Přejít na obsah

Pozor na pouzivatela s nickom pete!!!

Doporučené příspěvky

Odesláno

že to tomu Píťákovi stálo zato, kdyby udělal ranu za 100 litrů ( ne že bych to schvaloval), ale pro pár mizernej zlaťáků... je pro mně navždy zmizelej :(

• Odpovědi 348
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník ?po
Odesláno

Update:

Po delší komunikaci s majitelem firmy, kde je Pete zaměstnán, dnes přišlo 2500,-Kč na můj účet. Sice nechápu proč ne kupní cena, tzn 3900,-Kč, nicméně je to posun.

já to taky nechápu - už vůbec nechápu proč by "můj ředitel měl platit mé dluhy" a celé mi to přijde jako žalování sousedovic mamince, že mi jejich chlapeček rozbil pistolku - doufám, že jsi na sebe hrdý :smile_anim:

tim neobhajuji jednání mam*rda, ale tohle řešení mi přijde přinejmenším zvláštní

Odesláno

Yposlav: Ja bych chtel svoje penize taky - a myslim , ze pan ridici si to s kolegou vybavi , skodnej nebude. A nebo treba je pete dobrej pracant a direktor to za nej rad vezme.

Odesláno

YPO: já si myslím, že je to dobré řešení, protože je dobré, aby z toho měl pete ostudu, to ho může odradit od toho, aby podobné praktiky opakoval. Není řešení to tutlat a hájit jeho čest (pokud nějakou má).

Odesláno

Jen se divím, co všechno si lidé dokážou vymyslet a žasnu nad tím. Nicméně gratuluju, za vytrvalost se ti aspoň něco vrátilo a zbytek je na dobré cestě.

Návštěvník ?po
Odesláno

v pořádku pánové - nemusíte obhajovat svůj názor, který jste již vyřkli a já ho respektuji - pouze jsem napsal svůj, a doufám, že se to tu ještě smí :yucky:

Odesláno

v pořádku pánové - nemusíte obhajovat svůj názor, který jste již vyřkli a já ho respektuji - pouze jsem napsal svůj, a doufám, že se to tu ještě smí :yucky:

Ktovie...
Odesláno

já to taky nechápu - už vůbec nechápu proč by "můj ředitel měl platit mé dluhy" a celé mi to přijde jako žalování sousedovic mamince, že mi jejich chlapeček rozbil pistolku - doufám, že jsi na sebe hrdý :smile_anim:

tim neobhajuji jednání mam*rda, ale tohle řešení mi přijde přinejmenším zvláštní

Odpovím ti po tvým - prostě jsem se tomu hajzlovi chtěl pomstít, zejména proto, že mi půl roku tvrdil, jak mu jeho šéf neplatí, že (šéfova) účetní mi to měla poslat a vykašlala se na to, nebo proto, že byl jeho šéf na dovolené měsíc, Pete nedostával proplacené faktury a tím pádem mi nemohl poslat prachy + jiné stupidní výmluvy, ve kterých figuroval jeho šéf, nebo firma. Proto jsem se jednoho krásného dne nas...ral a napsal panu šéfovi doporučený dopis, zejména proto, aby znal svoje podřízené a věděl, jakou mu dělají ve světě reklamu. Nikdy jsem nechtěl po majiteli firmy peníze. Jo, jsem na sebe hrdý, protože nejsem ovce, která si nechá donekonečna s..t na hlavu.

Odesláno

Odpovím ti po tvým - prostě jsem se tomu hajzlovi chtěl pomstít, zejména proto, že mi půl roku tvrdil, jak mu jeho šéf neplatí, že (šéfova) účetní mi to měla poslat a vykašlala se na to, nebo proto, že byl jeho šéf na dovolené měsíc, Pete nedostával proplacené faktury a tím pádem mi nemohl poslat prachy + jiné stupidní výmluvy, ve kterých figuroval jeho šéf, nebo firma. Proto jsem se jednoho krásného dne nas...ral a napsal panu šéfovi doporučený dopis, zejména proto, aby znal svoje podřízené a věděl, jakou mu dělají ve světě reklamu. Nikdy jsem nechtěl po majiteli firmy peníze. Jo, jsem na sebe hrdý, protože nejsem ovce, která si nechá donekonečna s..t na hlavu.

Excelentní :smile_anim:
Návštěvník ?po
Odesláno

bezvadný vysvětlení - měl si to v kopii poslat na finační úřad, zdravotní pojišťovnu a správu sociálního zabezpečení, aby se vědělo co je to za hajzla :smile_anim: - hele štyry litry sou štyry litry , na zemi to neleží - souhlasím, ale tahle křeč versus pohledávka je prostě silný kafe - píšeš taky udání na obecní úřad, když ti spadne sousedovic lísteček ze stromu do bazénu ?

*no vlastně sem taky rád, že je tahle story na konci cesty :D

Odesláno

bezvadný vysvětlení - měl si to v kopii poslat na finační úřad, zdravotní pojišťovnu a správu sociálního zabezpečení, aby se vědělo co je to za hajzla :smile_anim: - hele štyry litry sou štyry litry , na zemi to neleží - souhlasím, ale tahle křeč versus pohledávka je prostě silný kafe - píšeš taky udání na obecní úřad, když ti spadne sousedovic lísteček ze stromu do bazénu ?

