Přejít na obsah

Pozor na pouzivatela s nickom pete!!!

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Je v pořádku a velmi arogantní.Taky prý nebude nic vysvětlovat.A ban mu dát můžete,myslím,že mu to je absolutně jedno. Navíc si na něm nikdo nic nevezme,alespoň on má ten dojem.

No, v pořádku asi nebude, myslím, že situaci nejpravděpodobněji vystihl PEVO, přesně takhle se projevují lidi se závislostí..na čemkoliv. Bohužel mám podobnou zkušenost mimo tohle forum, podstatně větší pohledávku jsem prostě odepsal, protože tomu člověku nebylo ani co vzít.
Odesláno

toldi,to byla jen taková narážka na tu vymahatelnost poplatků v daném případě.Viz tučně zvýrazněný díl v mém příspěvku.

teď už to vidím.. je dost hodin, tak nečtu pořádně a myslím napřed. nevím, kolik by z něj dostal, ale baví mě představa, že se lavice pro veřejnost v soudní síni zaplní členy chronomagu

Odesláno

Hele, takový lidi existujou. Mě takhle okradl Honza Gajdoš, takovej trošku muzikálovej herec, skladatel, nebo co ddneska dělá... Půjčil jsem mu asi před deseti lety 1500, prý na vlak a mobil, v tý době asi za sedmičku a už jsem ho neviděl. Po letech jsem ho potkal, dal mi ticku a že všechno v pořádku. Oni tihle lidi jednou narazí na nějakého střelce a bude, moždá střelce doslova ;) Je to takový hořký sousto, ze kterýho mi dodnes vyskočí tlak, ale ten pocit, že se v životě věci tak nějak vracej mě zase uklidní :)

edit: jo a ty výmluvy byly dost podobný...třeba jel jsem k tobě a zrovna mi ukradli peněženku, policejní stanice atd.

Odesláno

Tak s tímhle mám taky podobnou zkušenost,dokonce u vzdáleného příbuzného.Nejdřív jen menší částky a potom trochu větší.Tenkrát naštěstí zapracoval ,,duch svatý", a chtěl jsem po něm podepsat řádnou smlouvu.Mělo mne varovat,že se kroutí jak had,že prý mohu věřit a tak podobně,(před tím jsem mu poučel ,,na ksicht"),ale v té době jsem už byl bohužel v invalidce a tak jsem naštěstí neustoupil.Dnes, po několika letech mám zpátky skoro polovinu dlužné částky,ale než jsem se rozhoupal a přestal neustálým výmluvám věřit,trvalo to skoro půl roku.Nakonec se do toho musela vložit firma,která se zabývá vymáháním dluhů.Nakonec jsem se dozvěděl že pan inžinýr má dluhy kam se podívá,příčina:ne problémy v podnikání,ale automaty.Nevím jestli tohle řešení je vhodné pro tady řešený případ a samozřejmě neznám aktéry,ale je škoda že zasáhlo zdejší komunitu lidí kteří jsou ochotni poslat nemalou částku předem,aniž by předmět obchodu viděli jinak než na obrazovce počítače a jejich důvěra není zklamána. Osobně pokládám za čest moci být jejím členem, i když jen okrajovým a spíše pasivním.

Odesláno

Nojo, taky jsem měl takový lidi okolo sebe. Jenže ty takový byli od začátku.

Nesbírali Hamiltony, nebyli v žádný komunitě, nepsali hezky o kočkách a hlavně okolo sebe neměli lidi, který by je neprokoukli.

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Nojo, taky jsem měl takový lidi okolo sebe. Jenže ty takový byli od začátku.

Nesbírali Hamiltony, nebyli v žádný komunitě, nepsali hezky o kočkách a hlavně okolo sebe neměli lidi, který by je neprokoukli.

Podepsat, podtrhnoutr a pohřbít. :rip:

Tohle už se zřejmě nevyřeší a čím víc příspěvků tu čtu, tím víc mě napadají paranoidní myšlenky, jestli vůbec můžu věřit těm, kterým ještě doposud věřím. :worried_anim:

Odesláno

Podepsat, podtrhnoutr a pohřbít. :rip:

Tohle už se zřejmě nevyřeší a čím víc příspěvků tu čtu, tím víc mě napadají paranoidní myšlenky, jestli vůbec můžu věřit těm, kterým ještě doposud věřím. :worried_anim:

Věřil bych jim. Když nebudeš věřit, stane se z tebe paranoik a za to ti to nestojí ( promin za tykání ). Spálí se v životě každej, otázka je, kolik ho to stojí, ale většinou proběhne vše OK.

Odesláno

Možná by nebylo od věci, kdyby se tato sekce používala regulerně a prodávajícím/kupujícím by se přidělil komentář vždy. Potom by nemohlo dojít k tomu, že jeden nelida dá za uši více slušným lidem. Zatím je to spíš jen sporadické a pravděpodobnost přenosu problému je vysoká.

