VasekN Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Za rok se ti to bude hodit znovu Gratuluji k vyberu, dcerka si psika uzije urcite vice.Já musím říct, že moje 5 leta dcerka chameleona miluje, když přijdeme domu otevře terárium a nechá ho vlézt na ruku. Chvilku si s ním povídá a pak ho dá na palmu co máme v obýváku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 asi s nim nelita po venku, neuci se zodpovednosti za venceni apod Nic proti chameleonum, ale jedno z mala terarijnich zvirat, ktera bych si nikdy neporidil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) Troska oživení...Jinak i reklama na prstýnek od longa :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Tak to tu trosku ozivim :-)Dnešní dva nové přírůstky do té naší zvířecí rodiny :-) Takové moje malé trdla. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Závislák Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 krásní já hada doma kvůli ženě nemůžu, tak jsem si vydupal aspoň dva štíry (Heterometrus petersi) ale i tak se male (3r) hrozne libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Tak to tu trosku ozivim :-)Dnešní dva nové přírůstky do té naší zvířecí rodiny :-)Takové moje malé trdla.Koušou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Koušou?Ani náznak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) Nevíte někdo, když se hladi africký šnek ( oblovka) na noze a on při tom prska, jestli se.mu ti libi nebo ne ?http://www.google.cz/search?q=oblovka&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi80qTftbXKAhXFQBQKHc5_C-0Q_AUIBygB&biw=360&bih=511&dpr=2 Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Měl jsem čtyři tyhle potvory a prskaly furt. Takže se rozhoduji pro interpretaci "spokojenost".P.S.: Je to šnek, takže možná je pro něj a jeho nervovou soustavu cizí i vzdálenej koncept psychický pohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Další foto prý jedovatých hadíků ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Nevíte někdo, když se hladi africký šnek ( oblovka) na noze a on při tom prska, jestli se.mu ti libi nebo ne ?http://www.google.cz/search?q=oblovka&prmd=isvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi80qTftbXKAhXFQBQKHc5_C-0Q_AUIBygB&biw=360&bih=511&dpr=2 Konečně jsi našel mazlíka svojí mentální dosažitelnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 (upraveno) mAra - super, kamarad heterodony mel, krasni hadi. Z burzy? Priste si tam muzeme udelat minisraz Upraveno 21. ledna 2016 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 O víkendu jsem se nudil, tak jsem zajel za panem Chadimou. A když už jsem tam byl... Nešlo něco neodvezt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Po dnešním krmení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Hrajeme si na kobru :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben.liszok Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Náš "Tonda" neboli Trnorep zdobený (Uromastyx Ornata) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 ahoj, otazka na skusenejsich...prosim poradte vhodnu podstielku pre hadakonkretne koralovku Lampropeltis triangulummomentalne mam vystelkove chipsy z bukoveho drevaale chcelo by to nieco viac estetickena druhej strane by to zas nemalo byt na ukor komplikovanej udrzbydiky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) ahoj, otazka na skusenejsich...prosim poradte vhodnu podstielku pre hadakonkretne koralovku Lampropeltis triangulummomentalne mam vystelkove chipsy z bukoveho drevaale chcelo by to nieco viac estetickena druhej strane by to zas nemalo byt na ukor komplikovanej udrzbydiky mocAhoj, Já se těma dřevěnýma odstepkama, rašelinou a tak nemám moc dobrou zkušenost... Jednou dvakrát týdně hady orosis a začne ti to po chvíli plesnivet...Přešel jsem na pisek do akvarek (35kc za pytlík), kupuju různé hrubosti a barvy, a v terku si to nějak namicham... Hadi si nestěžují, vypadá to dobře, hovisa se z toho vybírají snadno...Heterodonum kupuju ten zvlášť jemný, bo se rádi zahrabávají, koralovky mám v terku od v podstatě štěrku až po jemný.. Upraveno 9. února 2016 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 jo, diknenasiaka a nezapacha to moc ked sa hady vyprazdnuju?ako casto menis podklad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Já jim vždycky vyberu jenom to znečištěné místo. Vyberu i kousek jako že do hloubky (prostě udělám jamku v písku)... A když to dělám pravidelně, tak jim to vůbec nesmrdi. No a celé podklady měním co já vím, jednou za tři, čtyři měsíce.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se