Přejít na obsah

Seiko MARINEMASTER

rafficek

Doporučené příspěvky

Chlapi znalí Seika,řekněte mi,proč jen tak málo je zastoupen safír.Proč i u dražších kusů dává Seiko přednost minerálu či Hardlexu.To mi vrtá hlavou,proč.Dělají tak krásný hodinky i v těch nejlevnějších cenových relacích.Je hardlex opravdovou konkurencí pro safír?To mi vrtá hlavou a nikdo jiný než znalci Seika mi neodpoví.Krásný a hodnotný hodinky,tyhle Seika,pětkama počínaje,přes ,,bondovky" až k top MM.Chci se do nich zamilovat,chci je pochopit.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hardlex na MM je asi především z důvodu toho, že ty hodinky jsou míněný jako takovej showcase seikovskejch technickejch fičur. Hardlex jakožto jejich patent se tam vyjímá. Navíc to můžou okecat tím, že jsou to toolwatche a hardlex je pružnější, míň náchylnej na prasknutí při nárazech než safír apod. Mimochodem to není stejnej hardlex jako v pětkách, ale nějakej o dost brutálnější. Safír bude asi pořád o něco odolnější proti poškrábání, ale tipnul bych si, že z praktickýho hlediska to bude dost podobně bezproblémový.

Jinak Seiko safír používá celkem dost, už SARBy ho maj, stejně tak asi všechny Grand Seika, potom samozřejmě Astrony, Ananty, dokonce i různý Sportury, Velatury, Premiery lehce nad 10k apod. Kromě MM cpe seiko hardlex převážně jen na levný quartzy a pětky...

Upraveno uživatelem USER47
Odkaz ke komentáři

Jarrete, vis prosim, jak hodne jsi mel rozebrane ty tvoje? Az takhle komplet, jako je to v tom odkazu? Ctu tam napr. neco o potrebe specialniho naradi (trojzubce) na sundani rotoru... da se o tom do budoucna uvazovat, jako o mistu pro alespon zakladni servis, jako promazani a tak? <br /><br />z mobilu...<br /><br />

Odkaz ke komentáři

Jarrete, vis prosim, jak hodne jsi mel rozebrane ty tvoje? Az takhle komplet, jako je to v tom odkazu? Ctu tam napr. neco o potrebe specialniho naradi (trojzubce) na sundani rotoru... da se o tom do budoucna uvazovat, jako o mistu pro alespon zakladni servis, jako promazani a tak? <br /><br />z mobilu...<br /><br />

Šlo jenom o regulaci, bližší otázky tedy přímo na mistra Valise :)

Odkaz ke komentáři

Tuna MM 300m ... se safírem ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Jsou to hodinky, ktere maji tak velke `koule`, ze ani quartz nevadi ...

To je fakt.

Ale když sem pak hodil na ruku EMPEROR tak ty maj takové guliska ..

... náhodní přihlížející řvali hrůzou,

ti slabší omdlévali

:D

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...