Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

To já se ještě za chvíli konečně podívám na Avengers: Endgame. Jsem dobrovolně v karanténě už týden a chodím spát čím dál tím později. Dnes jsem vstával ve 13:00. :)

Já bych taky strašně rád šel spát pozdě, třetí hodina ideál. Kde jsou ty časy, když jsme neměli děti a mohl jsem si dělat dlouho do noci a vstávat mezi devátou a jedenáctou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra kolego ty do toho jdeš nějak brzo. Já se včera zmatlal po tenisu na klubovně tak, že jsem dnes vyrazil měřit až v 10 hodin. Došlo i na maršála Malinovského :-).

Tak holt si dám taky Kozlíka. Na zdraví. :wine:

No jo, někdy se to holt zvrtne. Já když se ráno necejtim, nebo vim, že jsem toho večer vypil hodně, tak taky nejedu. Dneska jsem jel brzo ale, aneb:

post-29826-0-40308200-1584378986_thumb.jpg

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři

To já se ještě za chvíli konečně podívám na Avengers: Endgame. Jsem dobrovolně v karanténě už týden a chodím spát čím dál tím později. Dnes jsem vstával ve 13:00. :)

Kamile, to je ale v Tvém věku špatně. Víš, že bys měl mít pravidelný režim. Zvážím, jestli v rámci mé starostlivosti o Tvé zdravím neobnovím tu hezkou tradici volat Ti před první výrobní poradou ... :-)

Pro neznalé: výrobní porada v ČKD začínala v 07:00 ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...