Jsem taky rád, že to skončilo (sám jsem neměl chuť ani u 1200E, pak ale kvůli 10tis. ano (Sbazar..) a dotyčný dostal, co potřeboval).

Tady se jedná o PRINCIP, nikoliv o 4 litry. Fakt, že se někdo snaží z ostatních dělat šmejdy a sám být za chudinku je hnus. Pokud by mu to prošlo, příště zajde dál, klasické posouvání tolerance..

A kde je potom ten správný limit? ;)

(protože v dnešní době se zabíjí za padesátikoruny..)

Edit.: v rozsudku byla celková škoda toho "mého SBazaráka" přes 400tis., pokud by nikdo nic nedělal, dodnes by vesele prodával fotovybavení..

Odesláno

Jsem taky rád, že to skončilo (sám jsem neměl chuť ani u 1200E, pak ale kvůli 10tis. ano (Sbazar..) a dotyčný dostal, co potřeboval).

Tady se jedná o PRINCIP, nikoliv o 4 litry. Fakt, že se někdo snaží z ostatních dělat šmejdy a sám být za chudinku je hnus. Pokud by mu to prošlo, příště zajde dál, klasické posouvání tolerance..

A kde je potom ten správný limit? ;)

(protože v dnešní době se zabíjí za padesátikoruny..)

Edit.: v rozsudku byla celková škoda toho "mého SBazaráka" přes 400tis., pokud by nikdo nic nedělal, dodnes by vesele prodával fotovybavení..

Naprosto s tebou souhlasím.

Pokud někdo vzdá boj o své peníze, je to čistě jen jeho problém a přirovnávat to k udání na úřad ohledně spadlého lístku mě přijde dost mimo mísu.

Odesláno

To není vysvětlení, já svoje chování nemusím ani vysvětlovat, ani obhajovat. Já jsem v právu - právo je v naší zemi bohužel něco, co se dá otáčet sem a tam podle toho, kdo je větší dě..vka. Takže jsem to vyřešil po svém a myslím že docela slušně a v intencích dobrých mravů.

Mě by dost zajímalo co bys dělal ty. IMHO nechceš mi něco jako prodat, já bych ti to s kecama nikdy nezaplatil a ty bys mávl rukou? Jo a nemám bazén, takže bohužel dopisování moc nebude...

Odesláno

To není vysvětlení, já svoje chování nemusím ani vysvětlovat, ani obhajovat. Já jsem v právu - právo je v naší zemi bohužel něco, co se dá otáčet sem a tam podle toho, kdo je větší dě..vka. Takže jsem to vyřešil po svém a myslím že docela slušně a v intencích dobrých mravů.

Mě by dost zajímalo co bys dělal ty. IMHO nechceš mi něco jako prodat, já bych ti to s kecama nikdy nezaplatil a ty bys mávl rukou? Jo a nemám bazén, takže bohužel dopisování moc nebude...

Myslím, že Tvůj postoj je lepší, než zde navrhované fyzické násilí, obzvláště pokud Pete svého zaměstnavatele do sporu zatáhl první svým vysvětlováním. Účel světí prostředky.

Jinak docela trefný:

Posted Image

Odesláno

Když sme u tech zmr/dů. Já měl zaměstnance, kterýmu jsem půjčil 20 tisíc s tím, že mně to do půl roku vrátí. Jsem fanfarón a poslal jsem mu to ze soukromýho účtu, bez smlouvy atd. Po půl roce nic, ba ani po roce a půl nic, nikdy nepřišel a neřek hele Milis vole vím, že ti to dlužím, teď nemám, ještě vydrž - nikdy nic. Mně to bylo víceméně jedno, jen jsem si dělal názor nebo já nevím, co. No, a nedávno dal chlapík výpověď, bylo mně to líto, byl to dobrej dělník ale holt šel asi za lepším. Nicméně vo prachách furt nic, no tak když měl dostat poslední vejplatu cca 21k tak jsem mu zavolal, ať si přijde pro litr, že si tu dvacku nechávám. A von nic moc reakce, jen mně bylo divný, že když sem ho tuhle potkal tak dělal, že mně nevidí. :D No a minulej tejden přišel dopis vod nějakýho "zmocněnce", že chlapíkovi zadržujeme srpnovou vejplatu. Nepotřebuju se dohadovat s nějakým debilem, tak jsme mu vejplatu poslali a já mám vod tý doby pocit, že mě někdo pos/ral a pochcal a já tak teď chodím. Smlouvu nemám,připadám si trochu jako hodnej blbec ale na druhou stranu se mně nechce tím parazitem zas nějak moc zabejvat - nakonec von si žije ten svůj život krysy z kanálu, né já... Tak, to byla dnešní pohádka na dobrou noc.

Návštěvník ?po
Odesláno

klidně ti něco prodám - normálně zaplatíš, pak dostaneš to co si zaplatil - tak to v běžném životě funguje (sem si teda myslel), a pokud si myslíš, že je to opačně, tak si prostě dopisuj s ředitelama firem = to je tvůj boj, sice trochu špatná strategie, ale každý nějak začínal :smile_anim:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...