Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nedá mi to se s vámi nepodělit o radost z nového přírůstku, za který může vlastně spiderer, protože na tom co říkal o jedněch hodinkách byl kus pravdy. Původně jsem chtěl DJ II v bicoloru (jedny za dobrou cenu maj v Norimberku), ale při zkoušení jsem zjistil, že ač mi sedí výborně a líbí se mi, nemůžu je právě k tý jejich křiklavosti nosit. No a pak už mě v Carollinu ukecávali na suby, ještě včera jsem byl rozhodnutý pro GMT, ale dneska jsem je zkusil s oblekem a bylo to ono. Líbí se mi na ních, že jsou takový ne moc nápadný, tudíž v práci nebudu působit moc velký rozruch, pač ty ignoranti stejně nic nepoznaj. Děkuju všem členům za radu a zároveň vás nenávidím, protože před třemi lety mi stačil ke zjištění času mobil :-). P.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

jedna rychlá při psaní :-)

Upraveno uživatelem Petr R
  • Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

Nooo, slušně se tu rozjel rolexovej hype :). G-R-atulace!

jo jo - je to jako tamagotchi

"Představuje domácího mazlíčka, o kterého se musí pečovat a starat se, aby byl šťastný. Uživatel musí své tamagoči zejména ?krmit? a ?hrát si? s ním, tyto činnosti jsou prováděny symbolicky výběrem příslušných voleb pomocí tlačítek."

:D

Odesláno (upraveno)

Srdečná gratulace, u těhle bych chtěl zakotvit. Smazat fórum a hotovo.

:D stejně bys sem chodil furt .... nemůžeš bez nás být :D

Díky všem za gratulace, je fakt, že takhle jsem z nějaký věci dlouho radost neměl.

Super volba a radost je oprávněná. Počítej ale, že jedny ti stačit nebudou :)

Taky gratulace, tyhle hodinky budou v kurzu porad, az budu velkej tak si je taky poridim :o)

Velký si už dost, je nejvyšší čas ... :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odesláno

Jenom jak dlouho mi vydrží a hlavně co bude dál, pak už jenom ty oficírský calatravy:-)

ako dlho ti vydrzia, to ti teda neviem povedat.. :) u mna stacilo 5 mesiacov a uz som pokukoval po AP RO.. no nastastie som od toho ustupil.. RLX-y su super! ved to zistis sam :)

Odesláno (upraveno)

Se trochu změnily, to pouzdro mi nesedlo a jak mi něco nesedne první den tak to bude pořád stejný takže díky sibimu jsem udělal trochu přemet a jsem spokojen, protože tyhle sedí :-) Akorát o svém duševním zdraví dost pochybuju.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Petr R

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...