911 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 snat to tady jeste nekde neni. tak abyste to nepropasli
Bert Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 A co teprve za deset měsíců, tedy 11.11.2011 v 11.11 - to už bude určitě mazec. :-)
Murphy97 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) no, na digitálkách to asi bude vypadat hezky Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem Murphy97
Frantik Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Nespadne nejaka kometa, nebo konec sveta nebo tak neco?!?
Hasňa Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) Ale prdlajs. Dvou kamenikum nekde ve Stredni Americe skoncila sichta, majzli s kladivem do travy, sli na pivo, sefovi se zdalo, ze kalendar vytesany do 2012 je az dost, tak je poslal stavet obetni pyramidy, a moderni mystici ted z toho delaji konec sveta. Stane se akorad prd. Mozna tak policie odlozi pripad Drobil ad akta a ja si konecne koupim nejake Rolady, nebo pilotky. Vic netreba ocekavat. Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem Hasňa
Josef01 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Hasňa: Je to docela možné Rok 2012 je v pojetí Mayů kulaté číslo, je to 5100 oběhů kolem Slunce od r. 3113 př. n.l. Mayové neříkali nic o vyhubení lidstva, ale o jeho transformaci v novou civilizaci myslící jinak než materialisticky. Ovšem lidstvo mělo projít nějakým očistným obdobím, které příští rok končí, tedy ti nenapravení končí a ti napravení pokračují, takže chlapci máte nejvyšší čas
PhoeniX Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Hasňa: Je to docela možné Rok 2012 je v pojetí Mayů kulaté číslo, je to 5100 oběhů kolem Slunce od r. 3113 př. n.l. Mayové neříkali nic o vyhubení lidstva, ale o jeho transformaci v novou civilizaci myslící jinak než materialisticky. Ovšem lidstvo mělo projít nějakým očistným obdobím, které příští rok končí, tedy ti nenapravení končí a ti napravení pokračují, takže chlapci máte nejvyšší čas Nevíš ještě, proč 5100 oběhů? Mně tam od kulatosti přebývá ta stovka. A jak to, že předpověděli společnost založenou výhradně na spotřebě? A ta transformace má mít jakou povahu? A nemáš nějaký tip na literaturu? Prostě díky!!!
dknespl Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Nevíš ještě, proč 5100 oběhů? Mně tam od kulatosti přebývá ta stovka. A jak to, že předpověděli společnost založenou výhradně na spotřebě? A ta transformace má mít jakou povahu? A nemáš nějaký tip na literaturu? Prostě díky!!! Ad Konec světa 2012 viz http://www.astro.cz/rady/2012/
Josef01 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Každopádně hodně lidí říká, že se se společností něco děje a čím dál více lidí se příklání k "jinému vidění světa", např. o tom často mluví Jaroslav Dušek na svých přednáškách a prostupuje te všemi věkovými skupinami. Ovšem to nemá s mayským kalendářem nic společného, ty změny jsou přirozený vývoj lidstva. tady ještě jeden odkaz : http://zivotni-energie.cz/mayove-vyspela-civilizace-dumyslny-kalendar-proroctvi-na-rok-2012.html
PhoeniX Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Ad Konec světa 2012 viz http://www.astro.cz/rady/2012/ Díky moc...
PhoeniX Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Každopádně hodně lidí říká, že se se společností něco děje a čím dál více lidí se příklání k "jinému vidění světa", např. o tom často mluví Jaroslav Dušek na svých přednáškách a prostupuje te všemi věkovými skupinami. Ovšem to nemá s mayským kalendářem nic společného, ty změny jsou přirozený vývoj lidstva. tady ještě jeden odkaz : http://zivotni-energie.cz/mayove-vyspela-civilizace-dumyslny-kalendar-proroctvi-na-rok-2012.html Agrese, nervozita, pnutí, netolerance...? Patřím mezi mladší ročníky a všiml jsem si, že vrstevníci disponují přemírou radikálních názorů typu koncentrační tábory pro někoho, vystřílení někoho, zdravení se jako za 3. říše atp... Viděl jsem to třeba v práci, kde by člověk očekával větší kulturní potenciál jedinců. Zkušenosti jsou bohužel nepřenositelné a majorita společnosti jsou jen omezení primitivové.
M3maniac Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 No je to magické číslo 11 1 2011 a proto jsem dnes objednal model 2111 (vysněné modré monaco) 7let prohlížení obrázků stačilo tak doufám, že konec světa je daleko!
Josef01 Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 PhoeniX: Pak jsi ale ve špatné společnosti lidí, já to kolem sebe nepozoruju, zmeň to a bude Ti líp....
yarda Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Nevíš ještě, proč 5100 oběhů? Mně tam od kulatosti přebývá ta stovka. A jak to, že předpověděli společnost založenou výhradně na spotřebě? A ta transformace má mít jakou povahu? A nemáš nějaký tip na literaturu? Prostě díky!!! Miroslav Stingl - 2012: Mayové, jejich civilizace a zánik světa
PhoeniX Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 PhoeniX: Pak jsi ale ve špatné společnosti lidí, já to kolem sebe nepozoruju, zmeň to a bude Ti líp.... Po několika měsících jsem dospěl ke stejnému názoru - změna je jediná možnost.
kulix Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 a ja myslel, ze jak prijde konec sveta tak prijde i konec chronobundusu..a zase nic..a mozna prijde, zmenime pohled na svet a budeme si hodinky darovat, pujcovat a nebudem se hnat za nedostiznym cilem..
VS Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Jaký je další termín, když to v tom 2012, jako vždycky, nevyjde?
PhoeniX Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Jaký je další termín, když to v tom 2012, jako vždycky, nevyjde? 2116
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se