kamilb Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 To víš,leta praxe...ale taky pár potrhaných řemenů a vystěžejkovačů zabodlých v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Chlapi znalí Seika,řekněte mi,proč jen tak málo je zastoupen safír.Proč i u dražších kusů dává Seiko přednost minerálu či Hardlexu.To mi vrtá hlavou,proč.Dělají tak krásný hodinky i v těch nejlevnějších cenových relacích.Je hardlex opravdovou konkurencí pro safír?To mi vrtá hlavou a nikdo jiný než znalci Seika mi neodpoví.Krásný a hodnotný hodinky,tyhle Seika,pětkama počínaje,přes ,,bondovky" až k top MM.Chci se do nich zamilovat,chci je pochopit. Upraveno 19. února 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Hardlex na MM je asi především z důvodu toho, že ty hodinky jsou míněný jako takovej showcase seikovskejch technickejch fičur. Hardlex jakožto jejich patent se tam vyjímá. Navíc to můžou okecat tím, že jsou to toolwatche a hardlex je pružnější, míň náchylnej na prasknutí při nárazech než safír apod. Mimochodem to není stejnej hardlex jako v pětkách, ale nějakej o dost brutálnější. Safír bude asi pořád o něco odolnější proti poškrábání, ale tipnul bych si, že z praktickýho hlediska to bude dost podobně bezproblémový. Jinak Seiko safír používá celkem dost, už SARBy ho maj, stejně tak asi všechny Grand Seika, potom samozřejmě Astrony, Ananty, dokonce i různý Sportury, Velatury, Premiery lehce nad 10k apod. Kromě MM cpe seiko hardlex převážně jen na levný quartzy a pětky... Upraveno 20. února 2014 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 http://www.urforum.dk/forum/viewtopic.php?f=9&t=13705Zajímavé, jde ještě o 8L35A kalibr, v novějších už by měl být 8L35B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Jarrete, vis prosim, jak hodne jsi mel rozebrane ty tvoje? Az takhle komplet, jako je to v tom odkazu? Ctu tam napr. neco o potrebe specialniho naradi (trojzubce) na sundani rotoru... da se o tom do budoucna uvazovat, jako o mistu pro alespon zakladni servis, jako promazani a tak? <br /><br />z mobilu...<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Jarrete, vis prosim, jak hodne jsi mel rozebrane ty tvoje? Az takhle komplet, jako je to v tom odkazu? Ctu tam napr. neco o potrebe specialniho naradi (trojzubce) na sundani rotoru... da se o tom do budoucna uvazovat, jako o mistu pro alespon zakladni servis, jako promazani a tak? <br /><br />z mobilu...<br /><br />Šlo jenom o regulaci, bližší otázky tedy přímo na mistra Valise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Tuna MM 300m ... se safírem ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Koukám, žes změnil datovej věnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Koukám, žes změnil datovej věnec.Co je na něm jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Co je na něm jiného?Mysleno název dne. Původně byl v AJ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Aha No, to není takový problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 (upraveno) Já to zvládl v domácích podmínkách takyPokud se nepletu tak sou to ty samé hodinky jen ještě s hardlexem (ťuklým)... chudinky moje Upraveno 1. března 2014 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Já to občas měním i dvakrát do týdne, jednou jsem to udělal třikrát, ale to jsem se jen předváděl. A neštvěte mě s nima, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Já jsem taky naštvaný že už je nemám.Ale teď už bych raději 015ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Jsou to hodinky, ktere maji tak velke `koule`, ze ani quartz nevadi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Já to zvládl v domácích podmínkách takyPokud se nepletu tak sou to ty samé hodinky jen ještě s hardlexem (ťuklým)... chudinky moje Proto se tam nechal přehodit ten safír. Byla by to škoda, když už k nim byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 Já jsem taky naštvaný že už je nemám.Ale teď už bych raději 015ky tieto SBBN015? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 (upraveno) Jsou to hodinky, ktere maji tak velke `koule`, ze ani quartz nevadi ... To je fakt.Ale když sem pak hodil na ruku EMPEROR tak ty maj takové guliska ..... náhodní přihlížející řvali hrůzou,ti slabší omdlévali Upraveno 1. března 2014 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2014 tak oproti emperor su tie quartzky hracka. ale vobec to nie su zle hodinky, dokonca keby som mal niekomu odporucit jedine odolne hodinky, ako ze laikovi, boli by na short liste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se