Hudson10 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Taky mě tam nesedí ve vyprávění legendy, že by hodinky přežily to zajetí. Určitě první slova rusky slyšeli po vylezení z tanku : Ruki verch a davaj časy ! Ale nechtěl jsem to vyvracet, hodinky byly po jejím tatíkovi a dostal jsem je zadarmo. Nebo smysl vojáka pro řád a pořádek, hodinky jsou erární a musí se po skončení mise zaseodevzdat. ( Ordnung must sein) Ne jako Prim letecké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Hudson: Na strojku je u západky pérovníku nějaké značení, možná typ strojku. Copak tam je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 (upraveno) Možná měly osud jak ty v Pulp Fiction Karlos: Sice je vidět jen SS, ale to je jen konec slova SWISS. Upraveno 9. března 2018 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Koukám na to, u západky pérovníku vylézají dvě S, může to být SS nebo taky koncovka Swiss. Je to kryto takovým plíškem. Pod setrvačkou nic nenalezeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Aha. Myslel jsem podle typu strojku zkusit najít období výroby.Tady jsem ho nenašel: http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&0&2uswk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ještě objeven nápis UNADJUSTED. Hodinky nataženy a uloženy zpět i s příběhem do krabičky tzv. "relikvií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Taky mi přijdou novější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Trocha lidové tvořivosti, ale nemohl jsem odolat :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Okrový Igeny...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Bral jsem je kvůli ručiček a funkčnímu strojku z kal. 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Třeba by ta barva z indexů šla nějakým spešl postupem odstranit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Tomu nevěřím. Je na tom cifru jen na dobrý slovo, a ještě daný doooost dávno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Trocha lidové tvořivosti, ale nemohl jsem odolat :-DTrocha? To je hodně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Čistit ho nemá smysl, pokud je to lihovým fixem tak to půjde i s barvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Zase jedny dvojkový sporty, už by to chtělo narazit na jinou barevnou kombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Pěkný to máš!! Ty nahoře uprostřed jsou v nerezu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Pěkný to máš!! Ty nahoře uprostřed jsou v nerezu? Jj, jsou v renovačním nerezovém pouzdru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.a.t.e.s. Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Tak jsem tentokrát vydrancoval jednoho hodináře na Slovensku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Tak jsem tentokrát vydrancoval jednoho hodináře na Slovensku IMG_20180221_180500_m.jpgČechy sú ti malé?Nechaj nám voľačo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2018 Tak jsem tentokrát vydrancoval jednoho hodináře na Slovensku IMG_20180221_180500_m.jpgKrásný koberec!!!Hoď detail na hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se