sureshot Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 zdroj vyrobca Case: 18 carat pink or white gold; 950/1000 platinum Diameter: 46 mm Crown: fluted and set with a sapphire cabochon Crystal: sapphire Water-resistance: 30 meters / 100 ft / 3 bar Hands: sword-shaped in blued or rhodium-plated steel Strap: brown or blue alligator skin Clasp: double adjustable folding in 18 carat pink or white gold, or 950/1000 platinum ll three versions are available in numbered limited series. As we go to press, only approximate U.S. pricing is available: pink gold $20,300, white gold $21,800, platinum $32,550.
Donuts Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Pekne, ale proc ultra tenke hodinky s takovym obrovskym prumerem?
Micey Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Paráda..ještě by teda mohly mít o tři čtyři milimetry míň a možná nějakou sociálnější verzi v oceli, ale jinak..
volfda Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Paráda..ještě by teda mohly mít o tři čtyři milimetry míň a možná nějakou sociálnější verzi v oceli, ale jinak.. Souhlas, kdyby měly 42mm a byly v oceli, asi bych se na ně zašel podívat...
Dali Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Je to obrovská placka na ruku, tváří se víc jako módní doplněk než seriozní hodinařina. Ta korunka, jak vyboulila ciferník, to je zajímavý.
Onisau Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 (upraveno) Já mám, proti většině z vás, strašlivou výhodu Mě se prakticky žádný kousek z HH nelíbí, já zamrznul v kategorii IWC BP, UN a pod. A když koukám na ty ceny, tak je moje omezenost strašně výhodná, hlavně finančně Takže tohle mi taky nic neříká a jsem rád.. Jinak bych to chtěl a to by byl průser Upraveno 10. února 2011 uživatelem Onisau
gerhard Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 No ja by som siel do platiny:-) , nic zlte , ruzove na ruku teda.. Nastastie nemame taketo problemy a s usmevom ich mozme ignorovat hahaa
PhoeniX Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 "Extra-flat" v kombinaci s průměrem 46 MM. Ha ha ha...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se