Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak trojboj mm300 - mm600 a mm1000 jsem prave zdolal... prohrabl jsem šuplik a budu si hrát :-)

attachicon.gif IMG_20170111_172419.jpg

Ta oranžová waffle je odkud? Počítám, že černá bude origo. Právě takovou bych rád sehnal. Ideálně černou, tak mě zajímá aftermarket.

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odesláno

tak trojboj mm300 - mm600 a mm1000 jsem prave zdolal... prohrabl jsem šuplik a budu si hrát :-)

attachicon.gifIMG_20170111_172419.jpg

Ti zapomněl F.B. přibalit ty korálky. :) Jinak hustý návrat k Seiko. Tak ať vydrží dlouho dělat radost.

Aji bych se na ně rád podíval zblízka. :)

Odesláno

farkyostrava: to jsou ty od F.B? Super ultimatni MM! Gratuluji ;)

Odesláno (upraveno)

jojo od fera..a supr

wafle gumy jsou aftermarket certvi odkud bral jsem je v lete tusim od jaroona

2 P3k zitra mame chronopivko pridas se ?

Upraveno uživatelem farkyostrava
Odesláno (upraveno)

Pekne, gratulujem. On Ferko hodinky pokojne preda, ale skus ho zbavit koralkov a okamzite prepina do combat modu :)

:D nj, na niecom musi v zivote, zalezat. Farky, tak nech robia aspon tolko radosti, kolko robili mne.

Upraveno uživatelem F.B.
Odesláno

S tou nenositelností to není zas taková tragedie. Je to prostě plechovka která vypadá jak plechovka. Mám 17,5 a jak píše sashator ideální hodinky na léto.

Spíš mě mrzí že se na ruku poslední dobou moc nedostaly. Ale stejně mám zas nápinky že je prodám ,vlastně že všechno prodám a nechám jen jedny.

Jsem v jakémsi útlumu nebo co.

Odesláno

S tou nenositelností to není zas taková tragedie. Je to prostě plechovka která vypadá jak plechovka. Mám 17,5 a jak píše sashator ideální hodinky na léto.

Spíš mě mrzí že se na ruku poslední dobou moc nedostaly. Ale stejně mám zas nápinky že je prodám ,vlastně že všechno prodám a nechám jen jedny.

Jsem v jakémsi útlumu nebo co.

attachicon.gifblackdog_16.04.jpg

Malý Expa, který se dají nosit 24/7/365 + tenhle hrnek na ruku na léto je IMHO naprosto super combo..

Odesláno

To Kamil: Chronodepréze je nějaká nakažlivá, jsem v obdobném stravu. MM300 naleštěné v krabičce, intzerát v hlavě zesumírovaný, jen to spustit.

Zatím se teda držím a snažím se odolávat.

Ale BB36 se mi zavrtaly hluboko... byla by to elegantní výměna

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...