NIGHTinGALE Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 (upraveno) Nechápu, jak někdo mohl tak krásnou sadu roztrhnout. Věčná škoda a navíc si myslím, že prodejci musela i klesnout cena. Pokud teda prodával svoje hodinky a ne nějakou čorku Každopádně jsou nádherný. A ten rotor je přímo neskutečnej. V mých očích se jedná o druhý nejlepší nákup tohoto ruku na zdejším fóru (zlatá cihla Piaget je jednička). Tah je super a ta cena za dílek mi až tak hrozná nepřijde. Navíc si myslím, že ti tah i přeleští, pokud to bude třeba. Viktore a je ten tah fakt tak složitej na rozebrání, že musí do Švajcu? Edit: Jo, jediná věc jim chybí k naprosté dokonalosti a to jiné číslo na ciferníku. (14)92 by bylo lepší, ne? Upraveno 24. února 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 jeden dílek tahu za 800.- CZK To mi přijde OK. Utěšuj se tím, kolik by asi stál dílek tahu Zenithu Defy, když celý tah je u AD za 75kKč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 no Damasko to není, tak nejásám, ale půjdou ti k pleti tak gratuluju **co si pamatuju tak komplet tah stál 38t a komplet guma 18t (maxi marine) Viktore dýnko je titan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Nechápu, jak někdo mohl tak krásnou sadu roztrhnout. Věčná škoda a navíc si myslím, že prodejci musela i klesnout cena. Pokud teda prodával svoje hodinky a ne nějakou čorku Tah je super a ta cena za dílek mi až tak hrozná nepřijde. Navíc si myslím, že ti tah i přeleští, pokud to bude třeba. Viktore a je ten tah fakt tak složitej na rozebrání, že musí do Švajcu? Taky by se mi líbila celá sada. Je to od prodejce s dobrou pověstí, ochotně komunikoval, nijak nemaskoval číslo limitky, takže původ by měl být OK. Já tu cenu za dílek taky moc neřeším, je to dost ale tak to je u všech značek na týhle úrovni. Hodinky jsou ve stavu NOS, ani na tahu není třeba nic leštit, složitej není, jsou tam jednoduchý šroubovací osičky, prý existuje víc verzí tahu a proto je lepší tah zaslat, myslím, že je to o vytváření dojmu náročnýho servisu a tajemna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 no Damasko to není, tak nejásám, ale půjdou ti k pleti tak gratuluju **co si pamatuju tak komplet tah stál 38t a komplet guma 18t (maxi marine) Viktore dýnko je titan? Tak Damasko je Damasko, vo tom žádná . Informaci o dýnku jsem nenašel, ale myslím, že je to titan jako na většině UN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Celý tohle vlákno mě děsně štve - jak jsem četl "UN - tak na ně došlo", tak jsem si v první moment myslel, že je prodáváš a šel zkontrolovat stav účtu. No a ty se přitom chlubíš. Sice ti je přeju, ale je mi z toho tak nějak smutno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Michale, nebuď smutnej, nemáš proč, jednak máš ty upírský s boží krabičkou, pak ty krásný Dubey a pak hodně dalších zajímavejch kousků, já šel k UN dlouhou cestu, tak mi to přej Jinak určitě ještě příležitost ke koupi bude, není to zas taková rarita, no a na Chrono24 jsou jedny ve zlatě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Veliká gratulace. Je to pecka! Škoda, že se naše nové krásky nepotkají v Baselu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Gratuluji. UN limitka, to zní náramně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unbeliveable Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Nejhezčí rotor, co jsem viděl, opravdu k nim cítím až respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Tak ses konečně dočkal. To bude Susanne koukat, gratulace veliká! Ještě přihodím obrázek kdysi dávno stažený bůhvíkde na netu.... mně učarovaly na obrázkách tyhle hodinky - Ulysse Nardin Marine Chronometer 1846, tenkrát to byl model s římskými číslicemi a hranatým datumovým okýnkem.Ty tvoje se mi asi líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 (upraveno) Viktore, Viktore ...... tedy gratuluji, limitovaná vypiplaná klasická clasica od roku 1846, vo tom žádná, ale upřímně - líbivá transformace námořního chronometru jestli se nepletu s etou , s datumkou jak doma vyřízlou míto 30 a obojetným imidž, je to pro tebe to pravý ?? Upraveno 25. února 2011 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 líbivá transformace námořního chronometru jestli se nepletu s etou , s datumkou jak doma vyřízlou míto 30 a obojetným imidž, je to pro tebe to pravý ?? Cigi, když ta transformace je od tý správný firmy, co na to má nárok - Marine Chronometer Evolution. Jo, jsou trochu líbivý, asi je ve mně kousek marnivosti . Ta datumka je takovej hlubokej tunýlek s krásně leštěnýma stěnama, to je třešnička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Cigi, když ta transformace je od tý správný firmy, co na to má nárok - Marine Chronometer Evolution. Jo, jsou trochu líbivý, asi je ve mně kousek marnivosti . Ta datumka je takovej hlubokej tunýlek s krásně leštěnýma stěnama, to je třešnička. Na mě je to , vzhledem k tomu že je to UN, ještě málo marnivé Skoro mi to přijde na tuhle firmu až usedlý design Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Hezký, řekl bych, že na tý kůži vypadají dokonce líp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Krasne hodinky gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Tak v tomhle případě by mě 38mm nevadilo" Gratulace, jsou krásný, kvalitní ruční práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Krásná práce Viktore, gratuluji,359 půjdou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Krásná práce Viktore, gratuluji,359 půjdou? Dej pokoj, vždyť se tak hezky doplňujou: práce x hospoda, hodný x zlý, kráska x zvíře, romantika x dobrodružství/instalatérství. Ještě mám na wishlistu nějaký legendární divery a jsem hotovej, vymažu ze záložek tenhle web a bude . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Ještě mám na wishlistu nějaký legendární divery a jsem hotovej, vymažu ze záložek tenhle web a bude . Takhle se rouhat!!! Polovinu zdejších instalatérů právě trefil šlak, protože si do teď mysleli, že jejich PAM jsou legendární divery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se