Skarohlid Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Keď chceš dobre predať,musia byť vzácne.Máš pravdu akorát poslední dobou je u mnoha inzerátu " vzácne, raritní mega unikát ".
MichalH Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 tak tak - v inzerátech jsou teď jedny primky VZÁCNĚJŠÍ než druhé...nedej bože MEGA RARE kousky...
plazalien Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 jojo TOP NOS MEGA RARE a jeste k tomu kdyz jsou malo vidane no kurna nekup to
straspol Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 (upraveno) No- a to jsou některé z nich ještě například polovojenské !! Neřku-li prototypy !!!! Některé z nich dokonce ani nejsou v knize !!!!!! Upraveno 1. dubna 2017 uživatelem straspol
Jeronimo Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 No a ten zbytek už jsou v podstatě jen polo, ala a skoro diplomaty.
straspol Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Nezapomeň na polobrusel. To jsou skoro všechny. A pospartak nebo postspartak. Těch je taky fůra- samé vzácné...
colommbo Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 No jo, ale je-li všecko "extra", co zbyde na nás, obyčejný lidi...?
straspol Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 No jo, ale je-li všecko "extra", co zbyde na nás, obyčejný lidi...?No přece obyčejné neokecávané PRIMky. Ale pozor, začínají být strašně vzácné...
Skarohlid Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Jo a pak jsou ještě fajn kecy prodejců, že PS 2 s černým číselníkem je limitována edice pro armádu a spoustu dalších bajek a příběhů a nejvíc mne vytáčí letecké s číslem 00215 "originál pilotní"
straspol Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 Jsem přesvědčený, že originál 215 prostě musí existovat...
JR_2010 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2017 215 je matka všech leteckejch, to až se objeví tak to nikdo nezaplatí...
odjinud Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2017 Mě už to naštěstí pustilo... teda částečně. Byl jsem teď v bazaru, kde měli několik docela zajímavejch ruskejch za 250-450,- ale chal jsem je tam. Dřív bych je asi vzal. Lepším se :-)
straspol Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Chyboražba je taky nádherný slovo... že by se utrhnul nějaký filatelista nebo numismatik...?
Lamiczka Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2017 Jo až začnou být primky R a RR a RRRRR to začne bejt teprve legrace. Budou se počítat počty proužů na cifru pyžam, počet zoubků na korunce a měřit úhly fazetek...to bude srandy kopa a strášu mrdne, protože zjistí co ještě nemá
straspol Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 1) RR, RRR až RRRRRRRRRRRRRRR už tadyx dávno bylo, jen to teď má trochu pauzu 2) klid, co se PRIMek týká, jsem docela klidnej... ale to počítání proužků na Pyžamech bude dobrej vodvaz.
Nodus Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Je to sice asi bastlík, ale líbí se mi ...
colommbo Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Podobné mám zrovna na ruce, ale s jiným cifrem (uvnitř je Miyota 8215)...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Myslím, že všechny troje jsou v pořádku.
Nodus Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 Ne, ty moje nejsou .Podle "Knihy" mají prohozené číselníky a při rychlém překlapávání data se ty vlevo musí přetočit zpět až na "půl devátou" a ty vpravo jen cca o hodinu zpět, jsou v nich tedy různé kalibry strojků?(Oboje hodinky mají naklapávací dýnko.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se