Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Keď chceš dobre predať,musia byť vzácne.

Máš pravdu akorát poslední dobou je u mnoha inzerátu " vzácne, raritní mega unikát ".

Odesláno (upraveno)

No- a to jsou některé z nich ještě například polovojenské !! Neřku-li prototypy !!!! Některé z nich dokonce ani nejsou v knize !!!!!!

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Jo a pak jsou ještě fajn kecy prodejců, že PS 2 s černým číselníkem je limitována edice pro armádu a spoustu dalších bajek a příběhů a nejvíc mne vytáčí letecké s číslem 00215 "originál pilotní"

Odesláno

Mě už to naštěstí pustilo... teda částečně. Byl jsem teď v bazaru, kde měli několik docela zajímavejch ruskejch za 250-450,- ale chal jsem je tam. Dřív bych je asi vzal. Lepším se :-)

Odesláno

Jo až začnou být primky R a RR a RRRRR to začne bejt teprve legrace. Budou se počítat počty proužů na cifru pyžam, počet zoubků na korunce a měřit úhly fazetek...to bude srandy kopa a strášu mrdne, protože zjistí co ještě nemá  :lol2:  :lol2:  :lol2: 

Odesláno

1)  RR, RRR až RRRRRRRRRRRRRRR  už tadyx dávno bylo, jen to teď má trochu pauzu

2) klid, co se  PRIMek  týká, jsem docela klidnej... ale to počítání proužků na Pyžamech bude dobrej vodvaz.

Odesláno

Ne, ty moje nejsou :wallbash: .

Podle "Knihy" mají prohozené číselníky a při rychlém překlapávání data se ty vlevo musí přetočit zpět až na "půl devátou" a ty vpravo jen cca o hodinu zpět, jsou v nich tedy různé kalibry strojků?

(Oboje hodinky mají naklapávací dýnko.)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...