African Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Strašný, držím pěstě ať je kluk v pohodě :-(
Honza.manta Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 No fuj tajbl! Zázrak, že to vůbec přežil.
exBURN Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Tvle to bylo snad čelem na roh toho bagru hnusně trefeno
Návštěvník dabelM Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Tak to je zázrak že žije... Držím palce !
milomac Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Je to moc smutný, 25.letý kluk na začátku kariéry, ale snad se to ještě v dobré obrátí, držím palce. Jsou to snad i rány osudu, v r.2012 testovací pilotka Marussie Maria de Villota při kolizi svého vozu s plošinou náklaďáku na letišti v Duxfordu po nárazu do hlavy přišla o oko a loni zemřela.Nedávno psali, že při nehodě na motocyklu zemřel bývalý jezdec F1 Andrea de Cesaris (55 let), řečený cresheris. Co ten za kariéru rozbil aut a přežil.... Upraveno 7. října 2014 uživatelem milomac
El Nano Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Tvl putin v mistostni s jezdci pred stupni vitezu....hnus
tommas4 Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 To mě se taky nelíbilo a vypnul jsem to. Ostatně, z článku tři dny zpět:*A přestože se na vedení seriálu snesla kritika, že F1 Putina před světem obhajuje, hlavní promotér Bernie Ecclestone trvá na svém. ?Neděláme politiku. Přijeli jsme do Soči závodit," prohlásil vpředvečer historicky první Velké ceny Ruska.*
Bert Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Pobavil mne nádherný kouřový efekt Rosbergova probrždění. Záběr z helikoptéry na tenhle "manévr" byl naprosto úchvatný.
camlost Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Bert: Když jsem ještě hrával GP4, byly takové efekty celkem běžné. ;-) Jinak závod nuda. Odesláno vlastní ťapkou
spineshank Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 závody vcelku nuda,ještě že se ráno jelo MotoGP
utrejch Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 (upraveno) Me potesil mclaren. Po dvou letech. ;-) (krom prvniho zavodu sezony teda) Upraveno 12. října 2014 uživatelem utrejch
p3k Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Tak jsem si i trochu zdříml.Škoda toho Rosberga.Co bude dál?
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Hamík to má doma - udělal mi radost. Škoda Rosbergova motoru - mohl to být zajímavý závod. No asi můj poslední na dlouhou dobu - těm vyděračům za to platit nebudu - tak jsem si ho stejně vychutnal.
p3k Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Tak nějak.Škoda taky Ferrari, že nemůže postavit lepší auto...Jsem rád, že se konečně prosadil i Massa, s těmi pneu to nebyl špatný nápad (dvakrát superměkké jednou žluté)
Hasňa Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Massa jel jak kousnutý do zadku. Paráda. Za Mercedes jsem rád, kdyby to ještě vyhrál Rosberg, je mi sympatičtější, tak bych neměl připomínek.
Micey Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Rosberga mi bylo lito, ikdyz uz si to asi stejne posral tim startem. No, je hezky videt, ze to nejsou uplny roboti.. Mimochodem jak ten start furt dokola opakovali vcetne rychlosti, je husty, ze Hamilton tam mel z nuly dvoukilo behem nejakejch peti vterin. Vubec si to nedokazu predstavit, asi by mi zatmelo a hotovo:) Doufam ze Button neskonci a Icemanovi preju poradny auto pristi rok..
African Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Vůbec nikomu není ani trochu divné, že Rosbergovi při finále nejelo auto? Mě maličko, ale je to sport, tak to v dnešní době beru :-) gratulace Velké Británii...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se