geometr Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 To já se ještě za chvíli konečně podívám na Avengers: Endgame. Jsem dobrovolně v karanténě už týden a chodím spát čím dál tím později. Dnes jsem vstával ve 13:00. Já bych taky strašně rád šel spát pozdě, třetí hodina ideál. Kde jsou ty časy, když jsme neměli děti a mohl jsem si dělat dlouho do noci a vstávat mezi devátou a jedenáctou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Neboj, to zase přijde, až vyletí z hnízda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Asi jo... Mně dalo strašnou práci se přepnou do toho dnešního režimu. Pořád ho stejně vnímám jako takový přechodný řešení :-) Jsem kdysi strašně těžce nes, že musí bejt malej do 8 ve školce, že ho jako nemužu přivést třeba v 9:30. Strašnej šok najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Mně to kdysi dávno občas vycházelo, že jsem je po noční odvedl do školky, dal si snídani a šel spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Jdu. Musim ještě ráno sundat truhlu a příčníky z auta, než pojedu a uklidit to, jsem byl v pátek línej to udělat, když jsme přijeli z hor.Dobrou pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Tak kde jste, už je po třetí hodině. Na zdraví!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Sakra kolego ty do toho jdeš nějak brzo. Já se včera zmatlal po tenisu na klubovně tak, že jsem dnes vyrazil měřit až v 10 hodin. Došlo i na maršála Malinovského :-).Tak holt si dám taky Kozlíka. Na zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Dobrý den ve spolek. Já zatímco jenom tretinku Stelly artois....tak na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 (upraveno) Sakra kolego ty do toho jdeš nějak brzo. Já se včera zmatlal po tenisu na klubovně tak, že jsem dnes vyrazil měřit až v 10 hodin. Došlo i na maršála Malinovského :-).Tak holt si dám taky Kozlíka. Na zdraví. No jo, někdy se to holt zvrtne. Já když se ráno necejtim, nebo vim, že jsem toho večer vypil hodně, tak taky nejedu. Dneska jsem jel brzo ale, aneb: Upraveno 16. března 2020 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Včil sem dorazil z roboty...A eště musím cosik zrobit, ale po očku budu sledovat... A popíjím zatím kakajíčko ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Zdar panove. Pokud se tu neresi ten koronasyfl, tak si rad prisednu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Koronasyfl má tady v hospodě permanentní BAN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Pálava. Ťuk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Na vaše, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Tak ja si s vama dam pampero. NA ZDRAVI! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Na zdraví !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 To já se ještě za chvíli konečně podívám na Avengers: Endgame. Jsem dobrovolně v karanténě už týden a chodím spát čím dál tím později. Dnes jsem vstával ve 13:00. Kamile, to je ale v Tvém věku špatně. Víš, že bys měl mít pravidelný režim. Zvážím, jestli v rámci mé starostlivosti o Tvé zdravím neobnovím tu hezkou tradici volat Ti před první výrobní poradou ... :-) Pro neznalé: výrobní porada v ČKD začínala v 07:00 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 To ja kdyz vstanu v 9, tak je to pozde a cely den jsem rozlamany a stve me ze toho stihnu strasne malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Tak mě by štvalo, kdybych začal v sedm, že už v devět nemam co dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 To je naprosto pochopitelné. Většině mých odborných ředitelů jsem toleroval, aby už v 21:00 byli doma ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se