Odesláno

no já bych to asi řešil že bych se přijel na dotyčného zmr.a podívat nejen domů ale i do zaměstnání,taková domluva za použití otevřené dlaně na pracovišti a v domácím prostředí si myslím udělá tu správnou atmošku k navození jednání :smile_anim:a vyřešení situace

Odesláno

Nevím, proč tento uživatel ještě nedostal BAN a je tak stále členem a jedním z nás. Gottwaldovi město Zlín v r. 2007 odebralo čestné občanstní i když to nic neřešilo, nevrátilo a dotyčnému to už jistě bylo jedno, ale vyjádřilo to postoj ostatních k jeho chování. (tím nechci Peteho srovnávat s tímto politikem, ale myslím, že kdybych zvolil adekvátnější příměr třeba s Pepíkem vyloučeným ze skautu, hůře by to vystihlo pointu)

Odesláno

Nevím, proč tento uživatel ještě nedostal BAN a je tak stále členem a jedním z nás. Gottwaldovi město Zlín v r. 2007 odebralo čestné občanstní i když to nic neřešilo, nevrátilo a dotyčnému to už jistě bylo jedno, ale vyjádřilo to postoj ostatních k jeho chování. (tím nechci Peteho srovnávat s tímto politikem, ale myslím, že kdybych zvolil adekvátnější příměr třeba s Pepíkem vyloučeným ze skautu, hůře by to vystihlo pointu)

To je jak s tím dědou v Hoří má panenko, jak dostal místo peněz lístky do tomboly. Takže dáme chlapoj banána a máme to z krku. :D :D :D
Odesláno

Mám jako řemeslník mezi lidmi asi šedesát tisíc,které už nikdy neuvidím a také jsem to škrtl a mávnul nad nimi rukou.

Mám jako řemeslník mezi lidmi asi,asi,asi.....no,na GT2 vod Poršete by to stačilo.Nikdy na to nezapomenu a ty zm.di budou biti vždycky,když si na to vzpomenu...........................................k tématu vlastnímu.Pete byl u mě v hospodě cca před třištvrtě rokem.Choval se slušně,fnukal nad svojí starou a sm.děl korunou.Asi do pul jedný sem mu platil pivo a ted koukam,že sem mu měl spíš vyrazit zuby.
Odesláno

Proč nedostal BAN ?? Páč tu od chvilky ( co jsem sem k němu psal posledně - tzn. od 15-tého září ) nebyl.....nekomunikuje, jestli sem chodí, tak pouze jako guest.

BAN nic neřeší, pokud by náhodou něco, tak by mu akorát zamezil vyjádřit se tady...nic víc. Osobně nevěřím, že sem ještě přijde, oficiálně. A ne, pod jiným nickem tady není....tací blbci, i když si možná myslíte opak, fakt nejsme. Leda by se připojoval z jiných adres, než dělal předtím.....což ale potom není možno rozeznat.

Tímto se Pete odepsal sám....a důvody jsou naprosto irelevantní. Osobně jsem mu i nabízel pomoc přes SZ...reakce žádná.

B.F.G. má jistě jeho adresu ( nebo ne? )....klidně bych si k němu zajel......má chovné kočky, výstavní....klidně bych objel pár výstav a zmínil jeho jméno v určitých souvislostech atdatd. Jestli si myslí, že se může chovat, jak se chová...ok...ale následky potom ponese taky.

Výhovorky na účet.....kua...taky se mi stalo, že jsem poslal prachy na jinej účet...ale byla by dost velká náhoda, aby se trefil do čísla v jiné bance....mně peníze vrátili s tím, že účet neexistuje.

Když nemohu platit, tak prostě nereaguju na prodej...když nemám na pivo, nelezu do knajpy ( viz sprostej Fejzr ). Taky cpu peníze do jinejch věcí a lidí.....taky žiju od výplaty k výplatě....páč jen min. 12 litrů měsíčně ( minimálně) prožereme....díky všem alergiím atd...... ale potom držím hubu, maximálně si povzdechnu ve vlákně tomu určenému....ale neokrádám lidi.

Pete je od teď pro mne obyčejnej zloděj a tím končím, Tvá Máňa. I když je kočkomil, i když jsem se jej třeba i zastával....i když mi psal o svých problémech.....nasrat.

4 Pete- jestli si to tady čteš, tak čti pozorně....- běž do řiti, ty frajírku. A ať Tě ani nenapadne mi na tu SZ, kde Ti nabízím pomoc, odpovídat !!!! Svou cestu jsi si zvolil sám !

Návštěvník tolja
Odesláno

Možná by nebylo od věci, kdyby se tato sekce používala regulerně a prodávajícím/kupujícím by se přidělil komentář vždy. Potom by nemohlo dojít k tomu, že jeden nelida dá za uši více slušným lidem. Zatím je to spíš jen sporadické a pravděpodobnost přenosu problému je vysoká.

Domnívám se, že do recenze prodejců/kupujících by měli psát pouze ti, kterých se to týká. Pozitivně v případě spokojenosti a negativně jako varování pro ostatní. Teď se tu rozhořčuje skoro každý, kdo má v zadku díru.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...