Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Je to moc smutný, 25.letý kluk na začátku kariéry, ale snad se to ještě v dobré obrátí, držím palce. Jsou to snad i rány osudu,  v r.2012 testovací pilotka Marussie Maria de Villota při kolizi svého vozu s plošinou náklaďáku na letišti v Duxfordu  po nárazu do hlavy přišla o oko a loni zemřela.
Nedávno psali, že při nehodě na motocyklu zemřel bývalý jezdec F1 Andrea de Cesaris (55 let), řečený cresheris. Co ten za kariéru rozbil aut a přežil....

post-5787-0-89814700-1412698467_thumb.jpg

post-5787-0-72209300-1412698575.jpeg

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno

To mě se taky nelíbilo a vypnul jsem to. Ostatně, z článku tři dny zpět:

*A přestože se na vedení seriálu snesla kritika, že F1 Putina před světem obhajuje, hlavní promotér Bernie Ecclestone trvá na svém. ?Neděláme politiku. Přijeli jsme do Soči závodit," prohlásil vpředvečer historicky první Velké ceny Ruska.*

• po měsíci...
Odesláno

Tak nějak.

Škoda taky Ferrari, že nemůže postavit lepší auto...

Jsem rád, že se konečně prosadil i Massa, s těmi pneu to nebyl špatný nápad (dvakrát superměkké jednou žluté)

Odesláno

Rosberga mi bylo lito, ikdyz uz si to asi stejne posral tim startem. No, je hezky videt, ze to nejsou uplny roboti.. Mimochodem jak ten start furt dokola opakovali vcetne rychlosti, je husty, ze Hamilton tam mel z nuly dvoukilo behem nejakejch peti vterin. Vubec si to nedokazu predstavit, asi by mi zatmelo a hotovo:)

Doufam ze Button neskonci a Icemanovi preju poradny auto pristi rok..

Odesláno

Vůbec nikomu není ani trochu divné, že Rosbergovi při finále nejelo auto? Mě maličko, ale je to sport, tak to v dnešní době beru :-) gratulace Velké Británii...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...