VS Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Moc nechápu, proč starší diskuze o ní mluví většinou pozitivně, novější často negativněPředprojektové nadšení / realizační vystřízlivění.
exBURN Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Jinak ohledň toho změkčování vody pozor na jednu věc. Neměla by se změkčovat pitná voda, takže ideálně změkčovač jen před bojler, pračku, myčku kávovar.... Na pitnou by se to dávat nemělo. Aspoň teda ne ty bez elektronického řízení.
joudoslav Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 @lloffass: ano, cíleně, tohle fórum má asi dobré SEO @eskimak: to je argumentace jako "místo svícení lampou při ekzému si nechte udělat transplantaci kůže"; maximálně mám nějaké Festina a nenosím je, v dnešní době se hodinky hodí pouze jako šperk nebo do extrémních podmínek
Jeremy Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Jinak ohledň toho změkčování vody pozor na jednu věc. Neměla by se změkčovat pitná voda, takže ideálně změkčovač jen před bojler, pračku, myčku kávovar.... Na pitnou by se to dávat nemělo. Aspoň teda ne ty bez elektronického řízení.No, myčky mají svůj změkčovač, tak možná ty ostatní věci.. Ale pít tvrdou vodu je zdravý jen do určitý míry, takže nechápu, proč to nedat prostě na vodovod celkově.My to tak máme a funguje to parádně. Z tvrdosti přes 20 jsme to nastavili na cca 4 a jednou za čas to kontroluju. Voda je normální a všichni jsme zdraví :-)
exBURN Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Jde o to že když to de nastavit tak v klidu, ale jsou i filtry které se nastavit nedají a člověk pak chlemtá vodu podobnou destilce bez vápníku a hořčíku. Btw tvrdost vody 4 mmol/l je velmi tvrdá voda na pití vhodná.
eskimak Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 @lloffass: ano, cíleně, tohle fórum má asi dobré SEO @eskimak: to je argumentace jako "místo svícení lampou při ekzému si nechte udělat transplantaci kůže"; maximálně mám nějaké Festina a nenosím je, v dnešní době se hodinky hodí pouze jako šperk nebo do extrémních podmínekSi uplne normalny prosim Ta? Ty mi pises o argumentacii po tom co si vyplodil? Vid nizsie: Ta diskuze o Biostimulu je zajímavá. Buď to polarizované světlo nějaké účinky má a nebo tam funguje placebo efekt. Lampu používám přes 10 let a řekl bych, že zkracuje dobu léčení na polovinu. U věcí jako ekzém/ odřenina se mi zdá, že ten rozdíl je menší, u svalových/ kloubních zranění to možná je i rychlejší. Moc nechápu, proč starší diskuze o ní mluví většinou pozitivně, novější často negativně Jinak ale ať už léčítě cokoliv, snažte se vyhnout těm sr**kám, co předepisují běžní doktoři.Takyto blabol snad nemoze nikto mysliet vazne, su to len sproste kecy a presne na toto bola mienena moja argumentacia. Pretoze "Bezny doktor" Ti bezne predpise bezne sracky (podla Teba), ako napr. antibiotika, bez ktorych proste vo vela pripadoch zdochnes, tak ako sa to dialo pred 300 rokmi. Spamataj sa clovece a zacni radsej na chronomagu pisat alebo citat o hodinkach. A ak predavas Biopiluly ci stimuly padaj odtialto, nikto to na to nieje zvedavy.Normalne som sa nasral.
Leviathan Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 bylo tu na to vlakno nekde. jedinne ucinne reseni je filtrace pres pryskyrici a jeji regenerace soli.Masina velikosti mensi pracky, cena od 30 vyse.Magneticky a elektricky zazraky nefungujou.Riesil som to na chate koli bazenu.Riesenie je reverzna osmoza. Jedina nevyhoda je , ze na vystupe nas de facto destilovanu vodu..nevhodnu na konzumacie. Treba ju dodatocne mineralizovat.
joudoslav Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 @eskimak: určitě jsou případy, kdy antibiotika nebo běžná medicína je nejlepší řešení. Pravda je ale, že možná ve většině případů existují lepší cesty. Hlavně tam, kde to není akutní se výborně hodí např. naprapatie, akupunktura, ...
Effe Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 O biostimulu jsem kdysi četl divokou diskuzi na nějakém fóru lékařské fakulty a tam to jednoznačně odsoudili .Sám jsem měl problémy se záněty zubu tak jsem narazil na Wobenzym,ale nakonec jsem na základě téhle stránky začal užívat ženšen ,který má silné protizánětlivé účinky a je jedním ze základů čínské medicíny.http://adaptogeny.cz/versa/folkloro/wobenzym-pravda-nebo-podvod-1426.aspxMusím říct ,že pokud si dělám ženšenové nálevy pravidelně tak o zánětech nevím.
JAJA Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Biostimul...Tvl to je hodně zajímavý důvod proč se zaregistrovat na chrono fóru
Jeremy Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Ten filtr mám tak, že tu vodu pouští přes nějakou pryskyřici, která se regeneruje solí. Tak je to přesně v myčce. Leze z toho voda s tvrdostí 0. K tomu se ventilkem připouští ta původní, která měla u nás tvrdost 21 něčeho (těch stupnic je víc). Takže teď máme ty 4, což je prej optimální. S nulou se prej ani nedá pořádně umejt..Každopádně už nám to neničí pračku, nerostou nám krápníky na kohoutkách a nemusíme každej měsíc kupovat novou Verneovu konvici :-)
eskimak Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Na zmakcenie pitnej vody jedine chemicka cesta. Napln z polyfosfatov, schvalene na pitnu vodu, zmena naozaj vyrazna.
Sickboy Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Každej rehabilitační lékař, zabývající se fyzikální terapií, vám řekne, že je to podvod. Podvod je to hlavně v tom, že to neni nijak vědecky konstruovaný a zkoušený. Lidská mysl je všemocná. Jinak laser se třeba běžně používá a jeho efekty jsou pozorovatelný. Efekt biostimulu je čistě náhodný. I kdyby to bylo kdovíco, tak v nemocnici nemaj co dělat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se