Geodet Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Dnes jsem podlehl panice a koupil 3 basy jedenáctky Kozla. Tak popojedem. :-)
geometr Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 geo to byla manželka...To určitě ne. Ale možná mě předběhla v myšlenkách a v naději to nealko našla chvíli přede mnou a na náladě jí to nepřidalo. Možná si se mnou dá wizoura. Tak na zdraví pánové! A to "na zdraví" myslím smrtelně vážně.
FrantisekH Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Hele, Geodet a Geometr nejste vy bráchové?
FrantisekH Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 já si to hned myslel..mno aspoň že máte jinej ksicht (avatar) jinak bych vás nerozpoznal
Valderek Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Dobře si udělal Za to já jsem to podcenil . . . Dnes jsem podlehl panice a koupil 3 basy jedenáctky Kozla. Tak popojedem. :-)
warann Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Dobře si udělal Za to já jsem to podcenil . . . Jakože není co pít? To by bylo na pováženou. Já teda taky nemám nějaký extra zásoby, ale tak 20 - 25 lahví vína, cca 15 - 20 piv, 30 lahví domácí slivovice + všelijaký další kořalky bych po baráku asi našel. Nicméně jsem blbec otevřel nějaký Habánský sklepy a nic moc teda. Ale co, někdo to hore říkal "na zdraví" a k tomu nezbejvá, než se připojit.
Valderek Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Jakože není co pít? To by bylo na pováženou. Já teda taky nemám nějaký extra zásoby, ale tak 20 - 25 lahví vína, cca 15 - 20 piv, 30 lahví domácí slivovice + všelijaký další kořalky bych po baráku asi našel. Nicméně jsem blbec otevřel nějaký Habánský sklepy a nic moc teda. Ale co, někdo to hore říkal "na zdraví" a k tomu nezbejvá, než se připojit.Tak o tebe nemusime mit strach. Nejakou dobu to prezijes Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
prischera Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Zdar pánové, taky jsem se radši dozásobil, když nám tu zavřeli hospůdku. Ještě že je zatim venku zima, dvě basičky na balkon se vejdou . Tak si s váma dím jeden Kácov a višňovku. A jak říká zeměměřič "Na Zdraví!"
Valderek Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Zdar pánové, taky jsem se radši dozásobil, když nám tu zavřeli hospůdku. Ještě že je zatim venku zima, dvě basičky na balkon se vejdou . Tak si s váma dím jeden Kácov a višňovku. A jak říká zeměměřič "Na Zdraví!"Na zdravi. Pred chvilkou jsem tady dopil jeden kus Larische (11tka) co mi zustal ze vcera. Kazdopadne na zdravi se ted bude pit asi daleko casteji ... Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
warann Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 No vidíš, Larische jsem neznal. Já teď zase beru nejradši od nás http://pivovarmordyr.cz/ , taky docela dobrý. Hlavně dycky překvapí, že z těhle menších pivovarů jsou třeba ty 11 fakt pitelný.
Valderek Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 No vidíš, Larische jsem neznal. Já teď zase beru nejradši od nás http://pivovarmordyr.cz/ , taky docela dobrý. Hlavně dycky překvapí, že z těhle menších pivovarů jsou třeba ty 11 fakt pitelný.To snad ani nejde znat. Je tolik minipivovaru a znacek . . . Ja jsem u nas s tim Larischem spokojeny. Hodne lidi nadava ale ja i ho naopak davam rad. Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
geometr Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 (upraveno) My vyrazíme s dětma na jih, ale bohužel můj oblíbený a podle mě jeden z nejlepších Zvíkovský pivovar asi bude uplně zavřenej. Ale třeba budou prodávat přes nějaký okýnko, uvidíme, na stránkách zatím nic, kdyžtak si tam brnknu. A odložili (museli) Jarní cenu sládků, už 14. ročník :-( Upraveno 14. března 2020 uživatelem geometr
Honza.manta Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Je ještě volný můj růžek? Dám si šírázek a později hrušku. Jsem teď asi dlouhodobě bez práce díky vyhlášenému stannému právu, tak asi budu častěji.
geometr Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Máš děti? Budeš kdyžtak učitel :-)
Xenomorfus Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Tak to my, co robime rukama, makame furt... Včil nevim, esi je to vyhoda nebo nevyhoda
Petr.S Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Mohu si také někde přisednout? Dám si trochu Portského a pak se uvidí.
geometr Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 ak to my, co robime rukama, makame furt... Včil nevim, esi je to vyhoda nebo nevyhoda Každý má svoje, teď se to jako výhoda jeví. Já jsem na tom v podstatě podobně, akorát u toho musím někdy dost cestovat, to muže bejt za chvilku problém, tak uvidíme. Ale řekli jsme si se ženou, že to teď nějak uděláme, hlavně s těma dětma. Tak to bude škola v přírodě s rodičema asi, uvidíme :-)
Honza.manta Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Odesláno 14. března 2020 Tak to my, co robime rukama, makame furt... Včil nevim, esi je to vyhoda nebo nevyhoda Já bohužel taky makám rukama, jenže teď nemám pro koho, když zavřeli hranice.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se