instant Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Já bych se spíš vykašlal na módu a konvence a nosil co chci, jak chci a kam chci! .."lituji pane, s tímhle holsterem do opery opravdu nemuzete".. tak by sa ti to pacilo?
Návštěvník Snow Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 ...............Tuzex.. to su spomienky............... To jsou a vůbec ne špatné, dobře jsem se bavil .
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 .."lituji pane, s tímhle holsterem do opery opravdu nemuzete".. tak by sa ti to pacilo? Myslím hodinky Do opery nachodím, jsem nekulturní Ale na správné hodinky pro správnou příležitost si potrpím a tyhle Seiko si umím představit pro širokou škálu příležitostí.
instant Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 To jsou a vůbec ne špatné, dobře jsem se bavil . vtip z tej doby (dnesnej mladezi nevysvetlitelny): traja fizli sa hadaju kto ma blbsieho fotra. prvy nieco, druhy nieco a treti: moj je tak blby, chlapi, v sobotu boli s matkou v tuzexe, a ten magor preskocil cez pult a poziadal o politicky azyl.. ....ale to sme uz dost od témy vlákna, pozerám Myslím hodinky Do opery nachodím, jsem nekulturní Ale na správné hodinky pro správnou příležitost si potrpím a tyhle Seiko si umím představit pro širokou škálu příležitostí. tak tie su takmer univerzalne, to je fakt.
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Já abych se přiznal, tak tahle Seika byla taky na seznamu hodinek, které jsem zvažoval, než jsem zakotvil u NOMOS. Nezpochybnitelná kvalita, in-house strojek, pěkný design... Ale nemohl jsem překousnout to datum.
filo-boxer Odesláno 27. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Proč datum? Právě u těchto dvou modelů je tak hezky zakomponované. Navíc ten rámeček je fakt slušivý. Nebo jako, že datum nechceš vůbec?
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Proč datum? Právě u těchto dvou modelů je tak hezky zakomponované. Navíc ten rámeček je fakt slušivý. Nebo jako, že datum nechceš vůbec? No, moc datumu nefandím... Já to kupoval v době, kdy jsem točil na ruce víc hodinek a vždycky mě bytostně otravovalo u těch s datumem nastavovat kromě času i datum, když se zastavily. Mám rád čistý číselník.
filo-boxer Odesláno 27. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Tak to jo. Já jsem si teď na týden půjčil hodinky od manželky a zkouším jestli mi absence data bude moc vadit nebo ne. Včera už mi dvakrát chybělo.
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Tak to jo. Já jsem si teď na týden půjčil hodinky od manželky a zkouším jestli mi absence data bude moc vadit nebo ne. Včera už mi dvakrát chybělo. Já co se data týče, tak jsem docela barbar abych se přiznal - používám mobil... Možná až budu používat normální papírový diář, tak to datum ocením.
Martz Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Já jsem si taky na datumovku zvyknul a když mám hoďky bez, chybí mi tam.
onney Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Dříve mi datum nechybělo, ale taky jsem si na to zvykl. Musím přiznat, že datumovku využívám často.
lub Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 datumovka tam zapadá naopak perfektně, jsou přesně takový, jaký mají být. kluci, bylo by možno vidět je naživo..? předpokládám, že filo vzhledem k uvedenému psč to má do Prahy daleko, ale co někdo jiný? rád bych zkusil ty bílé na svou ruku jak mi budou.. třeba udělat nějaký seiko mini srazík..?
filo-boxer Odesláno 28. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Přes velikonoce se chystám do Karlových Varů, tak kdyby ti to nevyšlo dříve...
lub Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 Přes velikonoce se chystám do Karlových Varů, tak kdyby ti to nevyšlo dříve... do Velikonoc to určitě nevydržím, mám už celkem absťák , ale dík za nabídku.
onney Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 datumovka tam zapadá naopak perfektně, jsou přesně takový, jaký mají být. kluci, bylo by možno vidět je naživo..? předpokládám, že filo vzhledem k uvedenému psč to má do Prahy daleko, ale co někdo jiný? rád bych zkusil ty bílé na svou ruku jak mi budou.. třeba udělat nějaký seiko mini srazík..? Se seiko srazem souhlasím.
filo-boxer Odesláno 1. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2011 Pěkný. Mají lumi, ví to někdo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se