rok 2012 je v pojetí Mayů kulaté číslo, je to 5100 oběhů kolem Slunce od r. 3113 př. n.l. Mayové neříkali nic o vyhubení lidstva, ale o jeho transformaci v novou civilizaci myslící jinak než materialisticky. Ovšem lidstvo mělo projít nějakým očistným obdobím, které příští rok končí, tedy ti nenapravení končí a ti napravení pokračují, takže chlapci máte nejvyšší čas ;)

Nevíš ještě, proč 5100 oběhů? Mně tam od kulatosti přebývá ta stovka. A jak to, že předpověděli společnost založenou výhradně na spotřebě? A ta transformace má mít jakou povahu? A nemáš nějaký tip na literaturu? Prostě díky!!! :)
Odesláno

Nevíš ještě, proč 5100 oběhů? Mně tam od kulatosti přebývá ta stovka. A jak to, že předpověděli společnost založenou výhradně na spotřebě? A ta transformace má mít jakou povahu? A nemáš nějaký tip na literaturu? Prostě díky!!! :)

Ad Konec světa 2012 viz http://www.astro.cz/rady/2012/
Odesláno

Každopádně hodně lidí říká, že se se společností něco děje a čím dál více lidí se příklání k "jinému vidění světa", např. o tom často mluví Jaroslav Dušek na svých přednáškách a prostupuje te všemi věkovými skupinami. Ovšem to nemá s mayským kalendářem nic společného, ty změny jsou přirozený vývoj lidstva.

tady ještě jeden odkaz :

http://zivotni-energie.cz/mayove-vyspela-civilizace-dumyslny-kalendar-proroctvi-na-rok-2012.html

Odesláno

Každopádně hodně lidí říká, že se se společností něco děje a čím dál více lidí se příklání k "jinému vidění světa", např. o tom často mluví Jaroslav Dušek na svých přednáškách a prostupuje te všemi věkovými skupinami. Ovšem to nemá s mayským kalendářem nic společného, ty změny jsou přirozený vývoj lidstva.

tady ještě jeden odkaz :

http://zivotni-energie.cz/mayove-vyspela-civilizace-dumyslny-kalendar-proroctvi-na-rok-2012.html

Agrese, nervozita, pnutí, netolerance...? Patřím mezi mladší ročníky a všiml jsem si, že vrstevníci disponují přemírou radikálních názorů typu koncentrační tábory pro někoho, vystřílení někoho, zdravení se jako za 3. říše atp... Viděl jsem to třeba v práci, kde by člověk očekával větší kulturní potenciál jedinců. Zkušenosti jsou bohužel nepřenositelné a majorita společnosti jsou jen omezení primitivové.
Odesláno

No je to magické číslo 11 1 2011 a proto jsem dnes objednal model 2111 (vysněné modré monaco) :) 7let prohlížení obrázků stačilo :) tak doufám, že konec světa je daleko!

Odesláno

Miroslav Stingl - 2012: Mayové, jejich civilizace a zánik světa
Odesláno

PhoeniX: Pak jsi ale ve špatné společnosti lidí, já to kolem sebe nepozoruju, zmeň to a bude Ti líp....

Po několika měsících jsem dospěl ke stejnému názoru - změna je jediná možnost.
Odesláno

a ja myslel, ze jak prijde konec sveta tak prijde i konec chronobundusu..a zase nic..:)

a mozna prijde, zmenime pohled na svet a budeme si hodinky darovat, pujcovat a nebudem se hnat za nedostiznym cilem..:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...