clovenhoof Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Dnes PADI. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Pardón, špatné téma. Omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 To je ako ked 8r chalan vojde do satne plnej spotenych rugbistov z noveho zelandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clovenhoof Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Njn :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Dnes dorazil Angus jubillee.angus jubilee mm300.jpgDobry to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Díky páni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Jediné co by mi vadilo jsou ty jiné stěžejky - asi bych doladil koncovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Njn :-D len sranda, Seiko su Seiko, hoci aj Seiko5 v quartzi.. tak moment, tie nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 clovenhoof při focení beztak myslel na Marinemaster, a tak je to vlastně v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Dnes dorazil Angus jubillee. angus jubilee mm300.jpg Super, vypada to dobre. Jak se to nosi? Lepsi nez origo tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Jediné co by mi vadilo jsou ty jiné stěžejky - asi bych doladil koncovky.Vadí to aj mne. Akurát je dosť ťažko určiť, kde v prdeli koncovku pribrúsiť. Vypadá, že je to na tom najneprístupnejšom mieste.Super, vypada to dobre. Jak se to nosi? Lepsi nez origo tah?Jubilee bol pre mňa vždy jeden z najpohodlnejších tahov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 jsem koukal na ty ceny anguse a teda jsem trosku vychladl ....100 ecek na prvni mrk... tak to nevim da se nekde.levneji ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Nesledoval som ceny. Vybaflo to na mňa na Strapcode a hneď objednávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Takze ty mas plnu kabelku GS a nemal si MM300? Je to tak, ze ZŠ jsem šel rovnou na VŠ, ale před promocí se zjistilo, že nemám maturitu. V půl desátý mi to jede Jubilee: asi bych se nedokázal přenést přes ty koncovky, čili jsem zatím mimo nebezpečí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Nesledoval som ceny. ....... a hneď objednávka. Správný přístup, já to mám taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Je to tak, ze ZŠ jsem šel rovnou na VŠ, ale před promocí se zjistilo, že nemám maturitu. V půl desátý mi to jede Vtipne napisane , uz se tesim na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Správný přístup, já to mám taky tak. Neříká se tomu impulse shopping? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 Neříká se tomu impulse shopping?Ne. V tomto případě jsou to sňatky z rozumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 1000 na 100eckove gume Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2017 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se